Dooga eli Yoga for Dogs tunnit Hangossa

DOOGA eli koirajooga saapuu Hangon kesään kahtena tiistaina: 17.7. klo 10.00 ja 24.7. klo 18.30

Dooga syntyi Hankoon Merijoogan Johanna Pawlin ja Bali the Dogin Ullica Hanssonin rakkaudesta joogaan ja koiriin. Dooga tarkoittaa joogahetkeä oman koiran kanssa, hengitellään ja venytään yhdessä. Joogamuoto on ollut viime vuosina suosittu USAssa ja on nyt myös saapumassa vahvemmin Suomeen. Järjestämämme tunnit mukailevat lempeästi liikkuvaa joogatuntia sovitettuna siihen, että koirat joogaavat kanssamme ♥.

Tuntikonsepti ja tunnit käynnistetään kesäisessä Hangossa ja syksyllä saavumme tapahtumien kanssa myös pk-seudulle (lisätiedot johanna@meriwellness.fi)

Milloin, missä ja miten pääset mukaan?

Järjestämme kaksi tuntia:
ti 17.7. klo 10-11
ti 24.7. 18.30-19.30

Paikka: Hangon Regatan ranta, nurmialue, Merikatu 1 (tapaaminen Merijoogan SUPpisteen luona noin 15 min ennen tunnin alkua)
Sateella tunti siirtyy Merijoogan studioon,os Satamakatu 2.

Osallistumismaksu on 10 € (osallistuja koiransa kanssa). Huom! Lahjoitamme kummankin ensimmäisen tunnin koko tuoton lyhentämättämönä hyväntekeväisyyteen Pelastakaa koirat ry:n toimintaan. Tuothan käteismaksuna lahjoituksen. Paikan päällä sinua odottaa yksi joogamatto ja voit halutessasi tuoda omankin alustan mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtuu Merijoogan varausjärjestelmän kautta www.varaaheti.fi/merijooga/hanko. Mukaan mahtuu 12 joogaajaa koiransa kanssa per tunti.

Olette koirasi kanssa tervetulleita juuri sellaisina kuin olette ♥ Heittäydytään joogahetkeen koirien kanssa ja hengitellään 💙

Lisätiedot: johanna@meriwellness.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published.