Meri, hyvinvointi ja rauhoittuminen

Merijooga syntyi Hankoon haaveesta jakaa hengityksen ja joogan tuomaa rauhaa, rakkautta mereen ja Suomen saaristoon sekä ainutlaatuiseen luontoon. Merijooga aloitti toimintansa Hangon hiekkarannoilta vuonna 2013. Pian tunnit siirtyivät  perustamiimme merihenkisiin studioihin Hangossa ja pääkaupunkiseudulla.

Tällä hetkellä Merijoogalla on kotisatama omassa studiossa Hangossa.

Merijoogassa näkyy vahvasti yrittäjä Johanna Pawlin intohimo ja rakkaus hyvinvointikokonaisuuksien suunnitteluun sekä laadukkaaseen ja  samalla lempeällä tavalla vietyyn toteutukseen tuntien ja kurssien muodossa. Johanna on koko sydämellään mukana kaikessa, mihin ryhtyy. Rauha, läsnäolo ja vahva osaaminen sekä vuosien kokemus yhdistävät kaikkia Merijoogan opettajia.

 Merijoogan Johanna ja Charlotta kotirannallamme Hangossa.

Merijoogan Johanna ja Charlotta kotirannallamme Hangossa.

Merijooga Crew

Merijoogan kokeneita opettajia yhdistää kaikkia vahva halu jakaa joogaan pohjautuvien  harjoitteiden avulla hyvää oloa kehoon ja mieleen merellisissä teemoissa. Olemme elämää nähneitä naisia ja opetamme vahvalla otteella lempeys edellä.

Jokaisella meillä on peruskoulutuksena RYT-200 Yoga Alliancen joogaohjaajapätevyys sekä lukuisia muita jooga- ja täydennyskoulutuksia riippuen suuntautumisestamme. Oma vuosien joogaharjoitus näkyy jokaisen ohjaajamme otteessa.

Johanna Pawli

Johanna Pawli

Johannan tunneilla käyvät tietävät hänen suuren rakkautensa mereen, aaltoihin ja opetukseen, jota hän sanoittaa vahvasti mielikuvilla. Johanna tuo myös joogan helposti saavutettavaksi ohjaustavallaan kaikkien ulottuville käytännönläheisesti ja erittäin vahvalla läsnäolollaan...
Charlotta Savander

Charlotta Savander

Charlotta Savander on "parhaassa iässä" oleva joogan rakastaja ja opettaja. Joogan kautta Charlotta on löytänyt harmonian ja hyvän olon elämäänsä. Hän toivoo pystyvänsä välittämään samaa fiilistä oppilailleen tunneillaan.
Jarna Paalanen

Jarna Paalanen

Jarnan tunneilla lähdetään rakentamaan asanatyöskentelyä sukeltamalla omaan hengitykseen ja ottamalla huomioon kehon tilanne kunakin hetkenä. ” Koitan auttaa tunneillani osallistujia löytämään asentoihin helppoutta ja luonnollisuutta, ottaen huomioon kunkin fysiologiset erot.
Jutta Janhonen

Jutta Janhonen

Jutta on erittäin pidetty, lempeä ja lämpöä ympärilleen tuova Merijoogan joogaopettaja  (Yin&Yang, Yin, Flow) Jutan opetuksessa näkyy vahva läsnäolo ja oppilaista välittäminen. Huumori ja lempeys itseään kohtaan ovat aina myös...