Hyvinvointia meren äärellä

Merijooga (Meriwellness Oy) syntyi Hankoon haaveesta jakaa hengityksen ja joogan tuomaa rauhaa, rakkautta mereen ja Suomen saaristoon sekä ainutlaatuiseen luontoon. Merijooga aloitti toimintansa Hangon rannoilta vuonna 2012. 

Tällä hetkellä Merijoogalla on kotisatama Hangossa ja järjestämme viikonloppukursseja sekä kesällä rantatunteja päivittäin.

Merijoogassa näkyy vahvasti yrittäjä Johanna Pawlin intohimo ja rakkaus hyvinvointikokonaisuuksien suunnitteluun sekä laadukkaaseen ja  samalla lempeällä tavalla vietyyn toteutukseen tuntien ja kurssien muodossa.

Merijoogan kokeneita opettajia yhdistää kaikkia vahva halu jakaa joogaan pohjautuvien  harjoitteiden avulla hyvää oloa kehoon ja mieleen merellisissä teemoissa. Olemme elämää nähneitä naisia ja opetamme vahvalla otteella lempeys edellä.J okaisella meillä on peruskoulutuksena RYT-200 Yoga Alliancen joogaohjaajapätevyys sekä lukuisia muita täydennyskoulutuksia.

Johanna Pawli

Johanna Pawli

Johannan tunneilla käyvät tietävät hänen suuren rakkautensa mereen, aaltoihin ja opetukseen, jota hän sanoittaa vahvasti mielikuvilla. Johanna tuo myös joogan helposti saavutettavaksi ohjaustavallaan kaikkien ulottuville käytännönläheisesti ja erittäin vahvalla läsnäolollaan...
Charlotta Savander

Charlotta Savander

Charlotta Savander on "parhaassa iässä" oleva joogan rakastaja ja opettaja. Joogan kautta Charlotta on löytänyt harmonian ja hyvän olon elämäänsä. Hän toivoo pystyvänsä välittämään samaa fiilistä oppilailleen tunneillaan.
Jarna Paalanen

Jarna Paalanen

Jarnan tunneilla lähdetään rakentamaan asanatyöskentelyä sukeltamalla omaan hengitykseen ja ottamalla huomioon kehon tilanne kunakin hetkenä. ” Koitan auttaa tunneillani osallistujia löytämään asentoihin helppoutta ja luonnollisuutta, ottaen huomioon kunkin fysiologiset erot.