Tarinamme –  meri, hyvinvointi ja Hanko

Merijooga syntyi Hankoon haaveesta jakaa hengityksen ja joogan tuomaa rauhaa, rakkautta mereen ja Suomen saaristoon. Merijooga aloitti Hangon rannoilta vuonna 2012. Pian tunnit siirtyivät  perustamiimme merihenkisiin studioihin Hangossa ja pääkaupunkiseudulla.

Tällä hetkellä Merijoogalla on toimintaa Hangon omassa joogastudiossa, rannoilla sekä kumppanimme Regatta Span tiloissa sekä lisäksi Helsingistä aivan meren äärellä sijaitsevassa Hietsun Paviljongissa.

Merijoogassa näkyy vahvasti yrittäjä Johanna Pawlin intohimo ja rakkaus hyvinvointikokonaisuuksien suunnitteluun sekä laadukkaaseen, mutta samalla lempeällä tavalla vietyyn toteutukseen tuntien ja kurssien muodossa. Johanna on koko sydämellään mukana kaikessa, mihin ryhtyy. Rauha, läsnäolo ja vahva osaaminen ohjaavat laivaamme.

Teemme yhteistyötä psykoterapeutti, tietokirjailija, Lujasti lempeä blogin pitäjän Maaret Kallion kanssa erilaisten kehomieli -näkökulmaa yhdistävien kurssien ja viikonloppujen muodossa.

Merijooga Crew

Merijoogan kokeneita opettajia yhdistää kaikkia vahva halu jakaa joogan avulla hyvää oloa kehoon ja mieleen merellisissä teemoissa. Olemme elämää nähneitä naisia ja opetamme vahvalla otteella lempeyttä unohtamatta.

Jokaisella meillä on peruskoulutuksena pohjalla RYT-200 Yoga Alliancen joogaohjaajapätevyys sekä lukuisia muita jooga- ja täydennyskoulutuksia riippuen suuntautumisestamme.

Johanna Pawli

Johanna Pawli

Johannan tunneilla käyvät tietävät hänen suuren rakkautensa mereen, aaltoihin ja opetukseen, jota hän sanoittaa vahvasti mielikuvilla. Johanna tuo myös joogan helposti saavutettavaksi ohjaustavallaan kaikkien ulottuville käytännönläheisesti ja erittäin vahvalla läsnäolollaan...
Charlotta Savander

Charlotta Savander

Charlotta Savander on "parhaassa iässä" oleva joogan rakastaja ja opettaja. Joogan kautta Charlotta on löytänyt harmonian ja hyvän olon elämäänsä. Hän toivoo pystyvänsä välittämään samaa fiilistä oppilailleen tunneillaan.
Jarna Paalanen

Jarna Paalanen

Jarnan tunneilla lähdetään rakentamaan asanatyöskentelyä sukeltamalla omaan hengitykseen ja ottamalla huomioon kehon tilanne kunakin hetkenä. ” Koitan auttaa tunneillani osallistujia löytämään asentoihin helppoutta ja luonnollisuutta, ottaen huomioon kunkin fysiologiset erot.
Kaisa Karjalainen

Kaisa Karjalainen

Kaisan löytää Merijoogan Hangon studion hengettärenä. Kaisan tunneilla kiire valuu pois ja viisaat sanat rauhoittavat. Kaisa ohjaa sekä mattojoogatunteja että suosittua aerialjoogaa.
Niina Koivisto

Niina Koivisto

Opetuksessaan Niina painottaa oman kehon ja mielen kokonaisvaltaista kuuntelua ja maltillista, mutta samalla määrätietoista ja turvallista harjoittelua. Joogafilosofiasta ja kiinalaisesta lääketieteestä kumpuavat vanhat viisaudet soljuvat mukana opetuksessa.
Auli Nissinen

Auli Nissinen

Auli on ollut Merijoogassa tavalla tai toisella mukana sen perustamisesta lähtien. Aulin energiahoitotila löytyy Merijoogasta ja lisäksi hän ohjaa Yin ja Yin&Yang joogan tunteja terapeuttisen joogan keinoin.
Anne Slåen

Anne Slåen

Arjessani jooga on läsnä sekä matolla että sen ulkopuolella. Jooga on avannut minulle tietä hyväksyvään ja suoritusvapaaseen olemiseen, tähän hetkeen ja omaan itseeni. Tällä tiellä toivon voivani ohjata myös muita.
Jutta Janhonen

Jutta Janhonen

Jutta on erittäin pidetty, lempeä ja lämpöä ympärilleen tuova Merijoogan joogaopettaja  (Yin&Yang, Yin, Flow) Jutan opetuksessa näkyy vahva läsnäolo ja oppilaista välittäminen. Huumori ja lempeys itseään kohtaan ovat aina myös mukaan hänen tunneillaan. Jutan tunneille voi tulla juuri sellaisena kuin on voiden luottaa, että hän luo turvallisen ja kannustavan tunnelman löytää oma harjotustapa kehon ja...