Merijoogan tarina

Merijooga syntyi Hankoon haaveesta jakaa hengityksen ja joogan tuomaa rauhaa, rakkautta mereen ja Suomen saaristoon. Merijooga aloitti taipaleensa Hangon rannoilta vuonna 2012. Pian tunnit siirtyivät myös merihenkisiin studioihin Hangossa ja pääkaupunkiseudulla vuonna 2013. Tällä hetkellä löydät toimintaamme Hangon studiostamme Espoosta Innovation Housen sisältä  sekä Helsingistä Hietsun Paviljongista Töölöstä.

Merijoogan palveluissa yhdistyvät kokonaisvaltainen hyvinvointi, meriteema ja hengityksen tuoma rauha kehoon ja mieleen. Olipa kyseessä yksittäinen joogatunti, viikonloppuretriitti tai laajempi yrityksille suunniteltu hyvinvoinnin kokonaisuus, palveluistamme huokuvat rauha, läsnäolo ja vahva osaaminen. 

Merijoogassa näkyy vahvasti yrittäjä Johanna Pawlin intohimo ja rakkaus hyvinvointikokonaisuuksien suunnitteluun sekä laadukkaaseen, mutta samalla lempeällä tavalla vietyyn toteutukseen tuntien ja kurssien muodossa koko tiimin voimin. Teemme läheistä yhteistyötä myös psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion kanssa erilaisten kehomieli -näkökulmaa yhdistävien kurssien muodossa Hangossa ja yrityksille varsinkin pk-seudulla. 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin!

Tiimi

Merijoogan kokeneita opettajia yhdistää kaikkia vahva halu jakaa joogan avulla hyvää oloa kehoon ja mieleen merellisissä teemoissa. Olemme elämää nähneitä naisia ja opetamme vahvalla otteella lempeyttä unohtamatta.

Jokaisella meillä on peruskoulutuksena pohjalla RYT-200 Yoga Alliancen joogaohjaajapätevyys sekä lukuisia muita jooga- ja täydennyskoulutuksia riippuen suuntautumisestamme. Kaikilla aerialjoogaa ohjaavilla opettajillamme on Unnata Aerial Yoga opettajakoulutus  New Yorkilaisen joogamuodon kehittäjän Michelle Dortignacin johdolla. Yinjoogan suuntauksemme on peräisin Paul Grilleyn perimästä. Useat meistä ovat jatkaneet oppeja arvostetun Sarah Powersin tai Joe Barnettin johdolla. 

Johanna Pawli, Merijoogan perustaja, joogaopettaja

Johanna Pawli, Merijoogan perustaja, joogaopettaja

Johannan tunneilla käyvät tietävät hänen suuren rakkautensa mereen, aaltoihin ja opetukseen, jota hän sanoittaa vahvasti mielikuvilla. Johanna tuo myös joogan helposti saavutettavaksi ohjaustavallaan kaikkien ulottuville käytännönläheisesti ja erittäin vahvalla läsnäolollaan...
Charlotta Savander

Charlotta Savander

Charlotta Savander on "parhaassa iässä" oleva joogan rakastaja ja opettaja. Joogan kautta Charlotta on löytänyt harmonian ja hyvän olon elämäänsä. Hän toivoo pystyvänsä välittämään samaa fiilistä oppilailleen tunneillaan.
Arja Heinilä

Arja Heinilä

Arjan mahtavalla elämänasenteella ilo ja valoisuus tarttuvat helposti oppilaiden mukaan hänen tunneillaan. Luonteeltaan Arja on ikuinen opiskelija ja haluaa saada jatkuvasti lisää tietoa ja vaikutteita toisilta opettajilta kursseilla ja workshopeissa.
Jarna Paalanen

Jarna Paalanen

Jarnan tunneilla lähdetään rakentamaan asanatyöskentelyä sukeltamalla omaan hengitykseen ja ottamalla huomioon kehon tilanne kunakin hetkenä. ” Koitan auttaa tunneillani osallistujia löytämään asentoihin helppoutta ja luonnollisuutta, ottaen huomioon kunkin fysiologiset erot.
Kaisa Karjalainen

Kaisa Karjalainen

Kaisan löytää Merijoogan Hangon studion hengettärenä. Kaisan tunneilla kiire valuu pois ja viisaat sanat rauhoittavat. Kaisa ohjaa sekä mattojoogatunteja että suosittua aerialjoogaa.
Niina Koivisto

Niina Koivisto

Opetuksessaan Niina painottaa oman kehon ja mielen kokonaisvaltaista kuuntelua ja maltillista, mutta samalla määrätietoista ja turvallista harjoittelua. Joogafilosofiasta ja kiinalaisesta lääketieteestä kumpuavat vanhat viisaudet soljuvat mukana opetuksessa.
Auli Nissinen

Auli Nissinen

Auli on ollut Merijoogassa tavalla tai toisella mukana sen perustamisesta lähtien. Aulin energiahoitotila löytyy Merijoogasta ja lisäksi hän ohjaa Yin ja Yin&Yang joogan tunteja terapeuttisen joogan keinoin.
Anne Slåen

Anne Slåen

Arjessani jooga on läsnä sekä matolla että sen ulkopuolella. Jooga on avannut minulle tietä hyväksyvään ja suoritusvapaaseen olemiseen, tähän hetkeen ja omaan itseeni. Tällä tiellä toivon voivani ohjata myös muita.