Charlotta Savander

Charlotta Savander on ”parhaassa iässä” oleva joogan rakastaja ja opettaja. Charlotta on ollut Merijoogassa mukana sen alusta lähtien.

Joogan kautta Charlotta on löytänyt harmonian ja hyvän olon elämäänsä. Hän toivoo pystyvänsä välittämään samaa fiilistä tunneillaan. Charlotta opettaa vahvan välittämisen ja turvallisten sekä tarkkojen linjausten kautta. 

”Harjoittelin ensin erittäin intensiivisesti Suomessa ja ulkomailla joogaa useita vuosia kunnes alkuvuodesta 2010 päätin ottaa seuraavan suuren askeleen ja lähteä maailmalle kouluttautumaan joogaopettajaksi. Amerikassa opiskellessani löysin todenteolla joogan. Olin löytänyt etsimääni kanavan ja sukelsin syvälle joogan ihmeelliseen ja ihanaan maailmaan. Lähdin etsimään myös uusia joogakokemuksia muualta ja ei aikaakaan kun huomasin ahmivani uutta tietoa eri joogasuuntauksista ympäri maailmaa myös työmatkoillani. Olen kolunnut joogastudioita Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Kaikki ne lukuisat, mahtavat, inspiroivat, ihanat joogaopettajat, jotka olen maailmalla joogapolullani kohdannut ja jotka ovat minua opastaneet, ovat muokanneet minua ihmisenä ja opettajan sellaiseksi kuin tällä hetkellä olen.

Charlotta pyrkii tunneillaan herättämään oppilaiden uteliaisuuden ja innostamaan löytämään uusia ulottuvuuksia kehosta ja myös mielestä. Inspiroiva, onnistunut harjoitus joogamatolla tai joogahammokissa tuo iloa, hyvää mieltä ja harmoniaa kehoon ja mieleen. Hän haluaa opetuksensa kautta innostaa ottamaan oivalluksia matolta mukaan myös jokapäiväiseen elämään.

Charlotta Savander

Olen kolunnut joogastudioita Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Kaikki ne lukuisat, mahtavat, inspiroivat, ihanat joogaopettajat jotka ovat maailmalla, joogapolullani minua opastaneet, ovat muokanneet minua ihmisenä ja opettajan sellaiseksi kuin tällä hetkellä olen.