Johanna Pawlin Yinjoogan& hengityksen kevätkurssi ti illat Hietsu

 

Merijooga Helsingin Hietsun Paviljongin rauhoittavassa tunnelmassa restoratiiviseen/Yinjoogaan ja luonnolliseen hengittämiseen pohjautuva ryhmä perustajamme Johannan johdolla tiistai-iltaisin.

Tiistain illat klo 18.15-19.45/20.00  5.3.-9.4. Ensimmäinen ja viimeinen kurssikerta ovat pidempiä (klo 20 asti),

Harjoitteiden kantava ajatus:

Merijooga Hietsun PaviljonkiLempeiden hengitys- ja rentoutusharjoitusten sekä palauttavien Yinjooga-asentojen avulla vireystilastamme vastaavan sympaattisen hermoston kierrokset laskevat, palaudumme ja laskeudumme enemmän rentouden ja levon tilaan. Tästä voi parhaimmillaan lähteä positiivinen sykli, jossa tietoinen palautuminen parantaa unta ja luo tilaa arjen kiireen keskelle ja hengitys alkaa virrata. Nukumme ehkä syvempää unta ja edistämme omalla toiminnallamme unen saantia.

Missä hengityksesi kulkee, missä se jumittuu? Miten sen saisi auki ja miten voisi hellittää enemmän, miksi hellittäminen ei aina ole mahdollista ? Millaisia mielikuvia syntyy harjoituksissa? Näitä kaikkia ihmettelemme omalla matolla yinjooga asanoiden lomassa, löydämme hengityksemme eri kohtiin. HENGITYS on valtava voima, kun kiinnostumme sen kulusta ja virrasta meissä itsessämme.

Merijoogan perustajan, jooga- ja hengtysohjaaja Johanna Pawlin tiistain illoissa ohjaamat harjoitukset  voivat olla kokemuksena sinulle parhaimmillaan hyvinkin syvästi rentouttavia, tuovat sinulle lisää kehotietoisuutta  sekä voivat edistää  jännitysten hellittämisessä.

Nautimme tiistaikurssin aikana myös sointukylvyistä /äänimaljarentoutus, jotka lisäävät rentoutumisen mahdollisuuksia.

Kenelle ja miksi ryhmämuotoinen työskentely?

Kiinteässä ryhmässä pääsemme kulkemaan pintaa syvemmälle tutussa tunnelmassa ja tilassa. Sinulla voi olla paljon yinjoogan/restoratiivisen  kokemusta tai voit olla täysin uusi, jota rauhoittumisen eri tapojen harjoittaminen joogan ja hengittämisen avulla kiinnostaa. Ensimmäisellä kerralla luomme raamit harjoituksille ja jokainen harjoitus on oma kokonaisuutensa. Voit kysyä Johannalta halutessasi lisää johanna@meriwellness.fi

Harjoitteiden perusta

Kurssiharjoitteiden pohjana toimii klassinen Yinjooga ja restoratiiviset hyvin tuetut  asanat  (Johannan opettaja Sarah Powers) ja psykofyysiseen hengittämismetodiin  pohjautuvat harjoitteet (Johannan opettaja Minna Martin; Hengityskoulu) sekä sointukylvyt.

Hinta ja näin ilmoittaudut

Kurssihinta on 130 € (sis alv) sis ohjauksen  sekä varusteet (käytämme paljon varusteita, jokaiselle varattu kaksi isoa joogatyynyä, kaksi joogavyötä, tiiliä ja peittoja) tunnin ajaksi.

Lisäksi voit halutessasi liittyä suljettuun FB-ryhmään, jossa voi keskustella harjoituksista ja Johanna jakaa harjoituksiin liittyviä lisäajatuksia. Jos joudut olla pois, voit aina kysyä Johannalta harjoituksista emailitse/ryhmässä. Kurssin ajatus on antaa enemmän työkaluja ja ihmettelyn kokemuksia matolla  kuin yksittäinen  tavallinen joogatunti <3

Ilmoittautuminen

Viimeiset paikat nyt vapaana/1 paikka: ilmoittaudu suoraan JOhannalle johanna@meriwellness.fi
Kurssin voi myös maksaa liikuntaseteleillä ja korteilla.

Namaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.