* Viikonloppu on täynnä*.
Voit kysellä mahdollisia peruutuspaikkoja info@merijooga.fi. Seuraava viikonloppu syyskuussa 2018/ilmoittautuminen käynnissä.
 Tutustu viikonloppuun Maaretin ja Johannan videotervehdyksestä täältä.
Maaret Kallion ja Johanna Pawlin Hangon kevään yksilöviikonloppu kehon ja mielen teemojen äärellä. Viikonloppu pohjautuu Maaretin syksyllä 2017 julkaistuun Inhimillisiä kohtaamisia -kirjaan (WSOY).  Kurssi  jatkaa Maaretin ja Johannan viikonloppujen sarjaa, joista ensimmäinen oli suosittu Lujasti lempeä viikonloppu. Voit tulla tähän viikonloppuun mukaan, olitpa tai et osallistunut aiemmin Lujasti lempeä kurssille.
Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus levähtää ja latautua Merijoogan studiossa hoivissamme. Maaretin mielen osuuksissa saat pohdiskeltavaa tietoa itseymmärryksen ja myötätunnon vahvistumiseksi. Johannan kehollisissa osuuksissa laskeudut, hellität ja opit kuuntelemaan kehosi viestejä sekä löydät sinulle sopivaa tapaa vahvistaa kehosi hyvinvointia. Viikonloppuohjelmamme sisältää useita jooga- ja mindfulnessharjoitteita sekä luento-osuuksia. Sinulla ei tarvitse välttämättä olla minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta tullessasi tähän viikonloppuun. Harjoitukset luovat tilaa Maaretin luentojen osuuksien vastaanottamiselle.
Tavoitteenamme on viedä sinut puhutteleviin kohtaamisiin oman itsesi ja elämäntilanteesi äärellä. Viikonlopun harjoitteisiin voit osallistua tarpeitasi ja vointiasi kunnioittaen. Kaikki harjoitukset tehdään yksin ja itseä kohti kääntyen.
Suomen etelä ja upea Hanko antaa rauhaisat  puitteet keskittyä oman hyvinvoinnin ja voiman elvyttämisen lähteille viikonlopun ajan. Käytössäsi ovat myös halutessasi Hangon Regatta Span altaat kurssin ohessa.
Kurssipaikkana toimii Merijoogan Hangon tunnelmallinen hyvinvointistudio sataman ja meren äärellä Hangon keskustan tuntumassa. Osallistujamäärä on rajattu.

Kenelle:
Kurssimme on Sinulle, joka haluat aidosti pysähtyä oman mielesi ja kehosi äärelle rauhallisesti kuulostellen ja sovinnollisesti kysellen. Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetkeä arkeen tai levollista kohtaamista itsesi kanssa  johdollamme kuullaksesi paremmin miten mielesi ja kehosi juuri tällä hetkellä voivat. Sinulle, joka kaipaat keinoja rauhoittumisen ja hyväksymisen tielle. Voit tulla yksin, ystävän kanssa tai pariskuntana mukaamme.

Mitä tarjoamme:

Viikonlopussamme luomme mahdollisuuden kohdata oma mieli ja keho kokonaisvaltaisella, mutta syvän inhimillisellä otteella. Emme lupaa suuria ihmeitä tai äkkimuutoksia, sillä niihin emme usko. Sen sijaan lupaamme tarjota viisasta tietoa mielen toiminnasta ja läsnäolemisen taidosta sekä kehoa voimallisesti kunnioittavia jooga- ja  hengitysharjoituksia, joista saat poimia omasi viikonlopun aikana. Kurssin kokonaisvaltainen ote antaa mahdollisuuksia pysähtyä itsen äärelle niin mielen kuin kehon keinoin. Noin puolet viikonlopusta olet Maaretin ja puolet Johannan hoivissa. Kurssi sisältää myös yhteisiä osuuksia.
Maaretin mielen osuuksissa käsitellään mielen taitoja itsensä inhimillisen kohtaamisen syventämiseksi sekä luennoin että harjoituksin. Johannan keholllisissa osuuksissa keskitymme joogan keinoin kehoa avaaviin harjoituksiin sekä hellittäviin hengitysharjoituksiin, joilla opimme kuuntelemaan kehoamme ja tunnistamaan sen mahdollisia jännitystiloja ilman kiirettä. Joogaharjoitteet pohjautuvat ensisijaisesti syvävenyttävään Yinjoogaan, joka on rauhallinen kehoa syvältä elvyttävä joogamuoto.
Molemmat kurssin vetäjät ohjaavat sinulle myös kurssin aikana läsnäoloharjoitteita (mindfulness), joita on laajasti tutkittu hyvin tuloksin jo vuosikymmenien ajan. Kaikki harjoitteet tehdään itsen äärelle rauhallisesti syventyen ja saat niitä mukaasi myös kurssimateriaalistamme kotiin vietäväksi.
Sinulla ei tarvitse olla joogakokemusta tullessasi tähän viikonloppuun. Toisaalta voit olla joogannut paljonkin ja saat silti varmasti uutta ihmeteltävää viikonlopun kehollisesta annista.

Viikonlopun kapteenittaret:

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet yhdeksi kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan.
Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, johon voit tutustua tarkemmin www.lujastilempeä.fi
Kurssin kehollisista osuuksista vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja  Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä.

Viikonlopun aikataulu:

  • Perjantai 18.30-20.30
Tervetuloa ja laskeutuminen viikonloppuun vetäjien johdolla. Alustuksen ja lempeiden harjotteiden kautta kuljetamme sinut matkaan. Kaikki odottaa tilassa omasta matosta lähtien saapumistasi.
  • Lauantai 9.00-17.00
Koko päivän ohjelma vuorotellen Johannan ja Maaretin kanssa, jonka välissä on yhteinen lounas upeassa rantamakasiinien ravintola Origossa ja pieniä välipalataukoja.
Lauantaina kurssin jälkeen mahdollisuus nauttia esimerkiksi Regatta Span altaista. Kurssilaiset voivat lähteä yhteiselle illalliselle halutessaan lauantaina (teemme pöytävarauksen). Illallinen on omakustanteinen ja vapaaehtoinen, jotta voit itse päättää, miten haluat iltasi viettää.
  • Sunnuntai 9.30-13.00.
Maaretin pitkä luento ja Johannan kehollinen harjoitus kuljettavat  meidät satamaan, jonne saavumme noin klo 13.00.
Tarkka aikataulu ja ohjelma  lähetetään sinulle infokirjeen yhteydessä.
Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen:
Kurssin hinta on 350 € (sis alv)
Hinta pitää sisällään koko ohjelman (kaikki luennot ja harjoitukset) pe-su, kurssilla jaettavan materiaalin ja harjoitukset, lauantain yhteisen lounaan Hangon rantamakasiinien ravintolassa sekä välipalaa studiolla.
Majoituksesta vastaat ja sen varaat itse. Paikkoja on rajoitetusti ja tunnelma salissamme on erittäin lämmin. Jokaiselle kurssilaiselle odottaa tilassa joogamatto sekä kaikki tarvittavat apuvälineet. Tulet vain paikalle laskeutumaan omalle matkallesi perjantaina.
Ilmoittautuminen tapahtuu Merijoogan verkkokaupan kautta. Varausvaiheessa peritään varausmaksu150 €. Ilmoittautumislinkkiin pääset tästä.
Ilmoittaudu täältä webshopin kautta maksamalla varausmaksu. Kurssin  kehollisen osuuden voi myös maksaa liikuntaseteleillä/korteilla, jolloin  ilmoittaudu:  info@merijooga.fi. Paikkoja on tarjolla niin kauan, kuin niitä voi webshopista lunastaa.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €. 30 päivää ennen kurssin alkua on suoritettava kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen 6 viikkoa ennen viikonloppua.
Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää eteenpäin. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%) . Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Huolehdithan myös omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.

Majoitus:

Majoitus tulee varata itse varattuasi paikan kurssille. Suosittelemme historiallista ja täysin modernisoitua  Hotel Regattaa tai perheomisteista lämmintunnelmaista Hotel Bulevardia, johon majoitut hieman edullisemmin. Myös Villa Maija on ihastuttava vanhan ajan kylpyläaikaa edustava majoitusvaihtoehto
Saat viikonlopun osallistujana Regatan Superior-tason huoneista hinnan 115 €/yö (norm 155 €/yö). Hotellihuoneen voit varata itse suoraan Regatasta koodilla Merijooga, info@hotelregatta.fi. Majoitus kannattaa varata heti ilmoittautumisen jälkeen. Hotel Regatan yhteydessä on  Regatta Spa, jonka palvelut ovat viikonlopun ajan myös käytössäsi pientä lisämaksua vastaan (15€). Myös muualle majoittuvat voivat vierailla kylpylässä (hinta 20 €).
Perheomisteisessa hyvin lämmintunnelmaisessa Hotel Bulevardissa yö alkaen vain 70€/2hh. Hotel Bulevardin kautta voi myös vuokrata oman villamajoituksen aivan Merijoogan studion kupeesta (Villa Flora) . Asunnoista löytyy tietoa myös hotellin kotisivuilta. Bulevardi sijaitsee noin 5 minuutin päässä Merijoogan studiolta ja Regatanr antaan matkaa noin 100 m.
Mikäli oman villan tai puutaloasunnon varaus kiinnostaa esim. ystäväporukkaa, kurkkaa vinkkejä yksityismajoitusvaihtoehdoista lomahanko.fi sivustolta.
Muita suosituksiamme ovat vanhaa villatunnelmaa edustava Villa Maija.
Voit kysyä myös muita majoitusvaihtoehtoja Merijoogan toimistosta info@merijooga.fi.
 Uskomme vahvasti näiden kehomieli-kurssien voimaan. Lue täältä Maaretin blogista lisää kehomieli-yhteyden vahvistamisen tärkeydestä ❤️

Palautteita ensimmäisiin Inhimillisiä kohtaamisia -kursseihin vuonna 2017 osallistuneilta:

”Tuhannet kiitokset superihanasta, rentouttavasta ja antoisasta viikonlopusta! Nautin aivan hirmuisesti kaikesta annista ja sain paljon enemmän eväitä mukaani kuin mitä olisin koskaan osannut odottaakaan. Joogaa haluan elämääni ehdottomasti lisää. Se on juuri sitä puolta, mitä elämässäni on ollut aivan liian vähän viime vuosina.”

”Paikka on loistava, on pakko irtautua arjesta! Todella hyvä kokonaisuus jälleen. Pidän kursseillanne siitä, että reflektointi taphatuu matolla yksin. Saa osallistua keskusteluun, muttei ole pakko. Johannan elämänkokemus näkyy ja tuntuu ohjauksessa ja pidän valtavasti Maaretin lähestymistavasta myös: ei luvata turhia, mutta haastetaan samalla itseä. Kiitos ihanasta ja voimauttavasta viikonlopusta <3.”

Tärkeintä oli pysähtyä ja miettiä mitkä ovat itselleen tärkeitä asioita ja miten paljon niihin oikeasti panostaa vai puuttuvatko teot. Myös suhtautuminen muihin ja kanssakäymiseen läheisimpien kanssa. Rentoutus- ja yinjoogaharjoitukset olivat erinomaisia. Tunsin saavani hurjan määrän energiaa ja hyvinvointia, joka nyt säteilee ympärilleen.”

”Maaretin luennot olivat hyvin antoisia. Perjantain jooga pysäytti kiireen hyvin, sen tajusi lauantai aamuna. Kokonaisuus kaikinensa teki hyvää; hotelliyö, valmiit ruuat, jooga, asioiden pohdiskelu.”

Näin pääset Hankoon:

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa 1,5 h ja saman verran esimerkiksi Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon  tuo sinut 10 minuutin kävelymatkan päähän Merijoogan studiosta ja majoituspaikoista.
Hankovinkkejä tarjoamme sinulle kattavasti infokirjeen yhteydessä. Hiljaiset rannat ovat upeita ja Hangosta löytyy myös mm. Suomen eteläisin luontopolku, joka johtaa Tulliniemen kärkeen.

Lisätiedot:

Sisältö/Johanna ja Maaret: johanna@meriwellness.fi.
Käytännön järjestelyissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi
Erittäin lämpimästi tervetuloa matkaamme mukaan!