Merijoogan ja Lujasti lempeän joululahjavinkkejä

Tähän aikaan vuodesta monen mielessä liikkuvat läheiset ja rakkaat, joita tahtoisi joulun aikaan muistaa. Mitä hankkia läheiselle, jotta siitä olisi aidosti iloa pitkäksi aikaa?

Yksi arvokkaimmista lahjoista on antaa läheisen tarvitsemaa aikaa kehon ja mielen hyvinvoinnin äärelle, aikaa hengähtää ja hellittää arjen keskellä.  Lue oheisesta Lujasti lempeä Maaret Kallion tekstistä lisää joululahjavinkkejä, jotka me Merijoogalaiset myös allekirjoitamme.  Yhteistyöviikonloppumme Merijoogan Johannan ja Maaretin kanssa jatkuvat myös keväällä 2018 Hangossa. Inhimillisiä kohtaamisia yksilöviikonloppu ja Rakkausviikonloppu toteutetaan myös ensi talvella/keväällä. Pariskuntien rakkausviikonloppuumme on vuoden loppuun mennessä osallistunut jo yli 160 pariskuntaa <3.

Seuraa myös webshopiamme. Sieltä voit löytää joululahjaideoita lisää joogatunneillemme ja kursseillemme Merijooga Espooseen, Hankoon ja Helsinkiin (Hietsun paviljonki). Myös aineettomat lahjakortit saat tilattua info@merijooga.fi suoraan emailitse.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.