Johanna Pawlin talven 2019 Yin&hengitysryhmä Hietsun paviljonki

Merijooga Helsingin Hietsun Paviljongin tunnelmassa käynnistyy vuoden alussa toivottu YINJOOGAn ryhmä perustajamme Johannan johdolla tiistai-ltaisin. ** Ryhmä on täynnä. Jos olet kiinnostunut kevään ryhmästä, ota yhteyttä johanna@meriwellness.fi

Sydäntalven Tiistai-illat klo 18.15-19.45/20.00  15.1.-26.2. (ei tuntia hiihtolomaviikolla 8) Ensimmäinen ja viimeinen kurssikerta ovat pidempiä (100 min).

Yinjoogaa, hengittämistä ja hellittämistä. Tutussa ryhmässä pääsemme kulkemaan pintaa syvemmälle. Sinulla voi olla paljon yinjoogan kokemusta tai voit olla täysin uusi, jota rauhoittumisen eri tapojen harjoittaminen joogan ja hengittämisen avulla kiinnostaa.

Kurssiharjoitteiden pohjana toimii klassinen Yinjooga ja syvävenyttävät, pitkät asanat  (Johannan opettaja Sarah Powers) ja psykofyysiseen hengittämismetodiin  pohjautuvat harjoitteet (Minna Martin; Hengityskoulu) sekä sointukylvyt. Missä hengityksesi kulkee, missä se jumittuu? Miten sen saisi auki? Millaisia mielikuvia syntyy harjoituksissa? Näitä kaikkia ihmettelemme omalla matolla yinjooga asanoiden lomassa, löydämme hengityksemme eri kohtiin. HENGITYS on valtava voima, kun kiinnostumme sen kulusta ja virrasta meissä itsessämme. Nautimme tiistaikurssin aikana myös sointukylvyistä.

Hinta: 130 € (sis alv) sis ohjauksen  sekä varusteet tunnin ajaksi. Lisäksi voit halutessasi liittyä suljettuun FB-ryhmään, jossa voi keskustella harjoituksista.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu suoraan webshopin kautta tai jos maksat liikuntaseteleillä/korteilla kurssin: johanna@meriwellness.fi

Olet sydämellisesti tervetullut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.