Voit kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja: info@merijooga.fi. 

MeriMind joogapäivä Hanko 14.10.2017 Johanna Pawli

Rennon ylellinen hyvinvoinnin päivä Suomen eteläisessä kylpyläkaupungissa!

MeriMind viikonloput ja päivät ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä hyvinvoinnin teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. MeriMind retriittejä on järjestetty jo vuodesta 2013. Syksyllä 2017 järjestämme  toiveesta myös yhden koko päivän MERIMIND-matkan.

Teemana päivässämme on Hellitä Hengittäen Yin&Yang joogaharjoitteet (painotus on syvävenyttävässä yinjoogassa), syksyn vuodenaikaan suunnitellut joogasarjat  ja Hangon upean luonnon huomioiminen harjoitteissa olemalla meren äärellä iltapäivällä. Päivä päättyy rentouttavaan Johannan toteuttamaan äänimaljarentoutukseen ja sointukylpyyn.  Viikonlopun harjoitukset toteututaan Merijoogan hyvinvointistudiossa Itäsataman tuntumassa, Regatta Spassa sekä Hangon rannoilla sään salliessa.

Tutustu Hangon tunnelmaan videosta täältä

Kenelle?  Kuinka paljon tulee olla joogakokemusta? Voiko aloittelija tulla mukaan? Entä saako kokeneempi joogaaja haasteita?

Kaikentasoiset joogaajat tervetulleita – aloittelevasta  kokeneempiin – matkaamme mukaan. Jokainen löytää oman tapansa tehdä itseään ravitseva harjoitus kokemuksesta huolimatta! Lämmin ja salliva tunnelma on läsnä koko päivän.

Aikataulu 14.10. klo 10.30-17.30

10.30 Päivä alkaa

Tervetuloa MeriMInd päivääsi – Merijoogan studio, Satamakatu 2

Lempeästi liikkuva Merijooga ja yinjoogan harjoitteita sekä hengitysharjoitteita tekemään tilaa kehoon ja mieleen. Syksyn  vuodenajan teeman (kiinalainen lääketiede) mukaisesti harjoituksemme teema on tehdä tilaa hengitykselle.

13.00 MeriMind lounas Regatta Spa

14.00-15.00 Mindfulness alustus ja harjoitteita rannalla/sateella Regatta Spassa, siirtyminen studioon

15.30 Päättävä pitkä yinjoogan harjoitus ja pitkä äänimaljarentoutus – Merijoogan studio. Päivämme päättyy 17.30. Tarkempi aikataulu lähetään sinulle viikkoa ennen päivää.

Mahdollisuus nauttia Regatta Span altaista ja hoidoista MERIMIND-päivän jälkeen. Kylpylä on auki klo 19.00 asti ja sunnuntaina klo 10.00 lähtien.

MeriMind-päivään on helppo yhdistää myös halutessasi yöpyminen Hangossa Hotel Regatassa, hinta alkaen 115 eur/2hh sis Brasserie-ravintolan aamiaisen hotellissa sunnuntaina. Muita majoituspaikkoja ovat mm Hotel Bulevardi ja ihana Villa Maija. Jos jäät Hankoon yöksi, illallispaikaksi suosittelemme Hotel Regatan Brasserie-ravintolaa, tunnelmallista Origoa tai Bravasta.

Päivän oppaasi

Merijoogan perustaja Johanna Pawli 

Paikka

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan merellinen valoa tulviva jooga studio osoitteessa Satamakatu 2 ja Hangon rannat/sateella Regatta Spa.

Hinta ja näin ilmoittaudut

Viikonlopun ohjelmakokonaisuus sisältäen koko ohjelman ja lauantain yhteisen lounaan Johannan johdolla 165 € (sis alv). Jos haluat varata kokonaisuuden ilman lounasta, ota yhteyttä info@merijooga.fi.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla kurssimaksu Merijoogan webshopin kautta täältä

Miten Hankoon pääsee?

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa 1,5 h ja saman verran esimerkiksi Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon  tuo sinut 10 minuutin kävelymatkan päähän Merijoogan studiosta, Regatta Spasta ja majoituspaikoista.

Jos tulet vain päiväksi ehdit hyvin  myös julkisilla  aamujunalla Helsinki-Karjaa-Hanko (lähtö 8.37)  ja paluu Hangosta klo 17.40 tai 20.40 lähtevällä junalla. Juna-asemalta kävellen olet studiolla tasan 10.30.

Hiljaiset rannat ovat lokakuussa upeita ja Hangosta löytyy myös mm. Suomen eteläisin luontopolku, joka johtaa Tulliniemen kärkeen.

Lisätietoja

Johanna vastaa mielellään suoraan mahdollisiin kyselyihin päivän osalta ja voit ottaa yhteyttä johanna@meriwellness.fi

Peruutusehdot
Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Tätä  lyhyemmällä varoitusajalla kurssilla ei ole peruutusmahdollisuutta, sitä ei voi siirtää eteenpäin ja maksu peritään 100%. Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen. Noudatamme samoja peruutusehtoja jokaisen kurssilaisen kohdalla.