Kesän päättävä Muinaistulien Merimind viikonloppu Hangon kauniissa studiossamme ja rannoilla. Merimind joogaviikonloput Hangossa jo vuodesta 2013. Retriittimme ovat laadukkaita hengähdyksiä kehoon ja mieleen joogan ja hengityksen keinoin Suomen etelässä. Lämpö, lempeys ja sallivuus sekä jokaisen oman tilan kunnioittaminen ovat kantavia teemoja. Hangon Muinaistulien viikonloppu on upea tapa päättää kesäkausi. Voit tulla yksin, yhdessä ystävien kanssa tai pariskuntana.

>> Ilmoittautumislinkkin tästä

Kenelle?  

Merimind viikonloppumme on sinulle, jota haluat vahvistaa omaa kehomieliyhteyttä viikonlopun retriitillä upeassa Hangossa, Merijoogan retriitti tuntuu parhaimmillaan kehossa ja mielessä pitkään viikonlopun jälkeen. Yhteys ja rakkaus luontoon ja merellisyyteen näkyy vahvasti Merimind viikonlopussamme. Lempeys ja sallivuus ovat myös kantavia teemoja. Viikonloppumme ovat saaneet kiitosta pintaa syvemmälle menevistä pitkistä joogahetkistä, joissa syntyy ainutlaatuinen tunnelma. Tilaa jää myös omille hetkille hengitellä ja viipyillä Hangon rannoilla tai kaupungilla.

Lähestymme joogan työkalujen avulla kehomieliyhteyttä käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan vaalimme sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Voit olla aloittelija tai jo pidemmällä joogataipaleella. Vaihtoehtoja tarjotaan aina paljon.

Elokuun lopun retriitistä vastaa erittäin rakastettu ja yksi kokeneimmista opettajistamme Jarna Paalanen-Flyktman, joka on luotsannut kymmeniä Merimind retriittejä Hangossa sekä pariskuntaviikonloppuja Maaret Kallion kanssa. Useat palaavat Jarnan hoiviin vuodesta toiseen retriitille. Jarna on sekä joogaopettaja että kouluttaja ja hänen oma studionsa sijaitsee Jyväskylässä.

Paikka ja aikataulu

Viikonloppumme laivana toimii rauhaa huokuva uusi Hanko Wellness -studio Hangon vierasvenesataman kupeessa (Satamakatu 2, 1 krs). Studiolla kaikki odottaa valmiina ja voit vain laskeutua matollesi Jarnan hoiviin.

Alla oleva antaa raamit retriitille (pienet muutokset mahdollisia)

Perjantai:

klo 18.00-20.00 Tervetuloa ja laskeutuminen viikonlopppuun lepoa ja yinjoogaa vaalien

Lauantai:

Ohjelma studiolla, rannoilla ja luonnossa asettuu välille klo 8.00-17.30 pitäen sisältään aamiais- ja lounastauot sekä iltapäivän oman lepohetken.

Retriitin yhteisen lounaan klo 13.00 nautimme ravintola Strandenin makujen äärellä.

Sunnuntai:

klo 9.30-12.00. Retriitti päättyy pitkään harjoitukseen studiossa.

Pienet muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse, jos sitä tarvitset. Muinaistulien viikonlopun majoitukset varataan nopeasti, joten se kannattaa hoitaa kuntoon heti varauksen yhteydessä.

Elokuun lopun retriitille olemme saaneet varattua kiintiön ja etuhinnan lämmintunnelmaisesta Hotel Bulevardista, joka on ollut kumppanimme elokuun päätösviikonlopussa jo vuosia. Ota yhteyttä varausta ennen tai jälkeen info@merijooga ja varaa huone Hotel Bulevardiin suoraan meidän kauttamme . Design huone 144€/yö ja yhden hengen huoneena 126€/yö sisältäen aamiaiset.

Elokuun lopun viikonlopussa voit majoittua myös upeisiin Hango Farmin vuokraamiin villoihin ja kohteisiin erikoishinnoin. Uudistettu Villa Maija on ehdoton suosikkimme Sinne olemme saaneet etuhinnan -10%. Pyydä meiltä etukoodi info@merijooga.fi ja voit tehdä sen jälkeen varauksen itse. Villa Maijan huoneisiin majoittuu helposti 4-6/8 henkilöä, joten ne sopivat suuremmille ystäväporukoille

Hinta ja ilmoittautuminen 

Hinta 285 € (sis alv)  sisältää Muinaistulien joogaviikonlopun räätälöidyn ohjelman (pe–su) sekä lauantain yhteisen retriittilounaan. Majoituksesta vastaat itse.

Varausvaiheessa maksetaan varausmaksu 100 € ja loppuosa (185€) erääntyy 1 kk ennen viikonloppua. Lasku lähetetään emailitse. Paikkoja on, kunnes niitä voi webshopista lunastaa.

>> Ilmoittautumislinkkin tästä

Joogaviikonlopun voi maksa myös liikuntaseteleillä ja -korteilla (Edenred, Smartum, epassi jne). Ilmoittaudu: info@merijooga.fi ja annamme ohjeet maksun tekoon liikuntaedulla.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksua (100 €) ei palauteta.

1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa itse toisen osallistujan tilallesi. Huolehdithan matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.