Retriitti on täynnä ****

Kehomielen tasapainoa ja rauhoittumista vaaliva joogaviikonloppu Hangon keskikesässä.

Retriitin pääkapteenittarena (Yinjooga ja hengitysharjoitteet) toimii Merijoogan perustaja Johanna Pawli rinnallaan lempeän dynaamisissa harjoituksissa Jarna Paalanen-Flyktman.

Tämä on näillä näkymin Johannan ainoa vuoden 2022 joogaretriitti.

Viikonloppu on suunnattu aiemmin jo retriiteillämme tai muilla kursseilla olleille.

Aikataulu 17-19.6.

Pe Klo 18.00-20.00 Tervetuloa matolle, laskeudun, pysähdyn, hengitän. Yinjoogaa ja sointuja.

La Klo 7.30-17.00 taukoineen. Energisoidumme rannalla, nautimme salilla soinnuista, viipyilemme hiljaisuudessa ja vahvistamme omaa voimaa.

Su Klo 8.00-12.30 Välissä aamiaistauko ja aikaa mahdolliselle hotellista uloskirjautumiselle. Sunnuntaina kohtaamme ihanalla rannalla ja päätämme retriitin.

Paikka

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan merellinen valoa tulviva jooga studio osoitteessa Satamakatu 2 ja Hangon rannat.

Hinta ja näin vahvistat paikan

Retriitin hinta on 290 € sisältäen kurssin ohjelman pe-su sekä lauantain yhteisen retriittilounaan.

Varaat paikan maksamalla kurssimaksun Merijoogan webshopin kautta täältä. Mikäli haluat hyödyntää liikuntaetuja, otathan yhteyttä: info@merijooga.fi

Majoitus Hangossa

Viikonloppu on erittäin suosittu Hangon kesäviikonloppu. Kiintiömme on täynnä Hotel Bulevardiin.

Suosittelemme yksityismajoituksia airbnb tai lomahanko.Fi.

Lämmöllä kohtaamisiin Hangossa. 

Peruutusehdot
Jos peruutus tehdään viimeistään 30 vrk ennen tapahtumaa, palautamme muun maksun kokonaisuudessaan, mutta pidätämme varaus- ja toimistokulut 100,00 € / varaus. Tätä  lyhyemmällä varoitusajalla kurssilla ei ole peruutusmahdollisuutta, sitä ei voi siirtää eteenpäin ja maksu peritään 100%. Tilalle on mahdollista vaihtaa toinen osallistuja itse nimeämänä. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen. Noudatamme samoja peruutusehtoja jokaisen kurssilaisen kohdalla.