Meistä sanottua

Kansainvälinen yritysryhmä

Just a wonderful start for this day. When energy is the theme of the day, the best way to start looking for it is to look what’s inside of you. Thank you Johanna for everything.

Espoon kaupunki

Johanna, kiitos sinulle mielenkiintoisesta ja erittäin antoisasta paljon rauhoittumista tukevia esimerkkejä sisältävästä mindfulness-luennosta tyky-päivässämme. Meren ja metsän rauhoittavassa vaikutuksessa on jotain hyvin samaa kuin esitystavassasi.

Kirsi Karhula

HiQ Finland

Osallistujat ovat olleet todella tyytyväisiä Merijoogan viikoittaiseen aamujoogaan tiloissamme. Tunnit ovat olleet tehokkaita, mutta tarpeeksi yksinkertaisia aloittelijoillekin. Palautteemme perusteella Merijooga on räätälöinyt erilaisia tunteja. Olemme harjoitelleet dynaamista lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa  ja koordinaatiota sekä rauhallista syvävenyttelyä. Osallistujat hehkuttivat, että aamujoogan jälkeen on todella vetreä ja virkeä olo.

Sanna Koivusalo

DuPont Industrial Biosciences, Hanko

Innokkaat ja rohkeat Hangon DuPontilaiset pääsivät kokeilemaan jotain aivan uutta Merijoogan Aerialjoogastudiolla Hangossa. Suurimmalla osalla ei ollut joogasta aikaisempaa kokemusta, mutta kokeilutunti oli hyvin ohjattu ja soveltui kaikille osallistujille. Palaute oli kaikilta osallistujilta positiivista. Hauskaa oli ja todella rentouttavaa.

Lujasti lempeä viikonlopun osallistuja

En olisi osannut toivoa mitään muuta. Kuin ehkä että viikonloppu olisi jatkunut vielä pari päivää 🙂 Maaretin luennot ja Johanna jooga = niin rauhoittavaa ja lämmintunnelmaista.

MeriMind viikonlopun osallistuja

Jatkakaa ihania Hangon kurssejanne ikuisesti – Johannan lempeys ja Charlotan energisyys on hyvä yhdistelmä !