Sydäntalven joogaviikonloppu Hanko 8-10.2.

Sydäntalven Merijoogaviikonloppu 8.-10.2.2019

**TÄYTTYNYT***

Helmikuu kutsuu Merijoogan viikonloppuun hengähtämään ja voimaantumaan ystävänpäiväteeman äärelle Hangon rauhaisaan sydäntalveen.

Lämpimästi tervetuloa helmikuiseen hyvinvoinnin hemmotteluviikonloppuun: joogaa, palauttavia ja energisoivia hengitysharjoituksia, pysähtymistä sekä voimaantumista. Viikonlopun hemmottelevaa sisältöä lisää mahdollisuus nauttia Regatta Spa kylpylän altaista ja lämmöstä talvisen Hangon rinnalla. Viikonlopussamme on myös ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä osa harjoituksista allasalueen lämmössä auringonnousun aikaan.

Majoitusta tarvitseville kumppanimme Hotel Regatta tarjoaa Superior-huoneista erikoisedun.

Kenelle ja millaisia harjoituksia?

Viikonlopusta vastaavat Merijoogan  Johanna Pawli ja Jutta Janhonen. Ystävänpäivän viikonloppumme on suunnattu Hankoon saapuville ystävyksille ja pariskunnille, jotka haluavat voimaantua kehollisista joogaan ja hengitykseen pohjautuvista harjoitteista käsin viikonlopun ajan.

Harjoitteiden perustana on syvävenyttävä Yinjoogaa, liikkuvampi  Flowjooga (dynaaminen hatha), hengitysharjoitukset. Pariskuntaväylällä on myös pariharjoitteita. Tulet viikonloppuun juuri sellaisena kuin olet. Opetuksemme on turvallista ja jokaisen kehoa ja mieltä vahvasti kunnioittavaa,

Ystäväväylä ja pariskuntaväylä la ja su aamupäivien ajan

Lauantaina ja sunnuntaina jakaannumme  osaksi päivää kahteen pienempään ryhmään: Ystävämatkalaiset  pääsevät Jutan johdolla voimaantumaan Flow -joogan harjoitteista Regatta Span tunnelmassa ja pariskuntana viikonloppuun saapuvat Johannan johdolla tekemään harjoitteita Merijoogan studiolla.

Jutan väylällä haetaan dynaamisen ja samalla pehmeän virtaavan liikkeen kautta voimaa ja tilaa kehoon. Johannan väylä tarjoaa mahdollisuuden voimaantua erityisesti parijoogasta vaikukutteita ottavista harjoituksista. 

Missä ja aiempi kokemus?

Viikonlopun keskiönä toimii Suomen eteläisin kaupunki Hanko ja Merijoogan tunnelmallinen hyvinvointistudio meren äärellä vanhassa tehdaskiinteistössä sekä upea Regatta Spa. Talvinen Hanko on  rauhallinen ja edesauttaa laskeutumistanne viikonloppuun. 

Viikonloppuun voi osallistua omalla joogakokemuksella ja -taustalla. Tavoitteena on hyödyntää monipuolisesti kehollisia joogan ja hengityksen harjoitteita väylänä laskeutumiseen, voimaantumisen ja palautumiseen. Voit halutessasi kysyä meiltä lisää harjoitteista: info@merijooga.fi. 

Viikonloppumme tapa olla yhdessä

Viikonloppu on luonteeltaan rento ja lämmintunnelmainen ja jättää tilaa myös tärkeälle omalle ystävä/pariskunta-ajalle. Yhteisiä harjoituksia ryhmässä tai  yhdessä harjoitusten jakamista ei ole. Aloitamme viikonlopun perjantaina ja matka päättyy sunnuntaina alkuiltapäivästä. 

Viikonlopun ohjelma  

Tarkka ohjelma  ja aikataulu lähetetään teille noin 1 vko ennen viikonloppua emailitse.

Pienet muutokset aikatauluun mahdollisia. Aloitusaika  perjantaina klo 18.00 ja lopetus su noin 13.00.

Perjantai klo 18.00-20.00

Viikonloppu käynnistyy klo 18.00. Laskeutuminen viikonlopun tunnelmaan, teemaan  ja rauhoittava iltaharjoitus Merijoogan studiossa. 

Lauantai 8.00-17.00

Hyvää huomenta jooga, Regatta Spa. Karistamme unihiekat pois liikkuvalla aamuharjoituksella kylpylän lämmössä allasalueella. Ainutlaatuinen merellinen auringonngousun maisema hellii aamuharjoituksessamme joogaajia.

Harjoituksen jälkeen aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi/Hotel Regatta.

Aamupäivä jatkuu pitkällä work shop – harjoituksella jakaantumalla kahteen väylään: Jutta/ystäväväylä ja Johanna/pariskuntaväylä.

Viikonlopun teemaan sopiva lounasbuffe  ja omaa aikaa/päiväunet/Regatta Spa hoidot, kylpylä jne. 

Iltapäivän rentouttava jooga Merijoogan studiossa: Kehoa palauttava Yinjooga ja sointukylpy (äänimarentoutus). Välittämisen ja myötätunnon voima. 

Ilta on varattu omalle ajallenne. Regatta Spa kylpylä on auki klo 20 asti. 

Illallissuosituksia ja tiedot auki olevista ravintoloista saatte infokirjeessä.  Mikäli osallistujat ovat kiinnostuneet yhteisillallisesta, myös siihen järjestetään mahdollisuus kanssamme Hotel Regatassa klo 19.00.

Sunnuntai 8.00-13.30

Hyvää huomenta sunnuntai – aamuherättelyt Regatta Spa. Allasalueen auringonnousun harjoitus merimaiseman äärellä herättää meidät päätöspäivään.

Aamiaisaikaa Hotel Regatta/majoituspaikkasi.

Viikonlopun päätösmatka kummallekin väylälle (ystävä- ja pariskuntaväylä). Jatkamme edellisen päivän teemoja  ja kuljetamme matkalaiset satamaan kiireettömästi – pysähtyen, kuunnellen ja kuulostellen pienryhmissä. 

Harjoituksen jälkeen päätöslounas ravintola Brasserie.

Kiitos ja turvallista kotimatkaa.

Jos haluat kysyä tarkemmin sisällöstä, ota yhteyttä info@merijooga.fi

Paikka

Viikonloppumme tyyssijana toimii Merijoogan hyvinvointistudio Hangon keskustan tuntumassa,os. Satamakatu 2 sekä Regatta Spa kylpylä, Merikatu 2. Studiossa sekä kylpylässä kaikki odottaa valmiina (joogamatto ja muut varusteet).

Hangon majoitus


Majoituksesta vastaat itse. Suosittelemme  Hotel Regattaa. Kiintiöhintamme  on voimassa 2 kk ennen viikonloppua tehdyille varauksille. info@merijooga.fi Hotellin sivuille pääset www.hotelregatta.fi.

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun hinta on 325 € /hlö (sis alv). 

Hinta sisältää ohjelman perjantaista sunnuntaihin kahden kokeneen vetäjän johdolla Regatta Spassa sekä Merijoogan studiossa, lauantain  ja sunnuntain yhteisen lounaan (2 lounasta) ravintola Brasseriessa sekä kylpyläkäynnin sisäänpääsyn perjantaina tai lauantaina.

Majoituksen varaat itse haluamaasi paikkaan. Jos majoitutte kumppanihotelliimme Hotel Regattaan, hinta kahdelta yöltä on 115 € /hlö. Viikonloppuun voi myös osallistua majoittuen muualla. 

Tunnelma viikonlopussa  on ainutlaatuinen ja osallistujamäärä rajattu ja osassa harjoituksia jakaannumme vielä kahteen pienryhmään.

Näin ilmoittaudut:

Paikan varaus  tapahtuu maksamalla varausmaksu (100 €/hlö)  webshopista

Loppumaksu erääntyy maksettavaksi 6 viikkoa ennen viikonloppua.

Peruutusehdot 

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 100 €/hlö. 6 vkoa ennen kurssin alkua on suoritettava loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 7 viikkoa ennen viikonloppua. Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. 6 viikkoa tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan kurssimaksu (100%). Huolehdittehan myös omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.

Sydämellisesti Tervetuloa Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan Merijoogan viikonloppuun.

Kysy lisää

[contact-form-7 404 "Not Found"]