Hengähdyshetket toimistolla

UUTUUS! Merijoogan onlinetunnit ja hengähdyshetket kokousten oheen syksyllä 2020

Onlinetuntimme vastaavat etätyöläisten tarpeisiin. Tarjoamme viikoittaisia tunteja esim. 6 tunnin sarjana tai tulemme kokoukseenne tuomaan hetken hengähdystauon (kesto voi olla mitä tahansa 15-60 min) Myös äänimaljarentoutukset eli sointukylvyt onnistuvat verkon läpi!

Online-tunnit kuvataan kauniilta studioltamme joko Hangosta tai Hietsun Paviljongilta  ja räätälöity erityisesti vastaamaan  tarpeeseen rauhoittaa keho ja mieli työpäivän/kokouksen keskellä.

>>>>> Kysy lisää suoraan perustajaltamme Johanna Pawlilta :info@merijooga.fi tai GSM 044 766 7556 (jätäthän tarvittaessa viestin vastaajaan.

Joogatunnit toimistolla

Merijoogan ohjaajien tarjoama hengähdys kehon ja mielen äärelle on ainutlaatuinen tunti työntekijöillenne.

Rakennamme tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden, joka voi olla esim 6-8 viikon kestävä kurssi tai koko kauden avoin tunti viikoittain samaan aikaan.

Tuomme viikottaiset joogatunnit kätevästi toimistolle. Tunti voidaan pitää aamulla tai iltapäivällä töiden jälkeen. Tunnilla näkyy Merijoogan vahva osaaminen ja pitkä kokemus yritysyhteistyöstä erilaisissa kulttuureissa. Ohjaajamme lisäksi voimme tuoda myös paikalle kaikki varusteet.

Alla esimerkkejä tuntityypeistä:

Lepoa ja palautumista – Rauhallinen joogatunti 

  • Tämä tunti on hidastempoinen, restoratiiviseen joogaan pohjautuva syvävenytyksiä sisältävä joogatunti. Avaavissa ja tasapainottavissa jooga-asanoissa viivytään 3-6 minuuttia  antaen kehon hellittää ja mielen tyyntyä. Kurssilla/tunneilla opitaan, miten voi itse helposti tukea joogan keinoin omaa palautumista.
  • Tähän tuntityyppiin voidaan myös helposti yhdistää rinnalla  mindfulness -harjoitteita (tietoinen läsnäolo)
  • Suosituskesto 60 min

Kehon ja mielen voimaa  – liikkuva joogatunti 

  • Tämä tunti on liikkuvampi ja tarjoaa alkeista lähtien voimaa vahvistavia joogaharjoitteita, joihin lempeästi johdattelemme osallistujat. Kesto 45-60 min

Mielipaussi 

30-60 minuutin pituinen pysähdys kehon ja mielen äärelle mindfulness-harjoittein.

Suosittelemme kurssimuotoista kokonaisuutta alkuun esim 6-8 viikkoa ja tämän jälkeen viikoittaista tuntia.

Keskustellaan ja ideoiaan yhdessä lisää

Ota yhteyttä info@merijooga.fi tai soita suoraan Johanna Pawlille GSM 044 766 7556

Haluatko lisää tietoa? Ota meihin yhteyttä!

[contact-form-7 404 "Not Found"]