Lepoa ja palautumista työyhteisöille. Hengähdyshetkemme kokousten oheen suunnitellaan aina tapauskohtaisesti.
UUTUUS! Merijoogan onlinetunnit ja hengähdyshetket yrityksille.
Onlinetuntimme vastaavat etätyöläisten tarpeisiin. Tarjoamme viikoittaisia tunteja esim. 6 tunnin sarjana tai tulemme kokoukseenne tuomaan hetken hengähdystauon. Myös äänimaljarentoutukset eli sointukylvyt onnistuvat verkon läpi!Online-tunnit kuvataan kauniilta studioltamme joko Hangosta tai Hietsun Paviljongilta. Lisätietoja info@merijooga.fi tai Johanna Pawli 044 766 7556.
Tuntui kuin olisit ollut vieressä ohjaamassa. Ohjaajan ääni oli niin rauhoittava ja liikkeet oli helppo tehdä ihan vain kuuntelemalla puhetta. Äänimaljojen soitto lopuksi kruunasi tämän tunnin.  Olin yllättynyt miten hyvin ne kuuluivat. Lämmin kiitos, tämä oli ihanaa!  Toivottavasti tulet kokoukseemme vierailemaan toistekin.

Mind & Body Relax -tunti

Mind & Body Relax -joogatunti sisältää helppoja kaikille sopivia mielen ja kehon rentoutuksia, joissa on vaikutteita joogasta yhdistettynä venyttelyyn sekä luonnon ja meren huomioimista ja hyödyntämistä harjoituksissa.Kesäkaudella tämä suosittu tunti voidaan toteuttaa myös rannalla meren äärellä.

Hengityksen voima hyvinvoinnin ylläpitäjänä -luento ja harjoituksia

Mindfullness ja hengityksen voima – luento ja harjoitteita

Merijoogan perustajan KTM  Johanna Pawlin hengityksen voima luento- ja harjoituskokonaisuudet sopivat erinomaisesti tykypäivän ohjelmaksi.Mindfulness ja hengityksen voima ohjelma voidaan toteuttaa niin lyhyempänä 1-3h kestoisena kuin kokopäiväisenä.

Mindfulness -tunti 60 min

Lempeitä  läsnäoloharjoitteita istuaalteen ja seisten. Voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona,.

Sointukylpyrentoutus

Äänirentoutukseen osallistujat lepäilevät alustoilla, lämpimien peittojen alla, kuunnellen ympärillään rauhallisia ja pehmeitä sointuja. Rentoutuksessa käytetään erilaisia äänimaljoja, isoa gongia ja äänikelloja, joilla syntyy syvärentouttava vaikutus. Maljoilla luodaan rauhallinen ja turvallinen äänitila, jossa rentoutuminen mahdollistuu.

Ota yhteyttä: info@merijooga.fi

Ota yhteyttä ja suunnitellaan info@merijooga.fi.