Voimana toivo -viikonloppukurssi Hanko 18.-20.9.2020

Voimana toivo -viikonloppukurssi jatkaa Maaret Kallion ja Johanna Pawlin yksilöviikonloppukurssien sarjaa, joista aiemmat ovat olleet Lujasti lempeä – ja Inhimillisiä kohtaamisia -viikonloppu. Kurs­si poh­jau­tuu Maa­re­tin huh­ti­kuus­sa 2020 jul­kais­ta­vaan kir­jaan.

Ke­nel­le ja mi­tä:

Voi­ma­na toi­vo -vii­kon­lop­pu­kurs­si so­pii yk­sin, ys­tä­vän tai kump­pa­nin kans­sa mat­kaa­vil­le kurs­si­lai­sil­le. Vii­kon­lo­pun ai­ka­na lä­hes­tym­me toi­von tee­maa se­kä mie­len et­tä ke­hon kei­noin.

Kurs­sin ta­voit­tee­na on fo­ku­soi­da hy­vän elä­män yti­meen tar­kas­tel­len toi­voa sen kes­kei­sis­tä nä­kö­kul­mis­ta kä­sin: ta­voit­tei­ta, tun­tei­ta, ih­mis­suh­tei­ta, toi­pu­mis­ta ja elä­män sy­vin­tä tar­koi­tus­ta kä­si­tel­len.

Vii­kon­lop­pu­kurs­si koos­tuu Maa­re­tin luen­to-osuuk­sis­ta ja Jo­han­na Paw­lin ke­hol­li­sis­ta har­joi­tuk­sis­ta joo­gan ja hen­gi­tyk­sen kei­noin. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla.

Kurs­si sal­lii hil­jen­ty­mi­sen oman työs­tä­mi­sen ja poh­dis­ke­lun ää­rel­le juu­ri sel­lai­sin voi­ma­va­roin, mi­kä kul­loin­kin on mah­dol­lis­ta. Kaik­ki teh­tä­vät teh­dään it­se­näi­ses­ti ja yk­si­tyi­syy­den ra­jo­ja kun­nioit­taen. Ta­voit­tee­nam­me on lä­het­tää kurs­si­lai­set voi­maan­tu­nei­na, iloa se­kä loh­tua löy­tä­nei­nä ja kirk­kaam­mal­la fo­kuk­sel­la koh­ti hy­vää ar­kea ja toi­vo­rik­kai­ta ta­voit­tei­ta.

Paikka:

Hangon tunnelmallinen kaupungintalo, Vuorikatu 1.

Aikataulu:

pe 18.9. klo 18:30-20:30

la 19.9. klo 9:00-18:00 (välissä lounastauko)

su 20.9. klo 9:30-13:00.

Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille emailitse.

Kurssin hinta:

460 € (sis alv 24 %) sisältäen kurssin ohjelman sekä lauantain lounaan. Maksajan ollessa yritys hintaan lisätään alv 24 %.

Majoituksesta osallistuja huolehtii itse.

Ilmoittautuminen:

Varausmaksu 150 € vahvistaa paikan viikonloppuun. Loppuosa erääntyy maksettavaksi 2 kk ennen viikonloppua. Ilmoittautumislinkki löytyy täältä.

Majoitus:

Mikäli tarvitset majoitusta Hangosta, suosituksiamme ovat Hotel Regatta, Villa Maija, Hotel Bulevardi, Villa Solgården sekä lukuisat yksityismajoitukset (www.lomahanko.fi )

Kurssietuna syyskuussa Hotel Regatan superiorhuone 140 € per yö 2hh, kun varaus on tehty viim 2 kk ennen kurssia. Villa Maijasta olemme varanneet kurssilaisille kiintiön, jonka huoneita voit tiedustella suoraan Merijoogan toimistosta: info@merijooga.fi, hinnat alk 120 € /1hh/yö ja 130 €/2hh/yö.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €.

2 kk ennen kurssin alkua suoritetaan kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää eteenpäin. 2 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Huolehdithan myös omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Näin pääset Hankoon:

Helsingin ja Turun suunnalta Hankoon ajaa  noin 1,5 h. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon tuo sinut kävelyetäisyydelle hotelleista ja kurssipaikastamme.

Lisätiedot: info@merijooga.fi