Maaret Kallion ja Johanna Pawlin uutuus Voimana Toivo viikonloppu kehon ja mielen teemojen äärellä Suomen etelässä Hangossa rauhaisassa tunnelmassa. Viikonloppu pohjautuu Maaretin keväällä 2020 julkaistuun Voimana toivo -kirjaan (WSOY).
Kurs­si koos­tuu Maa­re­tin luen­to-osuuk­sis­ta ja Jo­han­nan kehol­li­sis­ta har­joi­tuk­sis­ta joo­gan ja hen­gi­tyk­sen kei­noin. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Tule voimaantumaan kaksikon matkaan Hangon rauhaan.
Ystävykset ja yhteistyökumppanit Maaret ja Johanna ovat luotsanneet kurssiviikonloppuja Hangossa yhdessä jo vuodesta 2015 sekä yksilöille että pariskunnille.

HUOM! Seuraamme tarkoin COVID-19 tilannetta ja mikäli kurssi joudutaan peruttamaan, kurssimaksun palatus varanneille kokonaisuudessaan. Muista mahdollisista kuluista vastaa aina osallistuja.

Kenelle ja mitä tarjoamme:

Voi­ma­na toi­vo -vii­kon­lop­pu­kurs­si so­pii yk­sin, ys­tä­vän tai kump­pa­nin kans­sa mat­kaa­vil­le kurs­si­lai­sil­le.

Vii­kon­lo­pun ai­ka­na lä­hes­tym­me toi­von tee­maa se­kä mie­len et­tä ke­hon kei­noin. Kurs­sin ta­voit­tee­na on fo­ku­soi­da hy­vän elä­män yti­meen tar­kas­tel­len toi­voa sen kes­kei­sis­tä nä­kö­kul­mis­ta kä­sin: ta­voit­tei­ta, tun­tei­ta, ih­mis­suh­tei­ta, toi­pu­mis­ta ja elä­män sy­vin­tä tar­koi­tus­ta kä­si­tel­len.

Vii­kon­lop­pu­kurs­si koos­tuu Maa­re­tin luen­to-osuuk­sis­ta ja Jo­han­nan kehol­li­sis­ta har­joi­tuk­sis­ta joo­gan ja hen­gi­tyk­sen kei­noin.

Kurs­si sal­lii hil­jen­ty­mi­sen oman työs­tä­mi­sen ja poh­dis­ke­lun ää­rel­le juu­ri sel­lai­sin voi­ma­va­roin, mi­kä kul­loin­kin on mah­dol­lis­ta. Kaik­ki pohdinta ja  harjoitukset teh­dään it­se­näi­ses­ti ja yk­si­tyi­syy­den ra­jo­ja kun­nioit­taen omalla matolla, eikä ryhmässä jakamista tapahdu.

Ta­voit­tee­nam­me on lä­het­tää kurs­si­lai­set poikkeusajan siivittämän vuoden keskellä voi­maan­tu­nei­na, iloa se­kä loh­tua löy­tä­nei­nä ja kirk­kaam­mal­la fo­kuk­sel­la koh­ti hy­vää ar­kea ja toi­vo­rik­kai­ta ta­voit­tei­ta.

Kurssiviikonlopun hinta:

460 € (sis. alv 24 %) /hlö.

Hinta sisältää koko kurssiohjelman pe-su sekä lauantain lounaan. Varausmaksu 150 € vahvistaa paikan. Loppuosa (310 €) erääntyy maksettavaksi 1,5 kk ennen viikonloppua. Mikäli maksajana on yritys, hintaan lisätään alv 24 %.

Ilmoittautuminen:

Linkki varausmaksuun Merijoogan webshopiin tästä. Paikkoja on tarjolla niin kauan kuin varausmaksun voi webshopista suoritaa.

Liikuntasetelit ja -kortit: Kurssimaksun voi suorittaa myös lähes kokonaan (440 €) liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ilmoittaudu suoraan Merijoogaan: info@merijooga.fi

Kurssipaikka:

Hangon tunnelmallinen kaupungintalo aivan keskustassa, os. Vuorikatu 1. Viikonloppu toteutetaan rennosti kaupungintalon väljissä tiloissa ottaen huomioon kaikki vallitsevat valtioneuvoston ohjeet. Voit tulla turvallisesti vaalimaan hyvää omaan kehomieleen. Kaupungintalon tilat on varattu pelkästään kurssimme käyttöön koko viikonlopuksi

Kurssiajat:

  • pe 18:30-20:30
  • la 9:00-17:00 (välissä lounastauko)
  • su 9:30-13:00.

Tarkempi aikataulu lähetetään infokirjeessä ennen viikonloppua.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €. 1 ,5 kk ennen kurssin alkua suoritetaan kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 7  viikkoa ennen viikonloppua. Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta. 1,5 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu. Veloituksetta voi nimetä toisen osallistujan tilalleen. Huolehdithan matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Majoitusmahdollisuuksia:

Majoituksesta kurssiainen huolehtii itse.

Suosituksiamme ovat Hotel Regatta ja Hotel Bulevardi.

– Hotel Regatta (www.hotelregatta.fi)
– Hotel Bulevardi (www.hotelbulevard.fi)
-yksityismajoitukset (www. lomahanko.fi).

Näin pääset Hankoon:

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa n. 1,5 h ja saman verran Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon  tuo sinut 10 minuutin kävelymatkan päähän Merijoogan studiosta ja majoituspaikoista.

Lisätiedot: 

Sisältö: johanna@meriwellness.fi.

Käytännön järjestelyissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi.