Päivitetty 23.11: Joulukuun kurssi on peruutettu kokoontumisrajoitusten tiukentumisen johdosta. Uusi ajankohta 19.-21.3.2021. Muutama vapaa paikka maaliskuun kurssille löytyy! Varaus webshopista.

Maaret Kallion ja Johanna Pawlin Voimana Toivo – kurssi kehon ja mielen teemojen äärellä Suomen etelässä Hangossa rauhaisassa tunnelmassa. Viikonloppu pohjautuu Maaretin keväällä 2020 julkaistuun Voimana toivo -kirjaan (WSOY).
Kurs­si koos­tuu Maa­re­tin luen­to-osuuk­sis­ta ja Jo­han­nan kehol­li­sis­ta har­joi­tuk­sis­ta joo­gan ja hen­gi­tyk­sen kei­noin. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Tule voimaantumaan kaksikon matkaan Hangon rauhaan.
Ystävykset ja yhteistyökumppanit Maaret ja Johanna ovat luotsanneet kurssiviikonloppuja Hangossa yhdessä jo vuodesta 2015 sekä yksilöille että pariskunnille.

HUOM! Seuraamme tarkoin COVID-19 tilannetta ja mikäli kurssi joudutaan peruttamaan suositusten muuttuessa, kurssimaksun palautus kokonaisuudessaan. Muista mahdollisista kuluista, kuten majoitus ja matkat, vastaa aina osallistuja.

Kenelle ja mitä tarjoamme:

Voi­ma­na toi­vo -vii­kon­lop­pu­kurs­si so­pii yk­sin, ys­tä­vän tai kump­pa­nin kans­sa matkaaville kurssilaisille.

Vii­kon­lo­pun ai­ka­na lä­hes­tym­me toi­von tee­maa se­kä mie­len et­tä ke­hon kei­noin. Kurs­sin ta­voit­tee­na on fo­ku­soi­da hy­vän elä­män yti­meen tar­kas­tel­len toi­voa sen kes­kei­sis­tä nä­kö­kul­mis­ta kä­sin: ta­voit­tei­ta, tun­tei­ta, ih­mis­suh­tei­ta, toi­pu­mis­ta ja elä­män sy­vin­tä tar­koi­tus­ta kä­si­tel­len.

Vii­kon­lop­pu­kurs­si koos­tuu Maa­re­tin luen­to-osuuk­sis­ta ja Jo­han­nan kehol­li­sis­ta har­joi­tuk­sis­ta joo­gan ja hen­gi­tyk­sen kei­noin.

Kurs­si sal­lii hil­jen­ty­mi­sen oman työs­tä­mi­sen ja poh­dis­ke­lun ää­rel­le juu­ri sel­lai­sin voi­ma­va­roin, mi­kä kul­loin­kin on mah­dol­lis­ta. Kaik­ki pohdinta ja  harjoitukset teh­dään it­se­näi­ses­ti ja yk­si­tyi­syy­den ra­jo­ja kun­nioit­taen omalla matolla, eikä ryhmässä jakamista tapahdu.

Ta­voit­tee­nam­me on lä­het­tää kurs­si­lai­set voi­maan­tu­nei­na, iloa se­kä loh­tua löy­tä­nei­nä ja kirk­kaam­mal­la fo­kuk­sel­la koh­ti hy­vää ar­kea ja toi­vo­rik­kai­ta ta­voit­tei­ta.

Kurssiviikonlopun hinta:

460 € (sis. alv 24 %)

Hinta sisältää kattavan kurssiohjelman pe-su sekä lauantain lounaan. Varausmaksu 150 € vahvistaa paikan.

Loppuosa (310 €) erääntyy maksettavaksi 1,5 kk ennen viikonloppua. Mikäli maksajana on yritys, hintaan lisätään alv 24 %. Loppulasku lähetetään emailitse.

Liikuntaedut: Kurssia voi maksaa myös liikuntaseteleillä/eduilla (Edenred, Eazybreak, epassi, Smartum) 440 € edestä. Ilmoittuadu tällöin suoraan info@merijooga.fi ja saat ohjeet maksun tekoon!

Ilmoittautumislinkki

Paikkoja on tarjolla niin kauan kuin varausmaksun (150€) voi webshopista suorittaa.

Liikuntasetelit ja -kortit: Ilmoittaudu webshopvarauksen sijasta suoraan Merijoogaan: info@merijooga.fi

Kurssipaikka:

Hangon kaupungintalo, os. Vuorikatu 1. Viikonloppu toteutetaan rennosti Hangon keskustassa sijaitsevan kaupungintalon väljissä tiloissa ottaen huomioon kaikki vallitsevat kokoontumissuositukset. Kaupungintalon juhlatilat on varattu pelkästään kurssimme käyttöön.

Kurssiajat:

  • pe 18:30-20:30
  • la 9:00-17:00 (välissä lounastauko)
  • su 9:30-13:00.

Tarkempi aikataulu lähetetään infokirjeessä emailitse ennen viikonloppua.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €. 1,5 kk ennen kurssin alkua suoritetaan kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse. Jos osallistuja peruu osallistumisensa aiemmin kuin 1,5 kk ennen kurssia, varausmaksua ei palauteta. 1,5 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan kurssimaksu. Veloituksetta voi aina nimetä toisen osallistujan tilalle. Kurssin peruuntuessa ”force majeure” –syistä tai kokoontumisrajoitusten johdosta on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Huolehdithan myös omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.

Majoitusmahdollisuuksia:

Majoituksesta kurssiainen huolehtii itse.

Suosituksiamme ovat Hotel Regatta ja Hotel Bulevardi sekä lukuisat yksityismajoitukset.

– Hotel Regatta (www.hotelregatta.fi)
– Hotel Bulevardi (www.hotelbulevard.fi)
-Yksityismajoitukset (www. lomahanko.fi).

KURSSIETU: Maaliskuun 19.-21.3. kurssille Hotel Regatta tarjoaa kurssilaisimme edun: Superiorhuone 2hh 120 €/yö (norm alk 160€) . Huone kiintiöstä tulee varata itse emailitse info@hotelregatta.fi koodilla MERIJOOGA viimeistään 2 kk ennen viikonloppua.

Näin pääset Hankoon:

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa n. 1,5-2 h ja saman verran Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon  tuo sinut noin 10-15 minuutin päähän Kaupungitalosta ja majoituspaikoista.

Lisätiedot: 

Sisältö: johanna@meriwellness.fi

Käytännön järjestelyissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi.