Olet lämpimästi tervetullut aistimaan Hangon talvista rauhallisuutta ja hiljaisuutta joogaopettajamme Niina Juurakon luotsaamaan päiväretriittiin uudelle upealle Hankowellness studiolle Hangon keskustan ja meren äärelle.

Valon ja Voiman retriitillä hellimme kokonaisvaltaisesti kehomieltä seuraavin kantavin teemoin: Astu valoon. Hengitä. Pysähdy. Aisti tyyneys. Tunne voimasi. Olet turvassa. Päivän aikana voit pysähtyä itsesi äärelle ja laskeutua lempeyteen. Retriitti koostuu kahdesta pitkästä joogaharjoituksesta, lounaasta (voit osallistua myös ilman lounasta) ja hiljaisuuden hetkestä luonnossa.

Retriitin kapteenitar:

Päivän ohjaa kokenut ja sydämellinen joogaopettajamme Niina Juurakko, joka ohjaa lempeällä ja yksilön huomioivalla tavalla. Tärkein ajatus on kuunnella itseään sallivuudella. Niina on tuttu merijoogeille mm. kesän 2023 rantajoogatunneista ja ohjaa talvikaudella pääkaupunkiseudulla pääasiassa omia yritys- ja yksityisryhmiään.

Voit olla aloitteleva tai jo kokenut joogaaja. Tarjoamme päiväretriitillä variaatioita kaikentasoisille osallistujille.

Paikka ja aikataulu:

Retriitti pidetään uudella upealla Hankowellness studiolla, os Satamakatu 2, 1 krs. Etäisyydet studion, majoitus- ja lounaspaikkojen välillä ovat lyhyitä eli voit hyvin liikkua kävellen. Hangon juna-asemalta studiolle kävelee noin 15 minuutissa.

Aikataulu (pienet muutokset mahdollisia päivän sisällä)

  • klo 10.00-12.30 Orientoituminen päivään ja dynaamisen pehmeä aamuharjoitus
  • klo 13.00 Kasvislounas (keitto) ja kahvi/teehetki Stranden, Itäsatama
  • klo 14.30 Hengittelyhetki Hangon luonnossa ja sen jälkeen siirtyminen takaisin studiolle
  • klo 15.30-17.30 Lempeää yinjoogaa ja äänimaljojen rentouttavia sointuja sekä retriitin päätös.

Hinta:

Päiväretriitin hinta on 120 € sisältäen kasvislounaan (keitto) . Retriitille on mahdollista osallistua myös ilman yhteistä lounasta, tällöin hinta 95 €. Hinta sis. alv 10/14%. Hinta pitää sisällään koko ohjelman ja joogavarusteet studiolla. Otathan mahdollisuuksien mukaan oman joogamaton retriitille.

Näin ilmoittaudut:

Ilmoittautuminen tapahtuu Merijoogan webshopin kautta täältä. Jos haluat osallistua ilman lounasta, tee varaus täältä.

Maksu on mahdollista myös liikuntaeduilla. Ilmoittaudu tällöin suoraan: info@merijooga.fi ja saat paluuviestissä maksutiedot. Paikkoja on tarjolla, kunnes niitä voi webshopista lunastaa.

Tarvitsetko majoitusta Hangosta?

Hangon majoitustarjonta on kattava myös talvikaudella. Suosittelemme Regatta Spa Hotellia tai jos haluat kokea aitoa villatunnelmaa, tutustu ehdottomasti uudistettuun ja upeaan Villa Maijaan. Mikäli saavut jo perjantaina Hankoon, voit nauttia illalla mm. Regatta Spa kylpylän hoidoista ja altaista tai suunnata illalliselle vaikkapa uudehkoon ravintola Strandeniin Hangon Itäsatamaan.

Lisätiedot: info@merijooga.fi.

Sydämellisesti tervetuloa!