Tyky ja tyhypäiviin – Mindfullness ja hengityksen voima – luento ja harjoitteita

Merijoogan perustajan Johanna Pawlin läsnäoloa arkeen ja hengityksen voima luento- ja harjoitekokonaisuudet sopivat erinomaisesti tykypäivän ohjelmaksi. Tervetuloa Hankoon hengähtämään tai meren äärelle HIetsun Paviljongin kauniiseen merimiljöseen. Tuomme tykypäivämme myös valitsemiinne muihin tiloihin.

Ohjelma voidaan toteuttaa niin lyhyempänä 1-3h kestoisena kuin kokopäiväisenä. 

Räätälöimme joka kerta mindfulness ja hengityksen voima -kokonaisuuden henkilöstönne tarpeisiin. Alla yleistä kuvausta sisällöistä:

Kokonaisuudessa kuullaan, miten omaa hyvinvointia voi edistää työpäivän aikana tietoisen läsnäolon, hengityksen ja pysähtymisen keinoin. Harjoituksissa pysähdytään  kuuntelemaan, miten oma keho voi, miltä kuulostaa oma hengitys ja mikä merkitys sillä on omalle hyvinvoinnille. Tutustumme erilaisten kehollisten ja mielen läsnäoloharjoitteiden kautta itsensä kohtaamiseen ja löydämme itselle sopivia tapoja ja harjoitteita palautumista tukemaan.

Harjoitteet voidaan tehdä joogamattoja hyödyntäen tai istualteen riippuen ryhmän koosta ja tarpeista. Myös ulkona, meren äärellä tai vaikkapa metsän rauhassa toteutettavat keholliset harjoitteet ovat mahdollisia.

Harjoitukset vievät kuulijat hyvin käytännönläheisellä tavalla pohtimaan läsnäolon merkitystä omaan elämään ja työyhteisöön. Perehdymme hengityksen voimaan ja mindfulness-tekniikkaan ja kuinka hyödyntää menetelmää päivittäisessä elämässä.  

Kokonaisuuteen voidaan yhdistää loppuun halutessanne myös esimerkiksi suosittu äänimaljarentoutus tai rentouttava joogatunti.

Ota yhteyttä ja suunnittelemme näköisenne työhyvinvointihetken: Johanna Pawli johanna@meriwellness.fi.