Inhimillisiä kohtaamisia

Psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan Johanna Pawlin yrityskokonaisuudet sopivat erinomaisesti tykypäivän ohjelmaksi .

Kokonaisuus voidaan toteuttaa studiollamme Hangossa, Helsingin Töölössä Hietsun paviljongissa tai valitsemassanne paikassa. Se voidaan toteuttaa niin lyhyempänä 2-3h kestoisena kuin kokopäiväisenä. 

Inhimillisesti Töissä -kokonaisuus koostuu kahdesta-neljästä  osuudesta, joiden tarkoituksena on vahvistaa toinen toisensa vaikutusta. Toinen osuuksista vie osallistujat pohtimaan mielen tasolla omaa hyvinvointia ja sen viisasta luotsaamista niin arjessa työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin  ja toinen rauhoittaa osallistujan kohtaamaan itseään kehollisin ja läsnäoloharjoitteiden (mindfulness) keinoin hyvin konkreettisesti.  

Maaret Kallion luento-osuudessa pureudutaan itsensä kohtaamisen taitoihin. Miten tukea omaa hyvinvointia pitkäkestoisin keinoin ja realistisin tavoittein? Onko edes hyvä tavoitella aina onnellista mieltä tai täydellistä elämää? Luennolla käsitellään myös tunteiden säätelykeinoja hyvän elämän perustana sekä pohdintaa merkityksellisen elämän pohjarakenteita. Mitä viisaammin ihminen kohtaa itsensä, sitä avoimempi ja joustavampi hän on myös taidoissaan kohdata toisia. Kohtaamisen taito on myös hyvinvoivan työyhteisön edellytys.

Johanna Pawlin kehollisessa osuudessa sukelletaan kuuntelemaan, miten oma keho voi, miltä kuulostaa oma hengitys ja mikä merkitys sillä on omalle hyvinvoinnille. Tutustumme erilaisten kehollisten ja läsnäoloharjoitteiden kautta itsensä kohtaamiseen kehon tasolla. Harjoitteet voidaan tehdä joogamattoja hyödyntäen tai istualteen riippuen ryhmän koosta ja tarpeista. Myös ulkona, meren äärellä tai vaikkapa metsän rauhassa toteutettavat keholliset harjoitteet ovat mahdollisia vuodenajasta riippuen.

Maaret Kallio  ja Johanna Pawli  ovat tehneet yhteistyötä keho-mieli -kokonaisuuksien saralla menestyksekkäästi vuodesta 2015. Hyvin samankaltainen ja erittäin läsnäoleva  sekä lämmin esitystapa vie kuulijat jouhevasti osuuksista toisiin.

Kokonaisuudesta sanottua: ”Teillä on molemmilla lempeän myötätuntoinen ja inhimillisyyttä ymmärtävä lähestymistapa ja uskon sen olevan monelle, ainakin itselleni, tänä päivänä juuri sitä mitä tarvitaan. Saimme paljon  eväitä ja työstettävää työpäivän rytmittämiseen ja kiireen kanssa pärjäämiseen.”

Kokonaisuuteen voidaan lisätä myös tarjoilut, majoitusehdotus Hankoon ym.

Ota yhteyttä ja suunnittelemme näköisenne työhyvinvointipäivän! Johanna Pawli, email: johanna@meriwellness.fi 

» Katso myös viikoittaiset yritysjoogatunnit osana työhyvinvointia.