20.-21.4.2024 ilmoittautumislinkki täynnä. mahdolliset peruutuspaikat: info@merijooga.fi

Rakkausviikonloppu on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille.

Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Viikonlopun tavoitteena on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Hangon rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan Jarna Paalanen-Flyktmanin opastuksessa. Vuodesta 2015 järjestetty viikonloppu on saanut erinomaiset palautteet mukana olleilta jo lähes 350 pariskunnalta.

Kenelle?

Viikonloppu on suunnattu kaikenlaisille pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten avulla – aikaa vain toisillenne. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita kehollisiin harjoitteisiin. Myöskään ryhmässä jakamista ei viikonloppuumme kuulu. Kaikki harjoitteet vievät teitä turvallisesti toisianne kohti kaksin.

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. 

Paikka

Kurssi pidetään Suomen eteläisimmässä kaupungissa Hangossa. Kurssipaikkana toimii upea Hangon kaupungintalo, jonka avarat tilat ovat kokonaan kurssin käytössä. Kurssi toteutetaan jooga-alustoilla rennosti oleillen ja saatte tarkemmat ohjeet mukaan otettavista varusteista infokirjeessä. Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rauhaisia rantoja tai nauttia esimerkiksi Regatta Span tunnelmasta.

Viikonlopun vetäjät

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti, tietokirjailija ja luennoitsija Maaret Kallio, johon voit tutustua täältä. Kurssin kehollisista osuuksista vastaa Merijooga/Jarna Paalanen-Flyktman.

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan.

Aikataulu (pienet muutokset mahdollisia)

Lauantai klo 10.00-18.00

Klo 10.00 Tervetuloa – Viikonlopun avaus.

Viikonlopun alustuksen jälkeen jatkamme pehmeästi kehoa avaavalla osuudella. Ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta. 

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä. Maaretin luento ja harjoitteita, joissa pääsette kääntymään toisianne kohti.

Aamupäivän jälkeen yhteinen lounas klo 13.00.

Iltapäivä jatkuu klo 14.30.

Pysähtyminen kehon kuuntelun äärelle ja sointukylpy. Luomme tilaa iltapäivän päättävälle Maaretin osuudelle tehden harjoitteita yksin ja yhdessä kumppanin kanssa.

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattelee pariskunnat Maaretin kanssa lauantain satamaan.

Ilta  on varattu omalle parisuhteenne ajalle ja päivän teemoihin palaamiselle keskenänne. Saatte infokirjeessä suosituksia illallispaikoista.

Sunnuntai klo 9.30–13.00

Aamun avaus kehoon ja mieleen Merijoogan johdolla. Tämän jälkeen Maaret jatkaa viikonlopun päättävään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos. Rakkaudellista kotimatkaa!

Tiedoksenne

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan.

Merijoogan keholliset harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi  minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai vastaavista lajeista. Harjoituksia tehdään sekä yksin että parin kanssa.

Majoitusehdotuksia

Majoitus viikonloppuun varataan itse, mikäli sitä tarvitsette. 

Hangon vaihtoehtoja ovat mm. Regatta Spa Hotel, Hotel Bulevard, B&B Korsman, upraised äskettäin täysin modernisoitu Villa Maija (www.villamaija.fi) sekä yksityismajoitukset (airbnb ja www.lomahanko.fi).

Regatta Spa -hotellin 2hh comfort/superior huoneen hinta kurssilaisille 140€ per yö/2hh, kun majoitus varataan pe-su. Kurssihuoneen varaus on tehtävä itse emailitse: info@hotelregatta.fi (varauskoodi: Merijooga). Kiintiöhuoneita saatavilla rajoitetusti ja huone tulee viimeistään 2 kk ennen kurssia.

Hinta ja ilmoittautumislinkki

Kokonaisuuden hinta on 560 € (sis. alv) kahdelle hengelle. Viikonloppu sisältää rakkausviikonlopun ohjelman sekä yhteisen lounaan lauantaina. Mikäli maksajana on yritys, hintaan lisätään alv 24%. Majoitus hoidetaan itse.

Paikka lunastetaan maksamalla varausmaksu (200€/pariskunta ) Merijoogan webshopista ja loppumaksu (360€/pariskunta) erääntyy maksettavaksi 2 kk ennen kurssia. Loppulasku lähetetään emailitse noin 2,5 kk ennen kurssia. Ilmoittautumislinkki 20.-21.4.2024

Mikäli  haluat kysyä viikonlopun sisältöön tai järjestelyihin liittyen, otathan yhteyttä info@merijooga.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 200 €. Kurssin loppumaksu erääntyy 2 kk ennen viikonloppua. Maksutiedot lähetetään emailitse ennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. Voitte aina nimetä toisen parin tilallenne. Alle 2kk tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta on järjestäjän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. 

Palautteita aiempiin viikonloppuihin osallistuneilta pariskunnilta:

Tämä viikonloppu antoi meille niin paljon! Ehdottomasti yksi parhaimmistamme kokemuksistamme yhdessä. Viikonloppu tuntuu kantavan vielä arkeemme asti. Kiitos kiitos kiitos.
Parasta meille oli viikonlopussa huomata, että olemme tehneet asioita oikein. Oli myös hyvä, että olimme molemmat kuulemassa saman asian. Olisimme vain voineet kuunnella Maaretia lisää ja lisää. Myös keholliset harjoitukset yhdessä olivat uutta ja mieskin tykkäsi joogasta :). Ihanan rentoa.
Keholliset harjoitteet antoivat mahdollisuuden tavoittaa omia aitoja tunteita, joihin ei pelkällä ajattelulla useinkaan pääse niin helposti käsiksi.
Maaretin ja Johannan vuorot soljuivat täydellisesti yhteen. Voi kun kaikilla olisi mahdollisuus osallistua tälle kurssille!
Kiitos ihanasta viikonlopusta! Pariharjoitukset saivat aikaan todella suuria tunnetiloja. Tuntui ihmeelliseltä koskettaa puolisoa niin paljon ja rauhassa, sekä keskustella. Tämä oli kaikin puolin täydellinen kurssi. Se että saimme käpertyä suhteeseemme, eikä yleistä keskustelua juuri ollut oli ihanaa.”