Molemmat kurssit ovat täyttyneet. Voit jäädä jonottamaan mahdollista peruutuspaikkaa laittamalla email: info@merijooga.fi

Ilmoittautumislinkki 27.-28.2.

Ilmoittautumislinkki 24.-25.4.

Rakkausviikonloppu on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille.

Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Viikonlopun tavoitteena on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Hangon rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen ystävysten ja yhteistyökumppaneiden psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan Johanna Pawlin opastuksessa. Suosittu jo vuodesta 2015 järjestetty viikonloppu on saanut erinomaiset palautteet aikaisemmin mukana olleilta pariskunnilta. Mukana on ollut jo lähes 300 paria ympäri Suomea.

Kenelle?

Viikonloppu on suunnattu kaikenlaisille pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten avulla – aikaa vain toisillenne. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita kehollisiin harjoitteisiin. Myöskään ryhmässä jakamista ei viikonloppuumme kuulu. Kaikki harjoitteet vievät teitä turvallisesti toisianne kohti kaksin.

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. 

Paikka

Kurssi pidetään Suomen eteläisimmässä kaupungissa Hangossa. Kurssipaikka on keskustassa sijaitseva upea Hangon kaupungintalo, jonka avarat juhla- ja kokoustilat ovat kokonaan kurssin käytössä.

Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rauhaisia  rantoja tai nauttia esimerkiksi Regatta Span hoidoista ja altaista.

Viikonlopun vetäjät

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti, tietokirjailija ja luennoitsija Maaret Kallio, johon voit tutustua täältä. Kurssin kehollisista osuuksista vastaa Merijoogan  Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä.

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan. Sisältö on kurssin vetäjien kehittämä ja he myös itse vastaavat koko viikonlopun toteutuksesta. 

Aikataulu (tarkka aikataulu infokirjeessä ennen kurssia)

Lauantai klo 10.00-18.00

Tervetuloa – Viikonlopun avaus Maaret ja Johanna

Viikonlopun alustuksen jälkeen jatkamme Johannan pehmeästi kehoa avaavalla osuudella. Ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta. 

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä. Maaretin luento ja harjoitteita, joissa pääsette kääntymään toisianne kohti.

Aamupäivän jälkeen yhteinen kurssilounas.

Iltapäivä jatkuu Johannan johdolla: Pysähtyminen kehon kuuntelun äärelle ja äänimaljarentoutus. Luomme tilaa iltapäivän päättävälle osuudelle tehden harjoitteita yksin ja yhdessä kumppanin kanssa.

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattelee pariskunnat Maaretin kanssa lauantain satamaan.

Ilta  on varattu omalle parisuhteenne ajalle ja päivän teemoihin palaamiselle keskenänne. Saatte infokirjeessä suosituksia illallispaikoista.

Sunnuntai klo 9.30–13.00

Aamun avaus kehoon ja mieleen Johannan johdolla. Tämän jälkeen Maaret jatkaa viikonlopun päättävään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos. Rakkaudellista kotimatkaa!

Tiedoksenne

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan.

Johannan harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi  aikaisempaa kokemusta joogasta. Johannan taitava ohjaustapa tuo harjoitteet helposti lähestyttäväksi kaikille ja tekee tilaa mielen osuuksien vastaanottamiselle. Harjoituksia tehdään sekä yksin että yhdessä parin kanssa.

Hangon majoitusehdotuksia

Majoitus viikonloppuun varataan itse, mikäli sitä tarvitsette. 

Hangon vaihtoehtoja kevätkaudella ovat Hotel Regatta, Hotel Bulevard sekä Hangon lukuisat yksityismajoitukset kts. airbnb ja www.lomahanko.fi.

Hotel Regatan Superior-huoneen hinta kurssilaisille 120 € per yö 2hh. Kurssihuoneen varaus on tehtävä itse  suoraan info@hotelregatta.fi ja koodi Merijooga. HUOM! Kiintiöhuoneita on tarjolla rajoitetusti ja huone  tulee varata viimeistään 2 kk ennen kurssia emailitse. Kiintiöhuoneen voi varata aikavälille pe-su tai la-su.

Hotel Bulevard on perheomisteinen ja tunnelmallinen hotelli, joka sijaitsee aivan kurssipaikan vieressä.  Design-huone 120 € per yö. Varaus suoraan hotellin sivuilta täältä. 

Hinta ja ilmoittautumislinkki

Kokonaisuuden hinta on 560 € (sis. alv 24%) kahdelle hengelle. Viikonloppu sisältää rakkausviikonlopun ohjelman Maaretin ja Johannan johdolla sekä yhteisen lounaan lauantaina. Mikäli maksajana on yritys, hintaan lisätään alv 24%.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksu 200 €/pari Merijoogan verkkokaupan kautta:

Loppumaksu (360 €) erääntyy maksettavaksi 2 kk ennen viikonloppua.

Mikäli  haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen Johannalta tai Maaretilta, ota yhteyttä: johanna@meriwellness.fi. Käytännön asioissa voit ottaa yhteyttä Merijoogan toimistoon: info@merijooga.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 200 €. Kurssin loppumaksu erääntyy 2 kk ennen viikonloppua. Maksutiedot lähetetään emailitse ennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. Voitte aina nimetä  toisen parin tilallenne. Alle 2kk tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta  on järjestäjän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Mikäli kurssi peruuntuu COVID-19 kokoontumisrajoitusten/suositusten vuoksi, kurssimaksun palautus 100% osallistujille. Muista mahdollisista kuluista kuten majoitus ja matkat vastaa osallistuja.

Palautteita aiempiin viikonloppuihin osallistuneilta:

Tämä viikonloppu antoi meille niin paljon! Ehdottomasti yksi parhaimmistamme kokemuksistamme yhdessä. Viikonloppu tuntuu kantavan vielä arkeemme asti. Kiitos kiitos kiitos.
Parasta meille oli viikonlopussa huomata, että olemme tehneet asioita oikein. Oli myös hyvä, että olimme molemmat kuulemassa saman asian. Olisimme vain voineet kuunnella Maaretia lisää ja lisää. Myös keholliset harjoitukset yhdessä olivat uutta ja mieskin tykkäsi joogasta :). Ihanan rentoa.
Keholliset harjoitteet antoivat mahdollisuuden tavoittaa omia aitoja tunteita, joihin ei pelkällä ajattelulla useinkaan pääse niin helposti käsiksi.
Maaretin ja Johannan vuorot soljuivat täydellisesti yhteen. Voi kun kaikilla olisi mahdollisuus osallistua tälle kurssille!
Kiitos ihanasta viikonlopusta! Pariharjoitukset saivat aikaan todella suuria tunnetiloja. Tuntui ihmeelliseltä koskettaa puolisoa niin paljon ja rauhassa, sekä keskustella. Tämä oli kaikin puolin täydellinen kurssi. Se että saimme käpertyä suhteeseemme, eikä yleistä keskustelua juuri ollut oli ihanaa.”