Mielenrauhan viikonloppu on tietokirjailija ja psykoterapeutti Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan, joogaopettaja Johanna Pawlin luotsaama kurssi upeassa Hangossa. Viikonloppu on syntynyt Maaretin elokuussa 2024 ilmestyvän Mielenrauha-kirjan pohjalta.

Mitä ja kenelle?

Viikonlopussa kuljetamme sinua Maaretin luentojen ja harjoitteiden sekä Johannan joogaosuuksien kautta syvemmälle kohti mielenrauhaa. Mielenrauha syntyy sekä rauhallisen mielentilan tavoittamisesta että sisäisestä rauhasta koko elämänkirjoa katsellen.

Kurssi vuorottelee Maaretin ja Johannan ohjauksessa. Maaretin kanssa pääset pysähtymään mielenrauhan tiedollisten ja kokemuksellisen puolten äärelle luennoin ja harjoituksin. Johannan kanssa syvennetään teemaa kehollisin keinoin, lempeissä jooga- sekä hengitysharjoituksissa. Kurssilla ei ole ryhmässä jakamista, vaan teemaa saa pohtia omassa rauhassa ja yksityisesti. Rauhaa voi tuntea yhteisessä ryhmässä ja samalla omalla matollasi ennen kaikkea itseäsi kuunnellen. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta, ja variaatioita tarjotaan paljon. Pääpaino on rauhoittavassa yinjoogassa.

Mielenrauhan viikonloppu sopii niin yksin tuleville, ystävyksille kuin pariskunnille, jotka haluavat pysähtyä itsensä äärelle ymmärtämään ja vahvistamaan omaa mielenrauhaa.

Paikka ja aikataulu

Viikonloppu toteutetaan Hangossa, Hangon upeassa kaupungintalossa/Merijoogan joogastudiolla ja rannoilla sään salliessa.

Aikataulu (pienet muutokset mahdollisia):

  • Pe 18.00-20.00
  • La 8.00-17.00 (sisältäen yhteisen lounaan ja omaa aikaa iltapäivällä)
  • Su 9.00-12.00

Kokonaisuuden hinta

450 € (sis alv 24% ) yksityishenkilöille sisältäen koko Mielenrauhan viikonlopun ohjelman perjantaista sunnuntaihin sekä lauantain yhteisen lounaan.

Mikäli maksajana on yritys, hintaan  lisätään alv 24%  (kokonaishinta 450 + alv 24%) loppulaskun yhteydessä. Kerrothan jo varausvaiheessa myös, jos tarvitset erityisen viitteen yrityslasluun.

Varausvaiheessa suoritetaan varausmaksu (150€) ja loppuosa (300€ )  erääntyy maksettavaksi 1,5 kk ennen kurssin alkua

Varauslinkki

Paikan varaus tapahtuu maksamalla varausmaksu (150€) täältä.

Kurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla. Pyydämme siinä tapauksessa olemaan yhteydessä info@merijooga.fi ja annamme ohjeet maksun tekoon.

Majoitusvaihtoehtoja

Mikäli tarvitset majoitusta Hangossa, se tulee varata itse.

Alla suosituksiamme majoituspaikoiksi ja etuhintoja kurssillemme tuleville. Kaikista alla olevista majoituspaikoista on lyhyt matka kurssipaikalle ja rannoille.

  • Hotel Bulevard  Kurssilaisemme saavat Design-huoneista 10€% alennuksen. Varauksen teon jälkeen, otathan yhteyttä suoraan hotelliin emailitse (info@hotelbulevard.fi)  ja mainitse tulevasi Mielenrauhan kurssille. Kiintiössämme on paikkoja rajoitetusti ja varaus tulee tehdä viimeistään 1 kk ennen kurssia.
  • Regatta Spa Hotel Kurssilaisemme saavat Comfort huoneen hintaan 140€/vrk tai Superior huoneen hintaan 160€/vrk (1 tai 2 hengen huone), Varaus suoraan hotellista info@hotelregatta.fi ja koodi Mielenrauha.  Kiintiö koskee vain kurssille tulijoita ja varaus on tehtävä viimeistään 42 vrk ennen kurssia
  • Hangö Farm ja Villa Maija Jos haluat majoittua kokonaisessa huoneistossa omalla keittiöllä, kurkkaa tämä vaihtoehto. Kurssilaisemme saavat 10% alennuksen koodilla MERI10.

Peruutusehdot

Varausmaksua (150€) ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa.  Loppumaksu  (300€)erääntyy maksettavaksi 1,5 kk ennen ajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 100 % kurssihinnasta. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka tuo turvan mahdollisissa sairastapauksissa. 

Lisätietoja

Meriwellness Oy  toimisto ja Johanna Pawli: info@merijooga.fi 

 

Palautteita Maaretin ja Johannan aiemmilta yksilökursseilta Hangossa: