Tule viettämään voimaannuttava joogaviikonloppu heräävän kesän Hangossa. 

***Viikonloppu on täynnä. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja: info@merijooga.fi*** Merijoogan viikonloput ovat lämmintunnelmaisia ja arjen keskellä pientä luksusta tarjoavia kokonaisuuksia  Suomen etelässä Hangossa. Pidettyjä retriittejämme on järjestetty jo vuodesta 2013. Harjoitusten rinnalla pääset nauttimaan Hangon ainutlaatuisuudesta tavalla, joka sinua kutsuu.

Kenelle?

Retriittimme on tarkoitettu sinulle, jota hyvinvointi joogan ja kehomieliyhteyden vahvistamisen keinoin merellisessä ja lämmintunnelmaisessa tunnelmassa kiinnostaa. Sinulla voi olla aiempaa joogataustaa paljon tai vähemmän. Annamme paljon vaihtoehtoja kahden ohjaajan opastuksella.

Retriitin vetäjät

Retriitin kapteenittaret Nina Sola-Galiero (liikkuvat Flow-harjoitukset) ja Johanna Pawli (Yin).

Olet sydämellisesti tervetullut matkaamme, olitpa meille  tuttu tai uusi joogaaja. Tämä viikonloppu tarjoaa kehomieleen voimaantumista rauhallisesti ja vaalii lepoa ja palautumista.

 

Ohjelma (infokirje 1 vko ennen retriittiä)

Perjantai klo 18:00-20.00

Laskeutuminen retriitin tunnelmaan sekä hermostoa rauhoittava yinjoogan harjoitus. Hengitämme hiljaisuutta ja tilaa kauniissa Merijoogan studiossa.

Lauantai klo 8.00-17.00

Hyvää huomenta kehon ja mielen herättelevä Flow joogan aamuharjoitus Hangon rannalla. Aamiaisaikaa harjoituksen jälkeen majoituspaikassasi.

Work Shop -jooga studiolla/ulkona sään salliessa – ohjelma  jatkuu kevään teemojen äärellä.

Retriitin lounas ja omaa aikaa

Piktä Yinjoogan harjoitus  sekä sointukylpy (äänimaljat, gongit, tuulikellot) kuljettavat sinut lauantain satamaan.

Ilta on omaa aikaasi ja vietät sen kuten sinua parhaiten palvelee. Saat vinkkejämme infokirjeessä.

Sunnuntai klo 8.30-13.00

Hyvää huomenta – Valon hengittelyt ja liikkuvan virtaava Flow harjoitus kesälle rannalla

Aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi.

Retriitin päättävä matka: Kesän kutsu ja toiveet -teema tuo retriitin satamaan rauhallisten Yinjoogan harjoituksen ja pitkän sointukylvyn keinoin.

Kohtia kotia- lounas ja tunnelmat tässä ja nyt harjoituksen jälkeen.

Majoitus

Mikäli tarvitset majoituksen, huolehdit siitä itse ja valitset sen tarpeidesi mukaan. Suosittelemme tekemään majoitusvarauksen heti, kun olet varannut retritiille paikan. 

Hangon majoitusvaihtoehtoja:

Kokonaisuuden hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun hinta on 299  €/hlö (sis alv) sisältäen koko viikonloppuun  ohjelman, lauantain yksityisen lounaan Hotel Regatassa ja sunnuntain päättävän lounaan ravintola Origossa.

Jos tarvitset majoitusta, siitä huolehdit itse.

Varaat paikan maksamalla varausmaksun (100 €) webshopista. Paikkoja on niin kauan, kuin niitä voi verkkokaupastamme lunastaa varausmaksun muodossa.

Ryhmän koko

Kurssi toteutetaan väljästi, jossa voimme huomioida vallitsevat kokoontumissuositukset ja turvavälit. Maksimiosallistujamäärä on 14 hlöä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksun suuruutta (100 €) ei palauteta. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi.  Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.

HUOM! Mikäli retriitti joudutaan perumaan COVID-19 kokoonstumissuositusten vuoksi, retriittimaksun (299€)  palautus kokonaisuudessaan osallistujalle. Muista mahdollisista kuluista (mm. majoitus ja matkat)  vastaa osallistuja aina itse.