Lämpimästi tervetuloa hengittämään ja voimaantumaan Hankoon poikkeusolojen kevään jälkeen kesän ainoalle viikonloppuretriitillemme 11.-13.6.: joogaa, palauttavia ja energisoivia hengitysharjoituksia, pysähtymistä sekä kesätunnelmia merellisten teemojen äärellä. Sään salliessa olemme mahdollisimman paljon ulkona rannoilla ja kallioilla.

Viikonlopusta vastaavat Merijoogan ohjaajat  Jarna Paalanen-Flytkman ja Johanna Pawli.

Kenelle ja millaisia harjoituksia?

Tulet viikonloppuun juuri sellaisena kuin olet. Opetuksemme on turvallista ja jokaisen omaa tilaa vahvasti kunnioittavaa.

Tullessasi tähän retriittiin toivomme, että sinulla on ainakin vähän kokemusta sekä yinjoogasta että liikkuvimmista harjoituksista.  Harjoitteiden perustana on syvävenyttävä Yinjoogaa, liikkuvampi  Flowjooga sekä monipuoliset hengitysharjoitukset.  Tarjoamme paljon variaatioita ja löydät varmasti omasi.

Viikonloppumme tapa olla yhdessä

Viikonloppu on luonteeltaan rento ja lämmintunnelmainen ja jättää tilaa myös tärkeälle omalle ajalle. Noudatamme kaikkia liikuntapaikkojen kokoontumisrajoituksia ja retriittiin otetaan max vain 14 hlöä. Sisäharjoitukset toteutamme  Merijoogan kauniissa studiossa aivan keskustan tuntumassa. Olemme myös mahdollisimman paljon ulkona sään salliessa. 

Tarjoamme retriittikokonaisuuden ja haluamastaan majoituksesta osallistuja vastaa itse. Toukokuun 2021 tietojen valossa emme tarjoa yhteisiä ruokaluita , jotta voimme pitää huolta tarvittavista turvaväleistä ja noudattaa yleisten ravintoloiden kokoontumissääntöjä. Lounaiden poisjääminen on huomioitu hinnassa. Annamme kattavasti ravintolavinkkejä infokirjeessä. 

Mikäli rajoitukset hellittävät entisestään, lähdemme mielelämme halukkaiden kanssa lounaille myös yhdessä.

Aikataulu 

Pienet muutokset aikatauluun mahdollisia. Aloitusaika  perjantaina klo 18.00-20.00, lauantain ohjelma asettuu välille klo  8.00-17.00 taukoineen (aamiainen, lounas/päiväunet/omaa aikaa)  ja sunnuntai na klo 8.30-13.00 (välissä aamiaisaikaa ja kirjautuminen ulos mahdollista majoituspaikoista).

Saat emailitse lopullisen aikataulun viikkoa ennen retriittiä.

Hangon majoitus

Majoituksesta vastaat itse, mutta voit tehdä varauksen kiintiöistämme, joka on Hotel Bulevardiin. Tee majoitusvaraus suoraan kauttamme ja pyydä lisätiedot: info@merijooga.fi

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen

Joogaviikonlopun hinta on 260 € sisältäen kahden ohjaajan vetämät tähän viikonloppuun räätälöidyt jooga- ja hengityskokonaisuudet pienryhmälle. Ohjelmaa on lähes 12 h.

Ilmoittautumislinkki sulkeutunut.

Retriitti on jo täyttynyt ja osallistujille on lähetetty maksulinkki. Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja info@merijooga.fi

Peruutusehdot 

Retriittivaraus muuttu sitovaksi 30 vrk ennen ajankohtaa. Tätä ennen tulleissa peruutuksissa peritään varausmaksu 100€. Mikäli osallistuja peruu alle 1kk osallistumisensa, maksua ei palauteta. Voit aina nimetä toisen osallistujan tilallesi ja pyrimme myös täyttämään kaikki mahdolliset perutuutuspaikat, jolloin maksun palautus lukuunottamatta varausmaksua (100€).

Sydämellisesti Tervetuloa Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan Merijoogan viikonloppuun.