Kevään vastaanottava Merimind viikonloppu uudessa Hangon studiossamme ja rannoilla. Merimind joogaviikonloput Hangossa jo vuodesta 2013. Retriittimme ovat laadukkaita hengähdyksiä kehoon ja mieleen joogan ja hengityksen keinoin Suomen etelässä. Lämpö, lempeys ja sallivuus sekä jokaisen oman tilan kunnioittaminen ovat kantavia teemoja.

Ilmoittautumislinkkiin tästä

Kenelle?  

Merimind viikonloppumme on sinulle, jota haluat vahvistaa tasapainoa ja luontoyhteyttä Flowjoogaan pohjautuvien, hengitysharjoitteiden sekä rauhoittavaan Yinjoogan ja hengitysharjoituksin. Merijoogan retriitti tuntuu parhaimmillaan kehossa ja mielessä pitkään viikonlopun jälkeen. Yhteys ja rakkaus luontoon ja merellisyyteen näkyy vahvasti viikonlopussamme.

Lähestymme joogan työkalujen avulla kehomieliyhteyttä käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan vaalimme sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Voit olla aloittelija tai jo pidemmällä joogataipaleella. Vaihtoehtoja tarjotaan paljon!

Retriitistä vastaa Merijoogan kokeneet opettajamme. Maaliskuun retriitistä vastaa erittäin kokenut ja rakastettu opettajamme Jarna Paalanen-Flyktman, joka on luotsannut kymmeniä retriittejämme Hangossa. Useat palaavat Jarnan hoiviin vuodesta toiseen retriitille. Jarna on sekä joogaopettaja että kouluttaja ja hänen oma studionsa on sijainnut Jyväskylässä jo vuosia.

Paikka ja aikataulu

Viikonloppumme laivana toimii rauhaa huokuva uusi Hankowellness-studio Hangon vierasvenesataman kupeessa (Satamakatu 2, 1 krs). Tämä on esimmäinen retriittimme vuonna 2024 uudessa studiossa!

Alla oleva aikataulu antaa raamit päiville:

Perjantai:

Tervetuloa Merijoogan retriitille!

klo 18.00-20.00: Yinjoogaa ja laskeutumista retriitin teemojen äärelle.

Lauantai:

Ohjelma asettuu välille klo 8.00-17.30 pitäen sisältään aamiais- ja lounastauot sekä iltapäivän oman lepohetken. Ohjelmaa johdollamme on lauantaina yhteensä 6 tuntia❤️

Retriitin yhteisen lounaan nautimme Elvanin makujen äärellä.

Sunnuntai:

klo 8.00-12.00

Hengittelyt rannalla, aamiaisaikaa ja retriitti päättyy pitkään harjoitukseen studiossa. Pienet muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse, jos sitä tarvitset. Saat ilmoittautumislinkistä vinkkejämme.

Lämmin Merijoogan suositus Uudistetulle Villa Maijalle, jos haluat kokea vanhaa villatunnelmaa: www.villamaija.fi. Jokaisessa huoneessa on myös oma keittiö.

Hinta ja ilmoittautuminen 

Hinta 285 € (sis alv)  sisältää joogaviikonlopun räätälöidyn ohjelman (pe–su) sekä lauantain yhteisen retriittilounaan.
Majoituksesta vastaat itse ja autamme mielellämme myös löytämään mieluisen paikan. Laita vain viestiä Info@merijooga.fi

Varausvaiheessa maksetaan varausmaksu 100 € ja loppuosa (185€) erääntyy 1 kk ennen viikonloppua. Lasku lähetetään emailitse. Paikkoja on, kunnes niitä voi webshopista lunastaa.

Ilmoittautumislinkkiin tästä

Joogaviikonlopusta voi maksaa max. 260 € liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ilmoittaudu: info@merijooga.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksua (100 €) ei palauteta.

1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa itse toisen osallistujan tilallesi. Huolehdithan matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.