Ilmoittautumislinkki

Merimind joogviikonloput pähkinänkuoressa

Retriittimme ovat laadukkaita hengähdyksiä kehoon ja mieleen joogan ja hengityksen keinoin Suomen etelässä juo vuodesta 2013 pitkällä kokemuksella. Lämpö, lempeys ja sallivuus sekä jokaisen oman tilan kunnioittaminen ovat kantavia teemoja. Merijoogan retriitti tuntuu parhaimmillaan kehossa ja mielessä vielä pitkään viikonlopun jälkeen. Yhteys ja rakkaus luontoon ja merellisyyteen näkyy vahvasti ohjausotteessamme. Huhtikuun retriitillä vaalimme vuodenaikateemoin talven jälkeen harjoituksilla puhdistautumista, energisoitumista ja katseen suuntaamista kohti kesää. Väljä ryhmäkoko antaa turvalliset puitteet harjoittelulle. Tämä on kevätkauden 2023 ainoa Merimind-viikonloppumme!

Kenelle?

Merimind viikonloppumme on sinulle, jota haluat vahvistaa tasapainoa ja luontoyhteyttä monipuolisiin liikkuvaan Flowjoogaan pohjautuvien, hengitysharjoitteiden sekä rauhoittavaan Yinjoogan harjoittein upeassa Hangossa.

Lähestymme joogan työkalujen avulla kehollisuutta ja kehomieli-yhteyttä käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan vaalimme sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Vaihtoehtoja tarjotaan paljon.

Retriitistä vastaa Merijoogan kokenut ja jo vuosia retriittejämme Hangossa luotsannut Jarna Paalanen-Flyktman.

Paikka ja aikataulu

Viikonloppumme laivana toimii kaunis hyvinvointistudio Valo (Os. Satamakatu 2). Aikataulun saat infokirjeessä loppulaskun yhteydessä. Alla oleva aikataulu antaa raamit Jarnan luotsaamille päiville:

Perjantai klo 18.00-20.00: Yinjoogaa ja laskeutumista retriitin teemojen äärelle. Lauantai: Ohjelma asettuu välille klo 8.00-18.00 pitäen sisällään aamiais- ja lounastauot sekä iltapäivän oman lepohetken. Sunnuntai: klo 8.00 aamuhengitelyt + omaa aamiaisaikaa ja klo 10.00-12.30  Retriitti päättyy pitkään work shopiin Merijoogan studiolla. Huom. Pienet muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse, jos sitä tarvitset. Vaihtoehtoja ovat esim. Regatta Spa Hotel, Hotel Bulevardi, Villa Aurora.

Merijoogan kumppanina retriitillä toimii upea Regatta Spa Hotel. Huhtikuun retriitin etuhinta: Laadukas Superior -huone 1hh/2hh 140 € per yö (sis. aamiaisen la ja su). Huone tulee varata itse emailitse hotellista info@hotelregatta.fi viimeistään 2 kk ennen retriittiä koodilla Merimind.

Hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautumislinkkiin tästä

Hinta 285 € (sis alv) sisältää joogaviikonlopun räätälöidyn ohjelman (pe–su) sekä lauantain yhteisen retriittilounaan. Saat myös kaikki joogavälineet käyttöösi studiolta.

Varausvaiheessa maksetaan varausmaksu 100 € ja loppuosa (185€) erääntyy 1 kk ennen viikonloppua. Paikkoja on, kunnes niitä voi webshopista lunastaa.
Joogaviikonlopusta voi maksaa max. 260 € liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ilmoittaudu tällöin: info@merijooga.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksua (100 €) ei palauteta.

1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa itse toisen osallistujan tilallesi. Huolehdithan matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.