Ihana Valo! Tule viettämään voimaannuttava joogaviikonloppu helmikuun alun Hangossa valonpäivän viikonloppuna. 

Merijoogan viikonloput ovat lämmintunnelmaisia ja arjen keskellä pientä luksusta tarjoavia kokonaisuuksia  Suomen etelässä Hangossa. Pidettyjä retriittejämme on järjestetty jo vuodesta 2013. Harjoitusten rinnalla pääset nauttimaan Hangon rauhasta tavalla, joka sinua kutsuu.

Kenelle?

Retriittimme on tarkoitettu sinulle, jota hyvinvointi joogan ja kehomieliyhteyden vahvistamisen keinoin merellisessä ja lämmintunnelmaisessa tunnelmassa kiinnostaa. Sinulla voi olla aiempaa joogataustaa paljon tai vähemmän. Annamme paljon vaihtoehtoja kahden ohjaajan opastuksella.

Retriitin vetäjät ja ryhmäkoko

Retriitin vetäjät Merijoogasta Johanna Pawli ja Nina Sola-Galiero.

Olet sydämellisesti tervetullut matkaamme, olitpa meille  tuttu tai uusi joogaaja. Tämä viikonloppu tarjoaa kehomieleen voimaantumista rauhallisesti ja vaalii lepoa ja palautumista helmikuun alussa.

Retriittiemme ryhmäkokoa on pienennetty, jotta voimme taata salissa turvavälit ja turvallisen retriittikokemuksen kaikilta osin. 

Ohjelma (infokirje lähetetään n. 1 vko ennen retriittiä)

Perjantai 18:30-20.00

Laskeutuminen retriitin tunnelmaan sekä hermostoa rauhoittava yinjoogan harjoitus. Hengitämme hiljaisuutta ja tilaa kauniissa Merijoogan studiossa.

Lauantai 8.30-17.00

Hyvää huomenta kehon ja mielen herättelevä aamuharjoitus upeassa Regatta Spassa allasalueella ihaillen auringonnousua. Aamiaisaikaa harjoituksen jälkeen majoituspaikassasi.

Work Shop -jooga studiolla – ohjelma  jatkuu 

Retriitin lounas ja omaa aikaa

Piktä Yinjoogan harjoitus  sekä sointukylpy  tuulikellojen äärellä kuljettavat sinut lauantain satamaan. Ilta on omaa aikaasi ja vietät sen kuten sinua parhaiten palvelee. Saat vinkkejämme infokirjeessä.

Sunnuntai 8.30-13.00

Hyvää huomenta – Valon hengittelyt.

Aamiaisaikaa.

Retriitin päättävä matka: Ihana Valo -teema tuo retriitin satamaan. Kohtia kotia- lounas ja tunnelmat tässä ja nyt harjoituksen jälkeen.

Majoitus

Mikäli tarvitset majoituksen, huolehdit siitä itse ja valitset sen tarpeidesi mukaan. Suosittelemme tekemään majoitusvarauksen heti, kun olet varannut retritiille paikan. 

Hangon majoitusvaihtoehtoja:

HOTEL REGATTA ETU: 5.12. asti (2 kk ennen retriittiä) voit varata Regatta Spa Hotellista huoneen Merijoogan tälle retriitille varatusta kiintiöstä /hinta 120 € per yö/ 2hh) suoraan emailitse info@hotelregatta.fi.  Varaa huone heti retriitille ilmoittautumisen jälkeen, jos valitset Regatan. Sinun tulee osallistua retriitille saadaksesi tämän edun.

Kokonaisuuden hinta ja llmoittautuminen

Viikonlopun hinta on 299  €/hlö (sis alv) sisältäen koko viikonloppuun  ohjelman sekä launtain yksityisen lounaan Hotel Regatassa ja sunnuntain päättävän lounaan ravintola Origossa.

Jos tarvitset majoitusta, siitä huolehdit itse.

Varaat paikan maksamalla varausmaksun (100 €)  Varauslinkkiin tästä. Paikkoja on niin kauan, kuin niitä voi verkkokaupastamme lunastaa varausmaksun muodossa.

Näin huomioimme Covid-19 tilanteen

Kurssi toteutetaan väljästi, jossa voimme huomioida kaikki vallitsevat kokoontumissuositukset. Ryhmäkokoa on aiemmista vuosista huomattavasti pienennetty.

Tulemme kurssille vain terveenä ja noudatamme ajankohtaisia ohjeistuksia. 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksun suuruutta (100 €) ei palauteta. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi.  Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.

HUOM! Mikäli retriitti joudutaan perumaan COVID-19 suositusten/tilanteen elämisen  vuoksi, retriittimaksun (299€)  palautus kokonaisuudessaan osallistujalle. Muista mahdollisista kuluista (mm. majoitus ja matkat)  vastaa osallistuja aina itse.