Täyttynyt. Voit ilmoittautua halutesasi jonotuslistalle info@merijooga.fi

Merimind joogaviikonloput Hangossa jo vuodesta 2013. Retriittimme ovat laadukkaita hengähdyksiä kehomieleen joogan ja hengityksen keinoin lämmintunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä. Lämpö, lempeys ja sallivuus sekä jokaisen oman tilan kunnioittaminen ovat kantavia retriitin teemoja. Kevään 2021 retriiteissä huomioimme entistä pienemmän ryhmäkoon myötä turvallisen harjoitteluympäristön.

Merijoogan retriitti tuntuu parhaimmillaan kehossa ja mielessä vielä pitkään viikonlopun jälkeen. Yhteys ja rakkaus luontoon ja merellisyyteen näkyy vahvasti ohjausotteessamme. Harjoitukset on aina suunniteltu huomioiden vallitseva vuodenaika. Huhtikuun viikonlopussa vaalimme palautumista ja hermoston rauhoittamista sekä rauhallisten että liikkuvampien harjoitusten kera unohtamatta virtaavan hengityksen voimaa nauttien ulkoharjoituksista.

Kenelle?  

Merimind viikonloppumme on sinulle, jota haluat vahvistaa tasapainoa ja hyvinvointia monipuolisiin liikkuvaan ja rauhoittavaan Yinjoogaan sekä hengittämiseen pohjautuvilla harjoitteilla upeassa Hangon miljössä. 

Lähestymme joogan työkalujen avulla kehollisuutta ja kehomieli-yhteyttä käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan vaalimme sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Voit olla aloittelija tai jo pidemmällä joogataipaileella. Vaihtoehtoja tarjotaan paljon. 

Viikonloppumme ovat saaneet  palautteen myönteisestä ja sallivasta sekä turvallisesta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua tarjoamistamme harjoitteista.

Retriitin Merijooga -kapteenittaret

Huhtikuun retriitin ohjaavat Merijoogasta Johanna Pawli ja Nina Sola-Galiero.

Merimind ohjelma (infokirje noin viikkoa ennen retriittiä)

Perjantai klo 18.00-20.00

Tervetuloa, yinjoogaa ja laskeutumista lempeästi viikonloppuun Merijoogan tunnelmallisella joogastudiolla.

Lauantai klo 8.30-17.00 ja Sunnuntai klo 8.30-13.00

Lauantai:

Hyvää huomenta jooga. Aamiasaikaa omassa majoituspaikassasi. Retriitti jatkuu workshopilla, jossa yhdistyvät sekä liike että viipyilevät asanat (teema infokirjeessä). Lounas ja omaa aikaa.

Iltapäivä jatkuu voimaantumiseen kevään teemoihin (elementti puu ja kasvu) syvemmälle kuljettavalla Yinjoogan harjoituksella ja sointukylvyllä. 

Sunnuntai:

Aamuherättely kehoon ja mieleen liikkeen ja virtaavan veden kautta sään salliessa ulkona. Aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi. Viikonlopun ohjelma studiolla jatkuu aamuwork shopin muodossa. Retriitti päättyy yhteiseen lounaaseen.

Viikonlopun paikka

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan kaunis ja itsessään jo rauhaa huokuva hyvinvointistudio keskustassa Drottninberg studion tehdaskiinteistössä (Os. Satamakatu 2).

Majoitusvaihtoehtoja

Majoituksen viikonloppuun varaat itse, jos sitä tarvitset.

Vaihtoehtoja ovat Hotel Regatta, Hotel Bulevardi sekä lukuisat yksityismajoitukset, jos haluat majoittua esim vanhaan villaan kts. www.lomahanko.fi tai airbnb.fi

Merijoogan etuhinta Hotel Regattaan:

Superior huone hintaan 120 € /2hh. Huone tulee varata itse emailitse info@hotelregatta.fi viimeistään 2 kk ennen retriittiä koodilla MERIJOOGA. Sinun tulee osallistua retriittiin saadaksesi kiintiöstä huoneen. Hotel Bulerardin hinnat alk 80€ /yö/1hh.

Hinta ja ilmoittautuminen 

Ilmoittautumislinkkiin pääset tästä

Hinta 299 € (sis alv)  sisältää joogaviikonlopun ohjelman (pe–su) sekä viikonlopun Merimind-lounaat. Majoituksesta vastaat itse.

Varausvaiheessa maksetaan varausmaksu 100 € ja loppuosa erääntyy 1 kk ennen viikonloppua. Paikkoja on, kunnes niitä voi webshopista lunastaa.

Joogaviikonlopusta voi maksaa max. 250 € liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ilmoittaudu tällöin emailitse: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksua (100 €) ei palauteta.

1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa itse toisen osallistujan tilallesi. Huolehdithan matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen. Mikäli retriitti joudutaan perumaan epidemiatilanteen kokoontumissuositusten vuoksi, kurssimaksun palautus osallistujalle. Muista mahdollisista kuluista vastaa osallistuja itse.