Lämpimästi tervetuloa voimaantumaan perinteikkääseen marraskuun lopun Merimind joogaviikonloppuumme Hankoon: joogaa, palauttavia ja energisoivia hengitysharjoituksia, pysähtymistä sekä marraskuun tunnelmia merellisten teemojen äärellä. Marraskuun retriitti vaalii erityisesti lepoa ja palautumista rauhallisten harjoitteiden avulla, joilla ravintaan sekä keho että mieli ja löydetään hengityksen virtaavuus.

Viikonlopusta vastaa Merijoogan erittäin kokenut ja sydämellinen kapteenitar  Jarna Paalanen-Flyktman. Jarna on luotsannut vuosia Merijoogan retriittejä Hangossa.

Paikka

Retriitin sydämen kotina on kaunis Merijoogan studio aivan Hangon keskustan tuntumassa, os Satamakatu 2. Kumppanimme Hotel Regatan kautta majoitut laadukkaasti ja pääset halutessasi myös Regatta Span nautintoihin kylpylän altaiden ja/tai hoitojen muodossa. Voit myös valita muun mieluisen majoituspaikan.

Kenelle ja millaisia harjoituksia?

Tulet viikonloppuun juuri sellaisena kuin olet. Opetuksemme on turvallista ja jokaisen omaa tilaa kunnioittavaa. Tullessasi tähän retriittiin toivomme, että sinulla on ainakin vähän kokemusta sekä yinjoogasta että liikkuvimmista Flow/dynaamisen hathajoogan harjoituksista.. Tarjoamme paljon variaatioita ja löydät varmasti omasi!

Viikonloppumme tapa olla yhdessä

Viikonloppu on luonteeltaan rento ja lämmintunnelmainen ja jättää tilaa omalle ajalle. Tarjoamme vuoden pimeimpään aikaan räätälöidyn ohjelman pe-su sekä lauantain yhteisen lounaan. Muilta osin voit valita tapasi olla täysin omien tarpeidesi mukaan: nauttia omasta ajastasi esimerkiksi Regatta Spassa ja Hangon rannoilla tai mahdollistamme myös seuraa haluaville omakustanteisen yhteisen illallisen lauantaina Hotel Regatan Brasserie – ravintolassa.

Viikonlopun hinta ja ilmoittautumislinkki

Joogaviikonlopun hinta on 280 € (sis alv) sisältäen tähän viikonloppuun räätälöidyn ohjelmakokonaisuuden väljässä ryhmässä sekä lauantain retriittilounaan ravintola Origossa.

Vahvistat paikkasi maksamalla varausmaksun 100 € webshopimme kautta täältä. Loppumaksulinkki (180€) lähetetään 5 viikkoa ennen ajankohtaa ja erääntyy 26.10.

Mikäli haluat maksaa retriittiä (max 255€) liikuntaeduilla, ota yhteys info@merijooga.fi.

Aikataulu 

Perjantai klo 18.00-20.00

Tervetuloa laskeutumaan retriitin taikaan. Juurruttava ja pitkä Yinjoogan harjoitus Merijoogan kauniissa studiossa. Saavun, pysähdyn, laskeudun.

Lauantai klo 8.00-17.30

Aamu alkaa rannalla/studiolla klo 8.00 herätellen keho ja mieli tulevaan päivään. Harjoituksen jälkeen aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi.

Ohjelma jatkuu vuoden lopun teemoihin yhä syvemmälle kuljettavalla jooga work shopilla studiolla, josta siirrymme retriittilounaalle klo 12.30.

Klo 15.00-17.30 Laskeudumme yinjoogan ja restoratiivisten harjoitteiden keinoin vahvistamaan kehomieliyhteyttä. Teemana on ”lupa levätä”.

Ilta on omaa aikaa tai voit osallistua retriittiläisten yhteiselle illalliselle (omakustanteinen) klo 19.00 ravintola Brasserie.

Sunnuntai klo 10.00-12.30

Saavun, pysähdyn, laskeudun, kuuntelen – Päättävä retriitin joogawork shop studiolla. Yin&Yang – kohti tasapainoa ja loppuvuoden intentiota.

Saat emailitse lopullisen aikataulun viikkoa ennen retriittiä.

Majoitusehdotuksemme

Majoituksesta vastaat itse, mutta voit tehdä varauksen kiintiöistämme, joka on upeaan Hotel Regattaan. Superiorhuone 2hh retriittiin osallistujille 120€/2hh per yö sisältäen yöpymisen ja aamiaisen. Varaa majoitus viimeistään 2kk ennen retriittiä info@hotelregatta.fi koodilla MERIJOOGA kiintiö. Huoneen maksu tapahtuu suoraan majoituspaikkaan

Mutia suosituksiamme ovat Hotel Bulevardi, B&B Aurora sekä lukuisat yksityismajoitukset www.lomahanko.fi

Hotel Bulevardin linkki.

Peruutusehdot 

Retriittivaraus muuttu sitovaksi 30 vrk ennen ajankohtaa. Tätä ennen tulleissa peruutuksissa peritään varausmaksu 100€. Mikäli osallistuja peruu alle 1kk osallistumisensa, maksua ei palauteta. Voit aina nimetä toisen osallistujan tilallesi ja pyrimme myös täyttämään kaikki mahdolliset perutuutuspaikat, jolloin maksun palautus lukuunottamatta varausmaksua (100€).

Sydämellisesti Tervetuloa hengähtämään ja voimaantumaan Merijoogan viikonloppuun.