Syksyn lempeyden ja lumon joogaretriitti on ystävysten Merijoogan perustajan Johanna Pawlin ja Yoga Room Lumon perustajan Janina Suurosen lämmöllä luotsaama retriitti Hangossa. Kaksikko järjesti ensimmäisen yhteisen viikonlopun Hangossa vuonna 2020 ja nyt on aika uusinnan. Lempeys, sydämellisyys ja sallivuus ovat vahvasti läsnä tällä retriitillä.

Mitä ja kenelle?

Syksyn retriitti rakentuu sekä rauhallisista Yinjoogan ja äänimaljarentoutuksien että liikkuvimpien ja energisoivien Flow/hatha osuuksien yhdistämisestä. Nautimme harjoituksista myös ulkona säiden salliessa meren kauneuden äärellä.

Viikonloppu sopii niin yksin tuleville kuin ystävyksille ja pariskunnille. Liikkuviin osuuksiin tarjotaan paljon variaatioita. Voit tulla juuri niillä joogan kokemuksilla ja voinnilla kuin sinulla syksyn keskellä on. Kahden vetäjän ohjauksessa luomme turvallisen tilan ja ehdimme antaa myös yksilöllistä opastusta. Janinan ja Johannan molempien tapa ohjata on saanut paljon kiitosta lempeydestä ja sallivuudesta.

Paikka

Viikonloppu pidetään Merijoogan uudella upealla studiolla, joka sijaitsee noin 10 min kävelymatkan päässä majoituspaikoista Hangon keskustan tuntumassa. Studiolla odottavat joogavarusteet valmiina.

Aikataulu

  • Pe klo 18.00-20.00 Saapuminen studioon ja laskeutuminen retriittiin Yinjoogan äärellä.
  • La klo 8.00-17.30 Energisoiva aamun aloitus rannalla, aamiaisaikaa. Päivä jatkuu studiolla lempeän liikkeen, syksyn elementtien vahvistamisen ja äänimaljojen äärellä. Lounastauko klo 13.00, omaa aikaa ja päivän päättävä Yin studiolla. Ilta on omaa aikaasi tai olet sydämellisesti tervetullut myös omakustanteiselle illalliselle kanssamme.
  • Su klo 9.30-12.00 Studiolla retriitin päättävä Yang to Yin -harjoitus ja tuomme sinut retriitin satamaan.

Lähetämme lopullisen ohjelman emailitse noin 2 viikkoa ennen retriittiä.

Retriitin hinta

Kokonaisuuden hinta on 285€ (sis alv) sisältäen koko viikonlopun ohjelman perjantaista sunnuntaihin Janinan ja Johannan opastuksessa sekä lauantain lounaan. Studiolla on myös tarjolla läpi viikonlopun pientä välipalaa.

Jos tarvitset majoitusta Hangossa, se tulee varata erikseen itse. Autamme mielihyvin löytämään omannäköisen yöpymispaikan Hangon tarjonnasta läheltä studiota ja rantoja.

Viikonloppuun suosittelemme Regatta Spa -hotellia, jonne olemme saaneet kurssilaisillemme seuraavan edun: kahden yön majoittuminen 2 hh superior-huoneessa 160 € per hlö sisältäen aamiaisen sekä la että su aamuina. Huoneen voi kiintiöstä varata myös yhdelle hengelle (160€ per yö). Pyydä meiltä retriitin alennuskoodi varauksen tekoa varten: info@merijooga.fi.

Mikäli tulette esim. ystävysten kesken retriitillemme suosittelemme myös lämmöllä kerrassaan upeaa ja äskettäin täysin uudistettua Villa Maijaa voit kokea Hangon vanhan kylpyläajan tunnelmaa. Kurssilaisemme saavat 10% edun Villa Maijan huoneistosta, pyydä koodi meiltä varauksen jälkeen info@merijooga.fi.

Maksu ja varauslinkki

Retriitin hinta 285€. Varausvaiheessa suoritetaan varausmaksu (100€) ja loppuosa (185)erääntyy maksettavaksi 1 kk ennen kurssin alkua. Paikan varaus tapahtuu maksamalla varausmaksu (100€) täältä.

Kurssin voi maksaa myös liikuntaeduilla. Pyydämme siinä tapauksessa olemaan yhteydessä info@merijooga.fi ja annamme ohjeet maksun tekoon.

Peruutusehdot

Varausmaksua (100€) ei palauteta mahdollisen peruutuksen sattuessa. Loppumaksu (185€)erääntyy maksettavaksi 1 kk ennen ajankohtaa. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista perimme 100 % kurssihinnasta. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka tuo turvan mahdollisissa sairastapauksissa.

Lisätiedot

Merijooga: Johanna Pawli: info@merijooga.fi ja Yoga Room Lumo Janina Suuronen.

Varaukset menevät Merijoogan kautta, joten jos haluat kysyä niistä tai majoituksista, otathan yhteyttä Johannaan.
Lämpimästi tervetuloa matkaamme mukaan upeaan Hankoon ❤️