Viikonloppu on täyttynyt.

Ystävysten ja yhteistyökumppaneiden Maaret Kallion ja Johanna Pawlin yksilöviikonloppu kehon ja mielen teemojen äärellä. Viikonloppu pohjautuu  Maaretin syksyllä 2017 julkaistuun Inhimillisiä kohtaamisia -kirjaan (WSOY).  Kurssi  jatkaa Maaretin ja Johannan viikonloppujen sarjaa, joista ensimmäinen oli suosittu Lujasti lempeä viikonloppu. Voit tulla tähän viikonloppuun mukaan, olitpa tai et osallistunut aiemmin Lujasti lempeä kurssille. Viikonloppu sopii myös pariskunnille.

Tutustu viikonloppuun Maaretin ja Johannan videotervehdyksestä täältä.

Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus levähtää ja latautua Merijoogan studiossa hoivissamme. Maaretin mielen osuuksissa saat pohdiskeltavaa tietoa itseymmärryksen ja myötätunnon vahvistumiseksi. Johannan kehollisissa osuuksissa laskeudut, hellität ja opit kuuntelemaan kehosi viestejä sekä löydät sinulle sopivaa tapaa vahvistaa hyvinvointia. Ohjelma sisältää useita jooga- ja mindfulnessharjoitteita sekä luento-osuuksia.
Sinulla ei tarvitse välttämättä olla minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta tullessasi tähän viikonloppuun. Jokainen kehollinen harjoitus Johannan kanssa luo tilaa Maaretin luentojen osuuksien vastaanottamiselle. Tavoitteenamme on viedä sinut puhutteleviin kohtaamisiin oman itsesi ja elämäntilanteesi äärellä. Viikonlopun harjoitteisiin voit osallistua tarpeitasi ja vointiasi kunnioittaen. Kaikki harjoitukset tehdään yksin ja itseä kohti kääntyen.
Suomen etelä ja upea Hanko antaa rauhaisat  puitteet keskittyä oman hyvinvoinnin ja voiman elvyttämisen lähteille viikonlopun ajan. Käytössäsi ovat myös halutessasi Hangon Regatta Span altaat kurssin ohessa.
Kurssipaikkana toimii Merijoogan Hangon tunnelmallinen hyvinvointistudio sataman ja meren äärellä Hangon keskustan tuntumassa. Osallistujamäärä on rajattu.

Kenelle ja mitä tarjoamme:

Kurssimme on Sinulle, joka haluat aidosti pysähtyä oman mielesi ja kehosi äärelle rauhallisesti kuulostellen ja sovinnollisesti kysellen. Sinulle, joka kaipaat hengähdyshetkeä arkeen tai levollista kohtaamista itsesi kanssa  johdollamme kuullaksesi paremmin miten mielesi ja kehosi juuri tällä hetkellä voivat. Sinulle, joka kaipaat keinoja rauhoittumisen ja hyväksymisen tielle. Voit tulla yksin, ystävän kanssa ja viikonloppu sopii myös pariskunnille.

Viikonlopussamme luomme mahdollisuuden kohdata oma mieli ja keho kokonaisvaltaisella, mutta syvän inhimillisellä otteella. Emme lupaa suuria ihmeitä tai äkkimuutoksia, sillä niihin emme usko. Sen sijaan lupaamme tarjota viisasta tietoa mielen toiminnasta ja läsnäolemisen taidosta sekä kehoa voimallisesti kunnioittavia jooga- ja  hengitysharjoituksia. Kokonaisvaltainen ote antaa mahdollisuuksia pysähtyä itsen äärelle niin mielen kuin kehon keinoin. Noin puolet viikonlopusta olet Maaretin ja puolet Johannan hoivissa.

Maaretin mielen osuuksissa käsitellään mielen taitoja itsensä inhimillisen kohtaamisen syventämiseksi sekä luennoin että harjoituksin.

Johannan keholllisissa osuuksissa keskitymme joogan keinoin kehoa avaaviin harjoituksiin sekä hellittäviin hengitysharjoituksiin, joilla opimme kuuntelemaan kehoamme ja tunnistamaan sen mahdollisia jännitystiloja ilman kiirettä. Joogaharjoitteet pohjautuvat ensisijaisesti syvävenyttävään Yinjoogaan, joka on rauhallinen kehoa syvältä elvyttävä joogamuoto.

Kaikki harjoitteet tehdään itsen äärelle rauhallisesti syventyen ja saat niitä mukaasi myös kurssimateriaalistamme kotiin vietäväksi.

Sinulla ei tarvitse olla joogakokemusta tullessasi tähän viikonloppuun. Toisaalta voit olla joogannut paljonkin ja saat silti varmasti uutta ihmeteltävää viikonlopun kehollisesta annista.

Viikonlopun kapteenittaret:

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet yhdeksi kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan. Sisältö on kurssin vetäjien  kehittämä ja he myös itse vastaavat koko viikonlopun toteutuksesta.

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, johon voit tutustua tarkemmin www.lujastilempeä.fi

Kurssin kehollisista osuuksista vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja  Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä.

 

Viikonlopun aikataulu:

  • Perjantai 18.30-20.30

Tervetuloa ja laskeutuminen viikonloppuun Maaretin ja Johannan  johdolla. Alustuksen ja lempeiden harjoitteiden kautta kuljetamme sinut matkaan. Kaikki odottaa tilassa omasta joogamatosta lähtien saapumistasi.

  • Lauantai 9.00-17.00

Koko päivän ohjelma vuorotellen Johannan ja Maaretin kanssa, jonka välissä on yhteinen lounas upeassa rantamakasiinien ravintola Origossa ja pieniä välipalataukoja.

Lauantaina kurssin jälkeen mahdollisuus nauttia esimerkiksi Regatta Span altaista. Kurssilaiset voivat lähteä yhteiselle illalliselle halutessaan lauantaina. Illallinen on omakustanteinen ja vapaaehtoinen. Saat lisätietoa infokirjeestä.

  • Sunnuntai 9.30-13.00

Johannan kehollinen aamuharjoitus saattelee sinut sunnuntain teemojen äärelle. Viikonloppumme päättyy Maaretin pitkään luentoon.

Tarkka aikataulu ja ohjelma  lähetetään sinulle infokirjeen yhteydessä.

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen:

Viikonloppu on täyttynyt.

 

Majoituksesta vastaat ja sen varaat itse.

Jokaiselle kurssilaiselle odottaa tilassa joogamatto sekä kaikki tarvittavat apuvälineet. Tulet vain laskeutumaan lämpimään tunnelmaamme  omalle matkallesi perjantaina.

Ilmoittautuminen tapahtuu Merijoogan verkkokaupan kautta.

Kurssista osan voi myös maksaa liikuntaseteleillä/korteilla (150€). Mainitse varauksen yhteydessä loppumaksun osamaksutavaksi liikuntaseteli/kortti ja saat lähempänä viikonloppua ohjeet maksun tekemiseen.

Paikkoja on tarjolla niin kauan, kuin niitä voi webshopista lunastaa.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €.

30 päivää ennen kurssin alkua on suoritettava kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen 6 viikkoa ennen viikonloppua.

Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää eteenpäin. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%) . Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja. Huolehdithan myös omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.

Majoitus:

Majoitus tulee varata itse varattuasi paikan kurssille.  Majoitus kannattaa hoitaa kuntoon heti, sillä syyskuun viikonloput ovat Hangossa vielä sesonkiaikaa.

Hotel Villa Maija Property Photos 2013

Suosittelemme syyskuun Hangossa kurssilaisillemme ihastuttavaa vanhan ajan Hangon kylpylätunnelmaa ja lämmintä palvelua tarjoavaa  ihastuttavaa  Villa Maijaa.  Kurssilaisimme on varattu Villa Maijasta huonekiintiö. Varaa huone suoraa Villa Maijasta emailitse info@villamaija.fi ja mainitse tulevasi Merijoogan viikonloppuun. Huoneen hinta alkaen 125 € /2hh ja 105/1hh.

Muita erinomaisia vaihtoehtoja keskustan ja rannan tuntumassa  ovat esim perheomisteinen Hotel Bulevard (hinta alkaen 80€/yö sis aamiaisen). Bulevard on rekennettu Hangon keskustan vanhaan poliisitaloon. Inspiraation hotellin sisustukseen ovat antaneet nimekkäät suomalaiset muotoilijat, kuten Tapio Wirkkala, Kaj Franck, Ilmari Tapiovaara.

Hotel Bulevardin kautta voi myös vuokrata oman villamajoituksen aivan Merijoogan studion kupeesta (Villa Flora).

Edullisin vaihtoehto Hangon keskustassa on Parkinn, jossa 1hh huoneen hinta on alkaen  vain 45 €/yö. Mikäli oman villan tai puutaloasunnon varaus kiinnostaa esim. ystäväporukkaa, kurkkaa vinkkejä yksityismajoitusvaihtoehdoista lomahanko.fi sivustolta.

Rannan tuntumassa sijaitsee Myös Hotel Regatta. Hotel Regatan huoneiden hinta on syyskuussa alk. 170 €/huone.

Kokemuksia  Inhimillisiä kohtaamisia -kursseihin osallistuneilta vuonna 2017:

”Tuhannet kiitokset superihanasta, rentouttavasta ja antoisasta viikonlopusta! Nautin aivan hirmuisesti kaikesta annista ja sain paljon enemmän eväitä mukaani kuin mitä olisin koskaan osannut odottaakaan. Joogaa haluan elämääni ehdottomasti lisää. Se on juuri sitä puolta, mitä elämässäni on ollut aivan liian vähän viime vuosina.”
”Paikka on loistava, on pakko irtautua arjesta! Todella hyvä kokonaisuus jälleen. Pidän kursseillanne siitä, että reflektointi taphatuu matolla yksin. Saa osallistua keskusteluun, muttei ole pakko. Johannan elämänkokemus näkyy ja tuntuu ohjauksessa ja pidän valtavasti Maaretin lähestymistavasta myös: ei luvata turhia, mutta haastetaan samalla itseä. Kiitos ihanasta ja voimauttavasta viikonlopusta <3.”
Tärkeintä oli pysähtyä ja miettiä mitkä ovat itselleen tärkeitä asioita ja miten paljon niihin oikeasti panostaa vai puuttuvatko teot. Myös suhtautuminen muihin ja kanssakäymiseen läheisimpien kanssa. Rentoutus- ja yinjoogaharjoitukset olivat erinomaisia. Tunsin saavani hurjan määrän energiaa ja hyvinvointia, joka nyt säteilee ympärilleen.”
”Maaretin luennot olivat hyvin antoisia. Perjantain jooga pysäytti kiireen hyvin, sen tajusi lauantai aamuna. Kokonaisuus kaikinensa teki hyvää; hotelliyö, valmiit ruuat, jooga, asioiden pohdiskelu.”

Näin pääset Hankoon:

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa 1,5 h ja saman verran esimerkiksi Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon  tuo sinut 10 minuutin kävelymatkan päähän Merijoogan studiosta ja majoituspaikoista.

Hankovinkkejä tarjoamme sinulle kattavasti infokirjeen yhteydessä. Hiljaiset rannat ovat upeita ja Hangosta löytyy myös mm. Suomen eteläisin luontopolku, joka johtaa Tulliniemen kärkeen.

Haluatko kysyä viikonlopusta vielä lisää?

Ota yhteytä meihin: johanna@meriwellness.fi.

Käytännön järjestelyissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi

Lämpimästi tervetuloa matkaamme mukaan!