Lahjakortit ja maksutavat

Kaikkia kurssejamme ja tuotteitamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa käyttökohteen. Voit katsoa kurssitarjontaamme suoraan webshopista.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu weshopistamme tai  emailitse. M aksun jälkeen saat PDF-lahjakortin. info@merijooga.fi

Yksityistuntien maksutapana on aina laskutus ennakkoon. Drop in tunnit voi maksaa paikan päällä mobilepay/käteinen tai liikuntasetelit/kortit. Suosimme Mobile Paytä.

Kertamaksut

Kertamaksu  20 €  » Joogatunti  Regatta Spa 60-75 min.

Kertamaksu  25 €  » Joogatunti  Regatta Spa sisällä 90 min

  • Kesällä 2020 otathan oman joogamaton/alustan mukaan. Regatta Span tunneille on mahdollista myös vuokrata paikan päällä, mattovuokra + 5 €.

Rantajooga kesä 2020 Hanko ja Hietsu

  • kertamaksu 15 € /ota oma matto/alusta mukaan.  Ei mattovuokrausta.
  • 10 x rantajoogakortti 100 € (henk. koht voimassa 29.8. saakka)

Kaikkia korttejamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa kohteen.

Euromääräiset lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu myös emailitse ja maksun jälkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Maksutavat

Maksuvälineenä toimivat käteisen (toive tasaraha kesällä 2020)  lisäksi Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Mind&Body kortti sekä MobilePay, Smartum saldo (polku sovellus) sekä Epassi/Sporttipassi. 

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  

Tilinumeromme: Meriwellness Oy, Nordea FI8213303000123771.