Lahjakortit ja hinnasto

Panostamme laadukkaaseen ja kiireettömään joogaopetukseen jokaisella tunnillamme ja kurssillamme .

Kaikkia kurssejamme ja tuotteitamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa käyttökohteen. Voit katsoa kurssitarjontaamme suoraan webshopista.

Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu weshopistamme tai  emailitse ja maksun jälkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

 Talvikaudella löydät jooga tuntejamme Hietsun Paviljongista  Helsingistä ja Hangosta studiostamme vanhasta tunnelmallisesta tehdaskiinteistöstä. Katso avointen tuntien aikataulu täältä ja varaa tunti.

Kertakäynnin voi  helposti  maksaa ennakkoon webshopin kautta tai paikan päällä. Maksutapoina pankki- ja luottokortit, liikuntasetelit tai liikuntakortit (maksu kortilla itse etukäteen palveluntarjoajan sovelluksen kautta) . Rantajoogatuntien maksu käteisellä/liikuntaseteleillä.

 

 

  • Kertamaksu  20 €  » Joogatunti  65-90 min. Kertamaksuun sisältyy aina halutessasi myös joogamaton laina tunnin ajaksi studiotunneilla.
  • Kertamaksu 10 € Rantajooga kesä 2019 (oma matto mukaan, mattovuokra 5 €)
  • 4 kerran joogakortti Hanko kesätunnit 2019 (= Flow ja Yin) 70 €
  • Kesän aytime kortti Hanko, voimassa 10.8 saakka 125 € (mattotunnit rannalla ja studiolla)

Rannalle oma pyyhe/matto/alusta mukaan.

Joogan yksityistunti sisältää haluamasi joogakokonaisuuden. Tunti voi keskittyä tekniikkaan, asanoihin tai olla esimerkiksi yinjoogan tai dynaamisen joogan tunti. Tunti pidetään Merijoogan studiolla joko Hietsun Paviljongilla tai Hangossa tai rannalla. Kokeneet opettajamme ohjaavat sinua yksilöllisesti joogamatkalla eteenpäin.

Kesä 2019 Hanko: Yksityistunti (1-2 hlöä) kesäkauden 2019 etuhinta 90 € (norm 110€)

Ryhmähinnat alkaen 20-25 € /hlö. Pyydä ehdotus henkilömäärän mukaan meiltä ja räätälöimme sopivan kokonaisuuden.

info@merijooga.fi

Kaikkia korttejamme voi ostaa myös lahjakortteina tai määritellä haluamansa euromääräisen summan, jolla lahjansaaja voi itse päättää hyvinvointinsa kohteen.

Euromääräiset lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä. Kortin tilaus onnistuu myös emailitse ja maksun jälkeen saat paluuviestinä PDF-muotoisen lahjakortin. Ota yhteyttä info@merijooga.fi

Maksutavat

Maksuvälineenä toimivat käteisen ja luottokorttien lisäksi Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntoseteli ja Mind&Body kortti, Smartum saldo (polku sovellus) sekä Epassi/Sporttipassi. Hangossa talvikaudella vain käteismaksu..

Hangon kaupungin liikuntatuki (50 % tuki kortin arvosta) on voimassa Hangon kaupungin työntekijöille. Edun hyödynnät lähettämällä meille sähköpostia

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.  Kampanjakohtaiset tarjoukset voivat sisältää erikoisehtoja. Ikärajasuosituksemme tunneillemme on 16-vuotta/vanhemman harkinnan mukaan.

Tilinumeromme: Meriwellness Oy, Nordea FI8213303000123771.