Sydäntalven joogaviikonloppu Hanko 8-10.2.

Sydäntalven Merijoogaviikonloppu 8.-10.2.2019

Ilmoittautuminen käynnissä.

Vuoden 2019 uutuusviikonloppumme! Ystävänpäivän helmikuu kutsuu ystävät ja pariskunnat Merijoogan viikonloppuun hengähtämään ja voimaantumaan Hangon rauhaisaan sydäntalveen.

Lämpimästi tervetuloa helmikuiseen hyvinvoinnin hemmotteluviikonloppuun: joogaa, palauttavia hengitysharjoituksia, läsnäoloa ja pysähtymistä sekä voimaantumista Hangon upeassa tunnelmassa. Tässä viikonlopussa tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden joogaharjoitteisiin Regatta Span merellisellä miljössä ja osa harjoituksista tehdään Merijoogan tunnelmallisella joogastudiolla noin 5 min päästä hotellista. Viikonlopun hemmottelevaa sisältöä lisää mahdollisuus nauttia kylpylän altaista ja lämmöstä talvisen Hangon rinnalla. 

Majoitusta tarvitseville kumppanimme Hotel Regatta tarjoaa erikoishinnan Superior-huoneista.

Kenelle ja millaisia harjoituksia?

Ystävänpäivän teemainen viikonloppumme on suunnattu ystävyksille ja pariskunnille, jotka haluavat voimaantua kehollisista joogaan ja hengitykseen pohjautuvista harjoitteista käsin viikonlopun ajan ja ottaa omaan arkeen sen, mikä harjoituksista jää elämään.

Viikonlopusta vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja  Johanna Pawli rinnallaan kokenut joogaopettaja Jutta Janhonen.  Viikonlopun harjoituksissa näkyy ystävänpäivän teema: lämpöä ja välittämistä vaalien, lempeästi haastaen, yksin ja yhdessä. Jokainen harjoitus, niin ystävä- kuin pariskuntaväylän on rakennettu tätä viikonloppua varten.

Kaksi joogaväylää: Ystäväväylä ja Pariskuntaväylä

Lauantaina ja sunnuntaina jakaannumme  osaksi päivää kahteen väylään: Ystävämatkalaiset  pääsevät Jutan johdolla nauttimaan lempeän Slow Flow -joogan harjoitteista Regatta Span tunnelmassa ja pariskuntamatkalaiset Johannan johdolla tekemään harjoitteita Merijoogan studiolla. 

Jutan väylällä haetaan dynaamisen, mutta pehmeän liikkeen kautta hellittämistä ja voimaa. Ystävyyden teemat, lämpö, kannattelu ja välittäminen 

Johannan väylä tarjoaa mahdollisuuden voimaantua erityisesti pariskunnille suunnatuissa hitaissa ja rauhallisissa jooga- ja  kehollisissa harjoituksissa. Kehollinen yhteys, hengitys ja hellittäminen.

Missä ja aiempi kokemus?

Viikonlopun keskiönä toimii Suomen eteläisin kaupunki Hanko ja Merijoogan tunnelmallinen hyvinvointistudio meren äärellä vanhassa tehdaskiinteistössä sekä upea Regatta Spa. Talvinen Hanko on  rauhallinen ja edesauttaa laskeutumistanne viikonloppuun. Pidämme lämmöllä huolta siitä, että viihdytte.

Viikonloppuun voi osallistua omalla joogakokemuksella ja -taustalla.  Tavoitteena on hyödyntää monipuolisesti kehollisia joogan ja hengityksen harjoitteita väylänä laskeutumiseen, voimaantumisen ja palautumiseen.  Vetäjien taitavissa käsissä luotsaamme viikonloppuumme saapuvia omannäköiselle matkalle, olitpa joogaajana kokenut tai aloittelija. 

Viikonloppumme tapa olla yhdessä

Viikonloppu on luonteeltaan rento ja lämmintunnelmainen, ja jättää tilaa myös tärkeälle omalle ystävä/pariskunta-ajalle. Aloitamme viikonlopun perjantaina ja matka päättyy sunnuntaina alkuiltapäivästä. 

Viikonlopun ohjelma  

Huom! Tarkka ohjelma  ja aikataulu lähetetään teille noin 2 vkoa ennen viikonloppua.

Pienet muutokset aikatauluun raamien sisällä mahdollisia. Aloitusaika  perjantaina klo 18.00 ja lopetus Su noin 13.30

Perjantai 18.00-20.00

Tervetuloa viikonloppuun –  laskeutuminen viikonlopun tunnelmaan, teemaan  ja rauhoittava iltajooga kynttilänvalossa Johannan johdolla Merijoogan studiossa. Voitte vain saapua matoillenne, kaikki muu odottaa tilassa. 

Lauantai 8.30-18.00

Hyvää huomenta jooga, Regatta Spa. Karistamme unihiekat pois lempeällä aamuharjoituksella kylpylän lämmössä. Ainutlaatuinen miljö, joka on vain viikonloppulaistemme käytössä harjoituksen ajan

Aamiaisaikaa

Aamupäivä jatkuu jakaantumalla kahteen väylään:

Ystävät pääsevät tekemään joogaharjoitteita (lempeä liike ja voima) rauhassa pysähtyen  ja voimaantuen turvallisesta työskentelystä matolla Jutan johdolla ja pariskunnat Johannan johdolla (parijooga, hengitysharjoituksia).

Yhteinen kasvis/kalapainotteinen lounas ravintola Brasserie ja omaa aikaa/päiväunet/Regatta Spa hoidot. 

Iltapäivän pitkä 2,5 h ohjelma kaikille osallistujillemme: Rentouttava ja palauttava Yinjooga ja sointukylpy (äänimarentoutus) . Välittämisen ja myötätunnon voima. 

Päivämme päättyy noin klo 18.00. Ilta on varattu omalle ajallenne yhdessä. Regatta Spa kylpylä on auki klo 20 asti.

Illallissuosituksia ja tiedot auki olevista ravintoloista saatte infokirjeessä. Viikonlopun teemaan sopien Hotel Regatan Ravintola Brasserie on rakentanut illallismenun ystävänpäivän teemoissa. Mikäli ystäväparit/pariskunnat ovat kiinnostuneet yhteisillallisesta, myös siihen järjestyy vetäjien johdolla mahdollisuus.

Sunnuntai 9.00-13.30

Hyvää huomenta sunnuntai – aamuherättelyt Regatta Spa ja aamiaisaikaa.  Allasalueen auringonnousun harjoitus merimaiseman äärellä herättää meidät päivään.-

Viikonlopun sydäntavlen päätösmatka kummallekin väylälle. Jatkamme edellisen päivän teemoja  ja kuljetamme matkalaiset satamaan kiireettömästi, pysähtyen, kuunnellen ja kuulostellen pitkän kahden tunnin matkan parissa. 

Yhteinen päätöslounas ravintola Brasserie Johannan ja Jutan johdolla.

Lämmin kiitos. Turvallista kotimatkaa.

Jos haluat kysyä tarkemmin sisällöstä, ota yhteyttä info@merijooga.fi

Paikka

Viikonloppumme tyyssijana toimii Merijoogan hyvinvointistudio Hangon keskustan tuntumassa,os. Satamakatu 2 sekä Regatta Spa kylpylä. Studiossa sekä kylpylässä kaikki odottaa valmiina (joogamatto ja muut varusteet). Suosittelemme viikonloppuumme tulijoille lisäksi majoitusta upeassa Hotel Regatassa.

Hangon majoitus


Suosittelemme Ystävänpäiväviikonloppumme majoitukseen Hotel Regattaa. Majoituksen viikonloppuun varaatte itse. Etu: Regatan Superior huone 115 € /yö/huone (1-2 henkilöä sis aamiaisen), varaa huone info@hotelregatta.fi ja mainitse Merijooga varauksen yhteydessä. Kiintiöhuone tulee varata 2 kk ennen viikonloppua.  Hotellin sivuille pääset www.hotelregatta.fi.

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun hinta on 325 € /hlö sis alv. 

Hinta sisältää koko räätälöidyn ohjelman perjantaista sunnuntaihin kahden kokeneen vetäjän johdolla (yht 12h) Regatta Spassa sekä Merijoogan studiossa, lauantain  ja sunnuntain yhteisen lounaan ravintola Brasseriessa , välipalat ja kylpyläkäynnin sisäänpääsyn lauantaina (arvo 25€) . Majoituksen varaat itse haluamaasi paikkaan. Jos majoitutte kumppanihotelliimme Hotel Regattaan, hinta kahdelta yöltä Superior-huoneessa on 115 € /hlö. Viikonloppuun voi myös osallistua majoittuen muualla. 

Tunnelma viikonlopussa  on ainutlaatuinen ja osallistujamäärä rajattu (max 20 osallistujaa ja osassa harjoituksia jakaannumme vielä kahteen pienryhmään). Jos olette tulosa ystäväväylälle ja teitä ei ole parillinen määrä, ottakaa yhteyttä ennen varausta info@merijooga.fi

Paikkoja voi varata niin kauan kuin webshopista niitä on saatavilla. Suosittelemme  varaamaan molemmat paikkanne kerralla (valitse 2 tuotetta koriin).

Näin ilmoittaudut:

Paikan varaus  tapahtuu maksamalla webshopin kautta varausmaksu (100 €/hlö). Huom. Kun varaat paikan kahdelle hengelle, valitse koriin 2 tuotetta (yhteissumma 200 €) Merijoogan webshopista

Varausmaksun suorituksen jälkeen suosittelemme varaamaan heti myös haluamanne majoituksen.

Loppumaksu erääntyy maksettavaksi 6 viikkoa ennen viikonloppua ja lähetämme laskun noin 7 viikkoa ennen ajankohtaa.

Mikäli haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen jotain, otathan ota yhteyttä suoraan meihin: johanna@meriwellness.fi 

Peruutusehdot 

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 100 €/hlö. 6 vkoa ennen kurssin alkua on suoritettava loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 7 viikkoa ennen viikonloppua. Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. 6 viikkoa tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan kurssimaksu (100%). Huolehdittehan myös omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.

Tervetuloa  Suomen etelään Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan!  

Kysy lisää