Yritysjoogatunnit

Järjestämme viikoittaisia joogatunteja yritysten omissa tiloissa tai studiollamme. Yritysjoogapalveluumme kuuluvat myös joogamatot tuntisi ajaksi. Alla esimerkkejä tuntityypeistä. Ota yhteyttä ja tilaa näytetunti!

Yinjooga

Syvävenytyksiin ja rentoutumiseen keskittyvä joogamuoto, joka vaikuttaa syvälle vapauttaen tilaa kehoon ja mieleen. Yinjoogan liikkeet ovat pitkäkestoisia ja niissä viivytään keskimäärin noin kolmesta minuutista ylöspäin. Tunnilla kuunnellaan omaa keho ja mieli-yhteyttä, hengitetään rauhassa ja annetaan kaiken ylimääräisen kiireen valua pois kehosta. Yinjooga tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan esimerkiksi muista liikuntasuorituksissa. 

Espoon Yinjooga (hot lempeä) tunnilla käytämme  lempeää ja tasaisesti salia lämmittävää lämpöä n. 28-30 C, joka tukee harjoitusta ja auttaa kehoa rentoutumaan. 

Yinjooga ja läsnäoloharjoitteet

Tällä tunnilla tehdään sekä kehoa huoltavia syvävenyttäviä joogan liikkeitä että erilaisia läsnäoloharjotteita. Tunnilla etsitään jokaiselle luonnollista omaa hengityksen virtaa ja tehdään yinjoogan liikkeiden ohessa helppoja kehollisia hengitysharjoituksia.

Yin&Yang

Yin&Yang Combo tunti pohjautuu virtaavaan Vinyasa Flow joogaan ja syvävenyttävään Yinjoogaan. Tunnilla on dynaaminen painotus. 

Harjoitukset sisältävät rauhoittumisen, lämmittelevät liikkeet, aaltomaisia hengityksen tahdissa eteneviä liikesarjoja tuomaan voimaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Tunnin alussa tai lopussa on syvävenyttävän Yinjoogan osuus.

Espoon studiomme Yin&Yang tunneilla käytössä myös salia tasaisesti lämmittävä infralämpö noin 30-32C.

Aerialjooga

Aerialjooga eli ilmajooga on joogamuoto, jossa joogaliikkeiden tekemisen apuna käytetään katosta roikkuvaa pitkää kangasta eli hammockia.  Aerialjooga kehittää erityisen tehokkaasti keskivartalon ja selän lihaksia, kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Opettamamme Aerialjooga pohjautuu New Yorkista lähtöisin olevaan Unnata Aerial Yogaan ja opettajillamme on vankka Advanced Unnata Aerial pätevyys opettaa tätä joogamuotoa turvallisesti ja suurella tietämyksellä sen hyödyistä.

Haluatko lisää tietoa? Ota meihin yhteyttä!