Oheisohjelmaa tapahtumiin

Meriwellness Oy/Merijooga  tarjoaa kattavan valikoiman hyvinvoinnin palveluita yrityksille ja työyhteisölle. Yrityksemme kotipaikat ovat Hanko ja Helsinki/Espoo. Tapahtumat ja oheisohjelmat ovat myös toteutettavissa ympäri Suomen valitsemassanne paikassa.

Suunnittelemme näköisenne kokonaisuuden toiveidenne perusteella tai alla näet ehdotuksia valmiista paketeistamme. Hangossa tapahtumat voidaan toteuttaa Merijoogan omalla hyvinvointistudiolla tai keväästä 2017 myös uudessa Regatta Span kylpylässä!

Hyvinvointia meren äärellä.

Esimerkkejä kokonaisuuksia näet alta.

Mind & Body Relax -kokonaisuus

Mind & Body Relax -tunti sisältää helppoja kaikille sopivia mielen ja kehon rentoutuksia, joissa on vaikutteita joogasta yhdistettynä venyttelyyn sekä luonnon ja meren huomioimista ja hyödyntämistä harjoituksissa. Löydä läsnäoloa sekä hyvinvointia keholle ja levähdä hetki kokouksen ohessa.

Kesäkaudella tämä suosittu tunti voidaan toteuttaa Hangon rannalla meren äärellä pehmeällä hiekalla. Sisätiloissa Merijoogan tunnelmallisella joogastudiolla keskustan Itäsataman kupeessa mukana rauhoittavaa meriaiheista musiikkia ja avarat tilamme ovat merihenkisesti sisustettu  Tunti voidaan myös toteuttaa valitsemassanne paikassa muualla. Keväästä 2017 tunti myös saatavilla esimerkiksi Hangon Regatta Span upealla allasalueella tai liikuntatilassa. Kysy meiltä lisää!

» Kesto 1 h

» Sopii erinomaisesti kokouksen oheen tai jälkeen

» Ryhmähinta alkaen 190 eur + alv 24 % /60 min.

<< Saatavilla myös 75 min ja 90 min versiona ja voidaan yhdistää esimerksiksi mindfulness-luentoon

Mind & Body Adventure -kokonaisuus

Mind & Body Adventure -tunti on hauska seikkailu uuden aerialjoogan eli lentojoogan parissa. Heittäydy kokouksen lomassa kanssa uuteen elämykseen. Tunnilla hyödynnämme katosta roikkuvaa pehmeää silkkikangasta eli hammockia. Harjoitus sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille ja haastaa tiimisi kokeilemaan jotain täysin uutta. Tunti ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai hammock-kankaan käytöstä. Toteutettavissa Merijoogan Hangon Satamakadun  tai Espoon Ison Omenan (Piispanportti) studiolla. Kysy lisää ja rakennamme kokonaisuuden!

» Kesto 1–1,5h Hanko tai Espoo (Iso-Omena)

» Sopii kaikille aiemmasta taustasta riippumatta , kokouksen oheen tai jälkeen

» Hinnat alkaen 190 eur + alv 24% 60 min. Tunti voi olla myös esimerkiksi yhdistetty mindfulness tuntiin ja kestoltaan 90 min.

Työhyvinvoinnin work shop työyhteisölle

Inhimillisiä Kohtaamisia työpaikalla work shop – Yhteistyössä Maaret Kallio ja Johanna Pawli 

Kohtaamisia  work shop (2-6h) on suunniteltu työyhteisöille ja yrityksille, jotka tahtovat tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden itsensä aidon kohtaamisen mahdollistumiseksi, levähtämiseen ja sisäisen inventaarion virittämiseen.

Kohtaamisia –kokonaisuus voidaan järjestää yrityksen omissa tiloissa tai Hangossa Merijoogan upealla  studiolla. Sisältää psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion puheenvuoroja ja harjoituksia  sekä Johanna Pawlin  kehollisia läsnäoloharjoitteita sekä mielen hengähtämistä tukevia joogaan pohjautuvia liikkeitä. Ei edellytä aiempaa joogakokemusta.

» Kesto 2 h –  1 päivä

» Toteutettavissa läpi vuoden Hangossa tai Espoossa Merijoogan studiolla. Voidaan toteuttaa myös muualla Suomessa valitsemassanne paikassa.

SUP-tunnit merellä (kesäkaudella)

SUP-kokonaisuudet rakennetaan toiveidesi pohjalta. Käymme läpi esimerkiksi SUP-laudan käyttöä, melomme tai voimme toteuttaa elämyksellisen SUPjooga-tunnin laudalla. SUP-laudan päällä voidaan tehdä myös erilaisia läsnäoloharjoitteita merellisissä teemoissa.

Toteutettavissa Hangossa (Regatan ranta) tai valitsemassanne paikassa.

» Kesto 1–2h

» Saatavilla kesäkaudella (toukokuu-syyskuu), max 13 hengen ryhmä kerralla

» Hinta alkaen 25 eur /hlö/60 min

Mindfulness työhyvinvointikokonaisuudet 1h-1päivä

Osana joogapalveluitamme  tai täysin omina kokonaisuuksinaan tarjoamme tapahtumiin ja tyky-päiviin hyvinvoinnin alustuksia ja luentoja seuraavien kokonaisuuksien alle:

  • Mindfulness mielen ja kehon hyvinvoinnissa – alustus ja käytännön harjoitteita
  • Hengittämisen voima ja harjoitteita

Henkilöstön hyvinvointiin ja stressin elvyttämiseen suunnattu mindfulness-luento ja harjoitus vie kuulijat hyvin käytännönläheisellä tavalla pohtimaan läsnäolon merkitystä omaan elämään ja työyhteisöön. Perehdymme mindfulness-tekniikkaan ja kuinka hyödyntää menetelmää päivittäisessä elämässä.

Luento soveltuu hyvin esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäiville. Se voidaan yhdistää myös lisäpalveluna joogatuntiin.

Alustus ja harjoitukset räätälöidään aina ryhmällesi sopiviksi ja harjoitteet voidaan tehdä kokouksen lomassa myös esim tuoleilla istuen.

Pyydä näköisenne ehdotus suoraan Johanna Pawlilta johanna@meriwellness.fi

» Kesto 1–1 päivä

» Luennoitsija KTM, jooga- ja mindfulnessohjaaja Johanna Pawli

Työyhteisö ja hengitys

Mikä voima on hengityksellä arkeemme ja jopa päätöksiimme? Miten toimimme vuorovaikutustilanteissa työyhteisössä suhteessa hengitykseen? Helppoa ja käytännönläheisiä harjoituksia alustuksen jälkeen Johanna Pawlin ohjaamana.

Kokonaisuudet voidaan toteuttaa helposti luento- ja kokoustiloissa. Mahdolliset harjoitteet tehdään istualteen tai seisaalteen valintanne mukaan.

» Kesto 1–3h

Hyvinvointi ja ravinto

Tarjoamme jooga- ja ravinto -työhyvinvointipäiviä kumppanimme Tosiruokaa yrityksen perustajan Nina Westerbackin kanssa joko Merijoogan studiossa Espoossa tai Hangossa, vuokratussa tilassa tai yrityksenne tiloissa. Päivällä on erikseen määritelty teema kuten esimerkiksi detox eli kehon ja mielen puhdistus.  Päivään kuuluu esimerkiksi kaksi joogaan pohjautuvaa harjoitusta, teemaan sopiva smoothie, kasvislounas ja ravintoluento. Luennon aikana avaamme ravinnon merkitystä hyvinvoinnin osana.

» Kesto 1/2 päivää – 1 päivä

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan!