Oheisohjelmaa tapahtumiin

Hyvinvointia merellisissä teemoissa

Hengähdyshetkemme kokousten ja tapahtumien oheen suunnitellaan aina tapauskohtaisesti.

Hengähdyshetki, joka sekä rauhoittaa että energisoi kehoa ja mieltä. Hemmotteleva hetki kokous- tai tiimipäivän alkuun, keskelle tai loppuun.

Missä?

Studiomme sijaitsevat meren äärellä Hangossa ja Helsingin Töölössä (Hietsun paviljonki). Voimme tuoda tuntimme Hangossa myös kumppanimme Regatta Span tiloihin. Kaikki tapahtumat ja oheisohjelmat ovat myös toteutettavissa ympäri Suomen valitsemassanne paikassa. Kesäkaudella Merijoogan ulkotunnit ovat hyvin suosittuja – rannoilla, kallioilla ja puistoissa.

Vastuusuunnittelijanne: Merijoogan perustajan Johanna Pawlin kädenjälki näkyy jokaisessa tunnissa ja isommassa teille suunnitellussa tapahtumassa.

Esimerkkejä Merijoogan kokonaisuuksia näet alta. Kokonaisuuksia voi myös yhdistää keskenään ja kestot ovat muokattavissa.

Joulun taikaa rentoutumiskokonaisuus

Suosittu Merijoogan Joulun taikaa rentoutumiskokonaisuus nyt yritys- ja ryhmäversiona. Hietsun paviljonki tai Hanko.
Yrityksille räätälöity suosittu hyvänolon kokonaisuutemme, jossa teemme lempeitä venytyksiä jouluhengessä ja rentoudumme äänimaljakylvyllä osuuden lopuksi.

Ohjelma sopii kaikille ja minkäänlaista kokemusta ei tarvitse olla.

Halutessanne tapahtumaan voidaan yhdistää yhteinen glögihetki ennen tai jälkeen ohjelman.

Ryhmän koko jopa max 50 hlöä – Kesto 1h-2h. Pyydä näköisenne ehdotus: johanna@meriwellness.fi

Mind & Body Relax -kokonaisuus

Mind & Body Relax -joogatunti sisältää helppoja kaikille sopivia mielen ja kehon rentoutuksia, joissa on vaikutteita joogasta yhdistettynä venyttelyyn sekä luonnon ja meren huomioimista ja hyödyntämistä harjoituksissa. Löydä läsnäoloa sekä hyvinvointia keholle ja levähdä hetki kokouksen ohessa.

Kesäkaudella tämä suosittu tunti voidaan toteuttaa myös rannalla meren äärellä pehmeällä hiekalla rannoilla keväästä syksyyn.

» Kesto 1 h – 2 h, Merijooga Helsinki (Hietsun paviljonk), Hanko tai valitsemanne paikka.
» Sopii erinomaisesti kokouksen oheen tai jälkeen.
» Voidaan yhdistää esimerksiksi mindfulness-luentoon tai äänimaljarentoutukseen.
» Pyydä teille räätälöity ehdotus henkilömäärän mukaan.

Mind & Body Adventure -kokonaisuus

Mind & Body Adventure -tunti on hauska seikkailu aerialjoogan eli lentojoogan parissa. Heittäydy kokouksen lomassa kanssa uuteen elämykseen. Tunnilla hyödynnämme katosta roikkuvaa pehmeää silkkikangasta eli hammockia. Harjoitus sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille ja haastaa tiimisi kokeilemaan jotain täysin uutta. Tunti ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai hammock-kankaan käytöstä.

» Kesto 1–1,5h Hanko
» Sopii kaikille aiemmasta taustasta riippumatta.
» Aerial-ohjelmaan mahtuu kerrallaan max 12-16 osallistujaa.

Kohtaamisia work shop työyhteisölle tyky- ja tyhypäiviin

Yhteistyössä Maaret Kallio ja Johanna Pawli

Kohtaamisia  work shop (2-6h) on suunniteltu työyhteisöille ja yrityksille, jotka tahtovat tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden itsensä aidon kohtaamisen mahdollistumiseksi, levähtämiseen ja sisäisen inventaarion virittämiseen.

Kohtaamisia –kokonaisuus voidaan järjestää yrityksen omissa tiloissa tai Hangossa Merijoogan upealla  studiolla. Sisältää psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion puheenvuoroja ja harjoituksia  sekä Johanna Pawlin  kehollisia läsnäoloharjoitteita sekä mielen hengähtämistä tukevia joogaan pohjautuvia liikkeitä. Ei edellytä aiempaa joogakokemusta.

» Kesto 2 h –  1 päivä
» Toteutettavissa läpi vuoden Hangossa tai Helsingin Hietsun paviljongissa.

Voidaan toteuttaa myös muualla Suomessa valitsemassanne paikassa.

Mindfulness työhyvinvointikokonaisuudet 1h-1päivä

Hengitä, palaudu ja vahvistu – Hengittämisen ja läsnäolon voima hyvinvoinnin lähteenä ja harjoitteita

Henkilöstön hyvinvointiin ja stressin elvyttämiseen suunnattu mindfulness-luento ja harjoitus vie kuulijat hyvin käytännönläheisellä tavalla pohtimaan läsnäolon merkitystä omaan elämään ja työyhteisöön. Perehdymme hengityksen voimaan ja mindfulness-tekniikkaan ja kuinka hyödyntää menetelmää päivittäisessä elämässä. Alustus on erittäin käytännönläheinen ja heti ensi hetkistä osallistujat pääsevät kokeilemaan harjoitteita.

Kokonaisuus  soveltuu hyvin esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäiville. Se voidaan yhdistää myös lisäpalveluna joogatuntiin.
» Hanko tai Helsinki Hietsun paviljonki tai valitsemanne paikka
» Kesto 1h–1 päivä
» Kapteenitar ohjelmaanne KTM, jooga- ja hengitysohjaaja, Merijoogan perustaja Johanna Pawli

Äänimaljarentoutus

Äänimaljarentoutus sopii kokouksen oheen tai vaikkapa toimistolle work shopien väliohjelmaksi.

Sointukylpy on äänimaljoilla toteutettu rentoutus, jossa osallistujat voivat olla istuaalteen tai selinmakuulla, jos tila sen sallii.

Äänimaljarentoutus voidaan tuoda mihin tahansa rauhaisaan tilaan. Osallistujat sulkevat silmänsä ja äänimaljojen äänet synnyttävät kehossa rentoutusreaktion. Äänet syntyvät erilaisista gongeista, maljoista sekä niiden soittamisesta.

» Kesto 30 min – 1 tunti

 

SUP-tunnit vetten päällä (kesäkaudella)

SUP-kokonaisuudet rakennetaan toiveidesi pohjalta.

Käymme läpi esimerkiksi SUP-laudan käyttöä, melomme tai voimme toteuttaa elämyksellisen SUPjooga-tunnin laudalla. SUP-laudan päällä voidaan tehdä myös erilaisia läsnäoloharjoitteita merellisissä teemoissa. Toteutettavissa Hangossa (Regatan ranta) tai valitsemassanne paikassa.

» Kesto 1–2h
» Saatavilla kesäkaudella (toukokuu-syyskuu)

Ota yhteyttä ja suunnitellaan!