Hyvinvointia merellisissä teemoissa

Hengähdyshetkemme kokousten ja tapahtumien oheen suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Hemmotteleva hyvinvoinnin kokonaisuus kokous- tai tiimipäivän alkuun, keskelle tai loppuun.

Missä?

Studiomme sijaitsevat meren äärellä Hangossa ja Helsingin Töölössä (Hietsun Paviljonki).  Kaikki tapahtumat ja oheisohjelmat ovat myös toteutettavissa ympäri Suomen valitsemassanne paikassa. Kesäkaudella Merijoogan ulkotunnit ovat hyvin suosittuja – rannoilla, kallioilla ja puistoissa.

Esimerkkejä Merijoogan kokonaisuuksia näet alta. Kokonaisuuksia voi myös yhdistää keskenään ja kestot ovat muokattavissa.

Mind & Body Relax -tunti

Mind & Body Relax -joogatunti sisältää helppoja kaikille sopivia mielen ja kehon rentoutuksia, joissa on vaikutteita joogasta yhdistettynä venyttelyyn sekä luonnon ja meren huomioimista ja hyödyntämistä harjoituksissa. Löydä läsnäoloa sekä hyvinvointia keholle ja levähdä hetki kokouksen ohessa.

Kesäkaudella tämä suosittu tunti voidaan toteuttaa myös rannalla meren äärellä pehmeällä hiekalla rannoilla keväästä syksyyn.

» Kesto 1 h – 2 h, Merijooga Helsinki (Hietsun paviljonk), Hanko tai valitsemanne paikka.
» Sopii erinomaisesti kokouksen oheen tai jälkeen.
» Voidaan yhdistää esimerksiksi mindfulness-luentoon tai äänimaljarentoutukseen.
» Pyydä teille räätälöity ehdotus henkilömäärän mukaan.

Palaudu ja voimaannu -rentoutumiskokonaisuus (mindfullness)

Suosittu Merijoogan rentoutumiskokonaisuus Palaudu ja vahvistu meren äärellä

Yrityksille räätälöity hyvänolon kokonaisuutemme, jossa teemme lempeitä venytyksiä ja läsnäoloharjoitteita sekä rentoudumme äänimaljakylvyllä ohjelman lopuksi.

Kenelle: Ohjelma sopii kaikille ja minkäänlaista kokemusta ei tarvitse olla. Läsnäoloharjoitteet ovat hyvin käytännönläheisiä, ei luentoa, vaan alusta asti osallistujat pääsevät kokeilemaan harjoituksia ja ne jäävät tekemisen kautta elämään ohjelman jälkeenkin.

Osallistujamäärä: Ryhmän koko jopa max 60 hlöä – Kesto 1h-3 h. Tapahtuma voidaan suunnitella myös esim koko päivän kestäväksi virkistyspäiväksi Hankoon.

Oheispalvelut: Halutessanne tapahtumaan voidaan yhdistää esim smoothie tms tarjoilu ennen tai jälkeen ohjelman.

Ole yhteydessä ja ideoidaan lisää! info@merijooga.fi

Sointukylpyrentoutus äänimaljoilla

Äänimaljarentoutus sopii kokouksen oheen tai vaikkapa toimistolle work shopien väliohjelmaksi.

Sointukylpy on äänimaljoilla toteutettu rentoutus, jossa osallistujat voivat olla istuaalteen tai selinmakuulla, jos tila sen sallii.

Äänimaljarentoutus voidaan tuoda mihin tahansa rauhaisaan tilaan. Osallistujat sulkevat silmänsä ja äänimaljojen äänet synnyttävät kehossa rentoutusreaktion. Äänet syntyvät erilaisista gongeista, maljoista sekä niiden soittamisesta.

» Kesto 30 min – 1 tunti, ryhmän koko max 50 hlöä

 

SUP-melonta ja SUPjooga

SUP-kokonaisuudet rakennetaan toiveidesi pohjalta. Tarjoamme SUPjoogaa tai ohjattuja SUP-melonnan kursseja.

Käymme läpi esimerkiksi SUP-laudan käyttöä, melomme tai voimme toteuttaa elämyksellisen SUPjooga-tunnin laudalla. SUP-laudan päällä voidaan tehdä myös erilaisia läsnäoloharjoitteita merellisissä teemoissa. Toteutettavissa Hangossa (Regatan ranta) tai valitsemassanne paikassa.

» Kesto 1–2h, hinnat alk 25 € + alv /hlö
» Saatavilla kesäkaudella (toukokuu-syyskuu)

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan!