Oheisohjelmaa tapahtumiin

Meriwellness Oy/Merijooga  tarjoaa kattavan valikoiman hyvinvoinnin palveluita yrityksille ja työyhteisölle. Yrityksemme kotipaikat ovat Hanko ja Helsinki/Espoo. Tapahtumat ja oheisohjelmat ovat myös toteutettavissa ympäri Suomen valitsemassanne paikassa. Kauttamme on moni saanut ensikosketuksen joogaan hyvin käytännönläheisellä tavalla. Perustajallamme Johanna Pawlilla on itsellään pitkä kokemus yritysmaailmasta ennen Merijoogan perustamista.

Suunnittelemme näköisenne kokonaisuuden toiveidenne perusteella tai alla näet ehdotuksia valmiista paketeistamme. Hangossa tapahtumat voidaan toteuttaa Merijoogan omalla hyvinvointistudiolla tai keväästä 2017 myös uudessa Regatta Span kylpylässä!

Hyvinvointia meren äärellä.

Esimerkkejä kokonaisuuksia näet alta.

Mind & Body Relax -kokonaisuus

Mind & Body Relax -joogatunti sisältää helppoja kaikille sopivia mielen ja kehon rentoutuksia, joissa on vaikutteita joogasta yhdistettynä venyttelyyn sekä luonnon ja meren huomioimista ja hyödyntämistä harjoituksissa. Löydä läsnäoloa sekä hyvinvointia keholle ja levähdä hetki kokouksen ohessa.

Kesäkaudella tämä suosittu tunti voidaan toteuttaa myös rannalla meren äärellä pehmeällä hiekalla rannoilla keväästä syksyyn. 

» Kesto 1 h – 2 h, Merijooga Helsinki (Hietsun paviljonki, Töölö), Hanko, Espoo (Innovation House Finland, Otaniemi tai valitsemanne paikka).

» Sopii erinomaisesti kokouksen oheen tai jälkeen.

» Voidaan yhdistää esimerksiksi mindfulness-luentoon tai äänimaljarentoutukseen.

» Pyydä teille räätälöity ehdotus henkilömäärän mukaan. 

Mind & Body Adventure -kokonaisuus

Mind & Body Adventure -tunti on hauska seikkailu uuden aerialjoogan eli lentojoogan parissa. Heittäydy kokouksen lomassa kanssa uuteen elämykseen. Tunnilla hyödynnämme katosta roikkuvaa pehmeää silkkikangasta eli hammockia. Harjoitus sopii kaikille liikunnasta kiinnostuneille ja haastaa tiimisi kokeilemaan jotain täysin uutta. Tunti ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai hammock-kankaan käytöstä. Toteutettavissa Merijoogan Hangon tiloissa tai Espoon Innovation Housessa Otaniemessä (tulossa myöhemmin syksyllä)  Kysy lisää ja rakennamme kokonaisuuden!

» Kesto 1–1,5h Hanko, Espoo Otaniemi (tulossa)

» Sopii kaikille aiemmasta taustasta riippumatta , kokouksen oheen tai jälkeen

» Aerial-ohjelmaan mahtuu kerrallaan max 12-16 osallistujaa. Pyydä ehdotus, hinnat alkaen 25 € + alv

Työhyvinvoinnin work shop työyhteisölle

Inhimillisiä Kohtaamisia työpaikalla work shop – Yhteistyössä Maaret Kallio ja Johanna Pawli 

Kohtaamisia  work shop (2-6h) on suunniteltu työyhteisöille ja yrityksille, jotka tahtovat tarjota työntekijöilleen mahdollisuuden itsensä aidon kohtaamisen mahdollistumiseksi, levähtämiseen ja sisäisen inventaarion virittämiseen.

Kohtaamisia –kokonaisuus voidaan järjestää yrityksen omissa tiloissa tai Hangossa Merijoogan upealla  studiolla. Sisältää psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion puheenvuoroja ja harjoituksia  sekä Johanna Pawlin  kehollisia läsnäoloharjoitteita sekä mielen hengähtämistä tukevia joogaan pohjautuvia liikkeitä. Ei edellytä aiempaa joogakokemusta.

» Kesto 2 h –  1 päivä

» Toteutettavissa läpi vuoden Hangossa tai Helsingin Hietsun paviljongin merellisessä miljössä. Voidaan toteuttaa myös muualla Suomessa valitsemassanne paikassa.

Mindfulness työhyvinvointikokonaisuudet 1h-1päivä

Tapahtumiin ja tyky-päiviin hyvinvoinnin alustuksia ja luentoja seuraavien kokonaisuuksien alle:

  • Mindfulness mielen ja kehon hyvinvoinnissa – alustus ja käytännön harjoitteita
  • Hengittämisen voima ja harjoitteita

Henkilöstön hyvinvointiin ja stressin elvyttämiseen suunnattu mindfulness-luento ja harjoitus vie kuulijat hyvin käytännönläheisellä tavalla pohtimaan läsnäolon merkitystä omaan elämään ja työyhteisöön. Perehdymme mindfulness-tekniikkaan ja kuinka hyödyntää menetelmää päivittäisessä elämässä.

Luento soveltuu hyvin esimerkiksi työhyvinvointi- tai virkistyspäiville. Se voidaan yhdistää myös lisäpalveluna joogatuntiin.

Alustus ja harjoitukset räätälöidään aina ryhmällesi sopiviksi ja harjoitteet voidaan tehdä kokouksen lomassa myös esim tuoleilla istuen.

Pyydä näköisenne ehdotus suoraan Johanna Pawlilta johanna@meriwellness.fi

» Kesto 1h–1 päivä

» KTM, jooga- ja hengitysohjaaja, Merijoogan perustaja Johanna Pawli

Äänimaljarentoutus

Syksyn 2017 UUTUUS!

Sointukylpy matka sopii kokouksen oheen tai vaikkapa toimistolle work shopien väliohjelmaksi ! Sointukylpy on äänimaljoilla toteutettu rentoutus, jossa osallistujat voivat olla istuaalteen tai selinmakuulla, jos tila sen sallii . Äänimaljarentoutus voidaan tuoda mihin tahansa rauhaisaan tilaan.  Osallistujat sulkevat silmänsä ja äänimaljojen äänet synnyttävät kehossa rentoutusreaktion.

» Kesto 20 min – 1 tunti

SUP-tunnit vetten päällä (kesäkaudella)

SUP-kokonaisuudet rakennetaan toiveidesi pohjalta. Käymme läpi esimerkiksi SUP-laudan käyttöä, melomme tai voimme toteuttaa elämyksellisen SUPjooga-tunnin laudalla. SUP-laudan päällä voidaan tehdä myös erilaisia läsnäoloharjoitteita merellisissä teemoissa.

Toteutettavissa Hangossa (Regatan ranta) tai valitsemassanne paikassa.

» Kesto 1–2h

» Saatavilla kesäkaudella (toukokuu-syyskuu)

» Hinta alkaen 25 eur /hlö/60 min

Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan!