Yhteystiedot

Merijooga/Meriwellness Oy Hanko, Helsinki ja Espoo

  • info@merijooga.fi
  • +358 400 533 556 (arkisin ti-pe 10-14, jätäthän viestin, jos emme tuntien takia pääse vastaamaan tai lähetä meille sähköposti)

Studioillamme ei ole tuntien yhteydessä puhelinpäivystystä. Nopein tapa tavoittaa meidät arkisin on sähköposti ja vastaamme saman arkipäivän aikana ja viikonloppuina tulleihin viesteihin aina ensimmäisenä arkipäivänä. Kaikissa sarjakortteja ja niiden voimassaoloaikaa tai pidennystä sairastumisloman takia koskevissa asioissa, otathan yhteyttä emailitse ja liität mukaan sairastodistuksen.

Hanko
Satamakatu 2, 10900 Hanko ja tunteja  myös Regatta Spa, Merikatu 2

Helsinki Hietsun Paviljonki
Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki 

Espoo
Etsimme parhaillaan uusia tiloja Espoosta. Tarjoamme kesäkaudella rantajoogaa Haukilahden rannassa Venekerhon satama-alueella nurmella.

Studioiden aukioloajat 

Studiomme ovet aukeavat edellisen tunnin päätyttyä, viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Näet ajanvarauksesta tunnin päättymisajan.  Muina aikoina olemme avoinna sopimuksen mukaan. Huomaathan, että suljemme ovet tunnin alkamishetkellä, emmekä voi päästää myöhässä sisään. Toivomme, että saavut viimeistään 10 min ennen tuntisi alkua studiolle. Studiollamme ei ole puhelinpäivystystä.

Ota yhteyttä!