Maaret Kallion ja Johanna Pawlin Voimana Toivo viikonloppu kehon ja mielen teemojen äärellä Suomen etelässä Hangossa rauhaisassa tunnelmassa. Viikonloppu pohjautuu Maaretin keväällä julkaistuun Voimana toivo -kirjaan (WSOY).

Kurs­si koos­tuu Maa­re­tin luen­to-osuuk­sis­ta ja Jo­han­nan kehol­li­sis­ta har­joi­tuk­sis­ta joo­gan ja hen­gi­tyk­sen kei­noin. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla. Tule voimaantumaan kaksikon matkaan Hangon rauhaan.

Ilmoittautumislinkkiin tästä

Kenelle ja mitä tarjoamme:

Voi­ma­na toi­vo -vii­kon­lop­pu­kurs­si so­pii yk­sin, ys­tä­vän tai kump­pa­nin kans­sa mat­kaa­vil­le kurs­si­lai­sil­le.

Vii­kon­lo­pun ai­ka­na lä­hes­tym­me toi­von tee­maa se­kä mie­len et­tä ke­hon kei­noin. Kurs­sin ta­voit­tee­na on fo­ku­soi­da hy­vän elä­män yti­meen tar­kas­tel­len toi­voa sen kes­kei­sis­tä nä­kö­kul­mis­ta kä­sin: ta­voit­tei­ta, tun­tei­ta, ih­mis­suh­tei­ta, toi­pu­mis­ta ja elä­män sy­vin­tä tar­koi­tus­ta kä­si­tel­len.

Vii­kon­lop­pu­kurs­si koos­tuu Maa­re­tin luen­to-osuuk­sis­ta ja Jo­han­nan kehol­li­sis­ta har­joi­tuk­sis­ta joo­gan ja hen­gi­tyk­sen kei­noin.

Kurs­si sal­lii hil­jen­ty­mi­sen oman työs­tä­mi­sen ja poh­dis­ke­lun ää­rel­le juu­ri sel­lai­sin voi­ma­va­roin, mi­kä kul­loin­kin on mah­dol­lis­ta. Kaik­ki pohdinta ja  harjoitukset teh­dään it­se­näi­ses­ti ja yk­si­tyi­syy­den ra­jo­ja kun­nioit­taen omalla matolla, eikä ryhmässä jakamista tapahdu.

Ta­voit­tee­nam­me on lä­het­tää kurs­si­lai­set poikkeusajan siivittämän vuoden keskellä voi­maan­tu­nei­na, iloa se­kä loh­tua löy­tä­nei­nä ja kirk­kaam­mal­la fo­kuk­sel­la koh­ti hy­vää ar­kea ja toi­vo­rik­kai­ta ta­voit­tei­ta.

Kurs­si poh­jau­tuu Maa­re­tin huh­ti­kuus­sa 2020 jul­kais­tuun Voimana Toivo -kir­jaan.

Ystävykset ja yhteistyökumppanit Maaret ja Johanna ovat luotsanneet kurssiviikonloppuja Hangossa yhdessä jo vuodesta 2015 sekä yksilöille että pariskunnille.

Kurssi toteutetaan noudattaen kaikkia vallitsevia kokoontumissäännöksiä erittäin tilavissa Hangon Kaupungintalon tiloissa, jotka ovat kokonaan käytössämme.

Kurssiviikonlopun hinta:

460 € (sis. alv 24 %) /hlö.

Hinta sisältää koko kurssiohjelman pe-su sekä lauantain lounaan.Varausmaksu 150 € vahvistaa paikan. Loppuosa (310 €) erääntyy maksettavaksi 1,5 kk ennen viikonloppua.

Ilmoittautuminen:

Linkki varausmaksuun Merijoogan webshopiin tästä.

Liikuntasetelit ja -kortit:

Kurssimaksun voi suorittaa myös lähes kokonaan (440 €) liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ilmoittaudu suoraan Merijoogaan: info@merijooga.fi

Kurssipaikka:

Hangon tunnelmallinen kaupungintalo aivan keskustassa, os. Vuorikatu 1. Viikonloppu toteutetaan rennosti kaupungintalon väljissä tiloissa ottaen huomioon kaikki vallitsevat valtioneuvoston ohjeet.

Kurssiajat:

  • pe 18:30-20:30
  • la 9:00-18:00 (välissä lounastauko)
  • su 9:30-13:00.

Tarkempi aikataulu lähetetään infokirjeessä ennen viikonloppua.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova, ja sen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €. 1 ,5 kk ennen kurssin alkua suoritetaan kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 7  viikkoa ennen viikonloppua. Jos osallistuja peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta. 1,5 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu, eikä kurssia voi siirtää eteenpäin. Veloituksetta voi nimetä toisen osallistujan tilalleen.

Majoitus:

Majoituksesta kurssiainen huolehtii itse.

Suosituksiamme ovat aivan kurssitilan lähellä Hotel Regatta, Hotel Bulevardi tai upea Villa Maija:

– Hotel Regatta (www.hotelregatta.fi)
– Villa Maija (www.villamaija.fi)
– Hotel Bulevardi (www.hotelbulevard.fi)
-yksityismajoitukset (www. lomahanko.fi).

Hotel Regatta

Kurssietuna syyskuussa Hotel Regatan superiorhuone 140 € per yö 2hh, kun varaus on tehty viim. 2 kk ennen kurssia koodilla Merijooga.Varaus suoraan hotellista: info@hotelregatta.fi. Norm hinta alkaen 180 € per yö

Villa Maija

Jos haluat majoittua vanhaa villatunnelmaa huokuvaan miljööseen, Villa Maija on valintasi. Se sijaitsee aivan kurssitilan ja rantojen vieressä. Villa Maijan huoneiden varaus suoraan hotellin sivuilta: www.villamaija.fi. Huonehinnat alkaen 115 € /1hh ja 125 € /2 hh.

Hotel Bulevard

Hinnat alk 90 € per huone sis aamiaisen . Hotelli sijaitsee aivan kurssitilan vieressä ja on kodikas perheomisteinen yöpymispaikka. Hotellin sivuille tästä.

Aiemmille kaksikon kursseille osallistuneiden kokemuksia:

”Tuhannet kiitokset superihanasta, rentouttavasta ja antoisasta viikonlopusta! Nautin aivan hirmuisesti kaikesta annista ja sain paljon enemmän eväitä mukaani kuin mitä olisin koskaan osannut odottaakaan. Joogaa haluan elämääni ehdottomasti lisää. Se on juuri sitä puolta, mitä elämässäni on ollut aivan liian vähän viime vuosina.”
”Pidin erityisen hyvänä, että kurssi alkoi jo perjantaina, mikä teki viikonlopusta pidemmän. Koin myös hyvänä ja miellyttävänä ja Johannan kehon harjoitusten vaihtelua sekä Maaritin luentojen ja mielenharjoitusten välillä. Viikonloppu rauhoitti ja rentoutti sekä antoi arvokkaita oivalluksia sekä työkaluja oman mielen kanssa työskentelyyn, läheisiin ihmissuhteisiin sekä työkaluja asiakkaiden kohtaamiseen ja heidän kanssa olemiseen. Sain viikonlopusta todella paljon! Lämmin kiitos teille molemmille!
”Paikka on loistava, on pakko irtautua arjesta! Todella hyvä kokonaisuus jälleen. Pidän kursseillanne siitä, että reflektointi taphatuu matolla yksin. Saa osallistua keskusteluun, muttei ole pakko. Johannan elämänkokemus näkyy ja tuntuu ohjauksessa ja pidän valtavasti Maaretin lähestymistavasta myös: ei luvata turhia, mutta haastetaan samalla itseä. Kiitos ihanasta ja voimauttavasta viikonlopusta <3.”
Tärkeintä oli pysähtyä ja miettiä mitkä ovat itselleen tärkeitä asioita ja miten paljon niihin oikeasti panostaa vai puuttuvatko teot. Myös suhtautuminen muihin ja kanssakäymiseen läheisimpien kanssa. Rentoutus- ja yinjoogaharjoitukset olivat erinomaisia. Tunsin saavani hurjan määrän energiaa ja hyvinvointia, joka nyt säteilee ympärilleen.”
”Maaretin luennot olivat hyvin antoisia. Perjantain jooga pysäytti kiireen hyvin, sen tajusi lauantai aamuna. Kokonaisuus kaikinensa teki hyvää; hotelliyö, valmiit ruuat, jooga, asioiden pohdiskelu.”

Näin pääset Hankoon:

Helsingin suunnalta Hankoon ajaa 1,5 h ja saman verran esimerkiksi Turun seudulta. Junayhteys Karjaan asemalta Hankoon  tuo sinut 10 minuutin kävelymatkan päähän Merijoogan studiosta ja majoituspaikoista.

Hiljaiset rannat ovat upeita sesongin ulkopuolella antaen mahdollisuuksia laskeutumiselle. Hangosta löytyy myös mm. Suomen eteläisin luontopolku, joka johtaa Tulliniemen kärkeen.

Lisätiedot: 

Sisältö/Johanna ja Maaret: johanna@meriwellness.fi.

Käytännön järjestelyissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.f