Huhtikuun viikonloppu siirretty kesäkuun loppuun!Ihana Hanko. Virtaus ja valo. Meri, hiekka ja kalliot. Viikonlopun luotsaavat sinulle  ystäväkaksikko Merijoogan perustaja Johanna Pawli sekä Yoga Room Lumo -studion perustaja, joogaopettaja Janina Suuronen.

Sydämellisesti tervetuloa joogaviikonloppuumme  Hangon rauhaisaan tilaamme sekä rannoille voimaantumaan monipuolisten joogaharjoitteiden ja hengittelyiden äärelle.

Viikonlopun teema pohjautuu kiinalaisen lääketieteen mukaiseen vuodenaikaajatteluun (kesän elementti tuli) ja  elementteihin, joista ammennamme harjoituksiin.  Myös elementeistä vesi, puu, maa, metalli,  ja ilma ovat läsnä vahvasti  luonnon ja sen ympäröivän kauneuden sekä teemojen kautta. Elettyämme poikkeuksellista aikaa kuluneen kevään  harjoituksissa annamme erityistä huomiota myös eheytymiselle ja voimaantumiselle kohti uutta ”normaalia.” Harjoituksista suuri osa tapahtuu sään salliessa ulkona.

Tutustu Hangon Merijoogan studion tunnelmaan meren äärellä täältä.

Kenelle?

Mukaan voi tulla yksin, ystäväporukalla, pariskuntana.  Teemme monipuolisesti harjoitteita (Yinjooga, Vinyasa Flow, hengitys/pranayama), joista löydät varmasti omasi. Viikonlopussa näkyy vahvasti ajatuksemme kehomieli-yhteyden vahvistamisesta  monipuolisten harjoitteiden kautta –  Hyvällä tavalla haastaen ja samalla rennosti ja hellitellen.

Hangon viikonloput ovat saaneet palautteen erittäin myönteisestä ja sallivasta ilmapiiristä, jossa jokainen löytää oman tapansa voimaantua kulloisestaan tilanteestaan lähtien. Toisinaan tarvitsemme enemmän ”olemista” ja kierrosten laskemista ja toisinaan taas voimakasta harjoitusta ja haastamista saadaksemme kehomme ”liikkeelle” kohti uutta. Lähestymme joogan kautta kehollisuutta hyvin käytännönläheisesti ja selkokielellä. Emme usko ehdottomuuksiin, joko-tai asetelmiin, vaan lempeää ja sallivaa otetta tarkastella ja vahvistaa viikonlopussa omaa hyvinvointia. Otat mukaasi arkeen sen, mikä jää viikonlopusta kokemuksen kautta elämään.

Kapteenittaret 

Viikonlopusta vastaavat Merijoogan  perustaja, joogaopettaja Johanna Pawli ja Yogaroom Lumon perustaja, joogaopettaja  Janina Suuronen.

Tämä on kaksikon ensimmäinen yhteinen Hangon retriitti, joka on sydämellä sinulle rakennettu.

Ohjelma (pienet muutokset mahdollisia, info kirje 5 päivää ennen retriittiä emailitse )

Perjantai

KLO 18.00 -20.00 Tervetuloa laskeutumaan – viipyilevä ja hellittävä Yin.

Saapuminen viikonloppuun ja sen teemaan rauhallisen Yinjoogaan pohjautuvan harjoituksen kera Merijoogan studiolla. Saavumme, laskeudumme ja asettaudumme viikonloppuun Johannan johdolla.

Lauantai

KLO 8.00-17.00

8.00 Auringonnousun jooga rannalla.

Harjoituksen jälkeen aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi.

11.00 Kesän voimaantumisen äärellä work shop – retriitti jatkuu 

Syvennymme lauantain toisessa osuudessa kesälle ominaiseen tuli-elementiin mm. miten tasapainotamme  ja vahvistamme  tuli-elementtiä  itsessämme hengityksen sekä Yin&Yang asanoiden  äärellä. Tutustut myös mm kiinalaisen lääketieteen kautta akupainantaan itsehoitona osana harjoitusta Janinan johdolla.

13.00 Retriittiin räätälöity lounas ravintola Makana

Lounaan jälkeen omaa lepo- ja oleiuaikaa kauniissa Hangossa.

15.30-17.30  Sound of Yin – pitkä yinharjoitus sointukylvyllä

Pitkä ja viipyilevä  Sound of Yin saattelee sinut lauantain satamaan. Äänimaljojen rentouttava äänikylpy kulkee mukana läpi yinjoogan asanoiden.

Ilta on omaa aikaasi Hangosta nauttien. Saat kattavasta infostamme tiedoksi mahdolliset ravintolat ja illallisvaihtoehdot.  Tarjoamme myös mahdollisuutta yhteisillalliseen, jos kiinnostusta kurssilaisten kesken löytyy .

Sunnuntai klo 8.00-13.00


Aamuherättely rannalla:

Virtaavan lempeä Flow&hengitys ja laskeutumista sunnuntain hetkiin

Aamiaisaikaa omassa rauhassasi ja Hangon aamusta nauttimista.

Viikonlopun päättävä harjoitus – palauttava Yinjoogan harjoitus/ Merijoogan studio/ranta.

Viikonlopun kiitos ja yhteinen  lounashetki ravintola Origo – tunnelmat tässä ja nyt.

Retriitti päättyy lounaaseen noin klo 13.30

Majoitusehdotuksia

Jos tarvitset majoitusta, voit varata sen kauttamme.

Olemme saaneet kesäkuun retriittiin kiintiöt  Villa Maijasta sekä Hotel Bulevardista. Pystymme majoittamaan kaikki halukkaat kiintiöömme joko Villa Maijaan tai Bulevardiin. Voimme suositella kumpaakin suurella lämmöllä pitkän yhteistyön myötä. info@merijooga,fi huoneen varaus! Viikonloppu tulee olla varattuna 20.5. mennessä, jotta voimme varata sinulle huoneen.

Villa Maija

Hangon  villatunnelmaa haluavan valinta Hangon keskustan tuntumassa.

Hinnasto kesällä per yö/per hlö:

  • alk 135-145 € €/ yö 1hh oma kph ja wc  sekä aamiainen
  • alk  145-155  €/ yö 2 hh (alk 72,50 € huone per hlö/yö)  kph ja wc sekä aamiainen.

Tiedustele Villa Maijan huoneita meiltä:  info@merijooga.fi. . Majoitus maksetaan osana loppulaskua. Sinun ei tarvitse olla itse yhteydessä majoituspaikkaan, hoidamme varauksen alusta loppuun puolestasi ja saat meitlä kaiken infon.

Hotel Bulevard

Vanhaan polisiasemaan rakennettu kodikas ja moderni perheomisteinen hotelli Hangon keskustassa. Hotellin sisustuksen inspiraatio on haettu tunnettujen suomalaisten muotoilijoiden töistä.  Hotellissa on myös saunaosasto. Kävelymatkan päästä löytyvät kaikki palvelut, rannat, kävelykatu kauppoineen, vierasvenesatama, sekä ravintolat. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Merijoogan kiintiö, kaikki hinnat sis aamiaisen:

  • 135€/design-huone/yö kahdelle hengelle (67,50 € per hlö per yö) tai 121,5€/yö yhden hengen huoneena per yö . Oma kylpyhuone ja wc.
  • 99€/sellihuone/yö yhdelle hengelle. Oma kph ja wc.
  • 90 €/design huone huone/yö yhdelle tai kahdelle hengelle. Tässä edullisimmassa vaihtoehdossa kph ja wc käytävällä.
  • Muita majoitusvaihtoehtoja voit tiedustella vielä esim ihanasta Villa Solgårdenista tai Villa Tellinasta. www tellina.fi

Hinta  ja ilmoittautuminen 

Kokonaisuuden hinta 299 € (sis alv) sisältäen koko  viikonlopun ohjelman pe-su kahden vetäjän johdolla  ja lounaat.

Maksamalla varausmaksun 100 € varaat itsellesi paikan. Loppuosa erääntyy maksettavaksi 1 kk ennen retriittiä.

Ilmoittautumislinkkiin TÄSTÄ

Joogaviikonlopun voi myös maksaa  lukuunottamatta lounasta ja välipaloja liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ota tällöin yhteyttä info@merijooga.fi.

Peruutusehdot joogaretriitit

Updated 4.5: Seuraamme tarkoin Hallituksen ohjeistuksia ja mikäli retriitti niistä johtuen jouduttaisiin  perumaan, palautamme luonnollisesti kaikki jo tehdyt maksut. Pidämme kiinni turvaväleistä suositusten mukaan ja retriitin kokoa on pienennetty.

Yleiset peruutusehdot:

Jos peruutus tehdään 30 pvää ennen viikonloppua, peritään varausmaksu 100 €. 29–0 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 100 % retriitin maksetusta kokonaishinnasta, sisältäen toimisto- ja varauskulut. Asiakas voi aina hankkia itse tilalleen toisen osallistujan, tällöin peruutuskuluja ei synny. Kaikista edellä kuvatun kaltaisista muutoksista on ilmoitettava viipymättä Merijoogaan. MIkäli saamme 29-0 vrk ennen retriittiä tulleen peruutuspaikan täytettyä toimestamme, palautamme retriitin kurssimaksun lukuunottamatta 100 € toimistomaksua.  Huolehdithan matkavakuutuksesta, joka korvaa sinulle mahdollisen sairastumisen.

Lisätietoja:

Info@merijooga.fi GSM 044 766 7556 /Johanna Pawli