Uuden asiakkaan info

Lämpimästi tervetuloa Merijoogaan tunneille ja kursseillemme. Voit tulla tunneillemme tutustumaan mihin vuodenaikaan tahansa. Olemme lämminhenkinen joogastudio Espoossa, Helsingissä Töölössä (Hietsun paviljonki)  ja Hangossa, jossa tunnelma on avoimen vastaanottava sekä aidosti välittävä. Meille on tärkeää oppia tuntemaan joogaajamme ja auttamaan yksilöllisesti joogapolulla eteenpäin. 

Merijoogan opettajat ovat kokeneita joogaopettajina ja elämänpolullakin paljon nähneet. Meille jokainen joogatunti on pieni matka kehoon ja mieleen. Rauhoittava merellinen ja kaunis studiomme edesauttaa rentoutumista jo tullessasi studioomme.

Usein kysytyt kysymykset

Tähän kysymykseen saamme vastata usein. Merijooga on nimemme, joka sai alkunsa perustajamme Johanna Pawlin voimaannuttavista joogakokemuksista meren äärellä saaristomerellä ja Hangon kallioilla. Ensimmäiset tuntimme pidimme rantahiekalla ja edelleenkin Beachjooga on tuttu näky rannoilla kesäisin.

Merijoogan studiot ovat merihenkisiä ja ohjauksessamme näkyy vahvasti meriteema. Merijooga nimen alle mahtuvat kaikki tyypillisimmät joogamuodot dynaamisesta joogasta  syvävenyttävään joogaan. Meiltä löytyy myös Aerialjoogaa ja kokeneet Unnata AerialYoga -suuntauksen opettajat.

Espoon studiossamme on erittäin laadukas lämmitysjärjestelmä. Kaikki HOT-merkityt tunnit hyödyntävät tasaista lämpöä 28-34c.

Merijoogassa on monenlaisia mahdollisuuksia aloittaa joogaharrastus. Jos haluat tulla suoraan tunnille ja sinulla ei ole aiempaa joogakokemusta, valitse rantajooga. syvävenyttävä Yinjooga tai Yin&Yang.

Tuntikuvauksiin »
Aikatauluun »
Webshoppiin »

Voit käydä yksittäisellä tunnilla vapaasti sarjakorteillamme, joita suurin osa aikataulussamme näkyvistä tunneista on. Näet ajanvarauksessa varaa merkin ja se tarkoittaa että voit tulla tunnille milloin vain, kun varaat sen järjestelmästä etukäteen. Seniorijooga ja nuorisojooga ovat kurssimuotoisia.

Kun tulet mukaan joogatunnille, tutustu rauhassa sivuihimme ja varaa sen jälkeen yksittäinen joogatuntisi www.varaaheti.fi/merijooga. Voit ostaa sopivan joogakortin ennen tunnille tuloa verkkokaupastamme tai ostaa sen studiolta, kun tulet paikan päälle.

Käytämme studiollamme virtuaalisia kortteja, jotka lataamme asiakasprofiiliisi varausjärjestelmäämme kortin oston jälkeen. Varsinaista fyysistä korttia ei siis anneta.

Luo itsellesi ajanvaraukseen tunnukset tai jos käytät Facebookia, voit hyödyntää samoja tunnuksia myös meidän ajanvaraukseemme. Voit myös tulla tunnille ilmoittautumatta, mutta tällöin emme voi aina taata paikkaa.

Jätäthän myös ensimmäisen kerran kirjautuessasi tunnille GSM-numerosi ja tällöin pystymme tiedottamaan nopeasti tekstiviestillä mahdollisista tuntimuutoksista.

Kun olet tulossa päivä- tai viikonloppukurssille, tee varaus suoraan webhopin kautta maksamalla kurssimaksu tai Hangon viikonlopun varausmaksu (kuvausten kohdalla info).

Voit maksaa tuntisi paikan päällä studiolla tai webshopin kautta ennakkoon (ota kuitti mukaan studiolle). Suosimme Espoossa korttimaksuja. Hangossa maksutapana toimii käteinen studiolla ja Regatta Span tunti tulee maksaa etukäteen www.öholvi.com/shop/merijooga (emme voi ottaa vastaan maksuja paikan päällä!) . Kaikki yleisimmät liikuntasetelit ja kortit käyvät myös meillä. Opiskelija/eläkeläinen/työtön sarjakortit tulee aina lunastaa studiolta todistusta vastaan.

Hinnasto ja korttityypit »

Merijoogassa jokainen otetaan avosylin vastaan ja opastamme sinua polullasi eteenpäin. Jooga sopii kaikille. Opettajamme opastavat miten juuri sinä hyödyt joogasta eniten. Mikäli sinulla on jokin rajoittava sairaus, niin kerro siitä tunnin opettajalle. jotta hän osaa ohjata liikkeet sinulle sopivalla tavalla. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien yhteydessä olisi hyvä olla fysioterapeutin lausunto siitä, minkälaiset liikkeet sinulle soveltuvat ja minkälaisia liikkeitä tulisi ehdottomasti välttää.

Joogatunnille tarvitset mukaan joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua, juomapullon sekä joogamaton, jos sinulta sellainen löytyy. Merijoogasta löytyy myös lainamattoja, joita voit hintaamme sisältyväksi aina vapaasti käyttää normaalilämpöisillä tunneilla ja Yin tunneilla (hot lempeä). Studiostamme voi myös ostaa joogamaton ja muita varusteita. Tullessasi tutustumistunneille saat aina meiltä maton lainaksi veloituksetta.

Opettamamme Unnata Aerial Yoga sopii perusterveille henkilöille. Jos olet raskaana tai sinulla on säännöllinen lääkitys, konsultoi lääkäriäsi ennen Aerialjoogan aloittamista.

Suosittelemme sinulle pukeutumista polvitaipeet peittäviin joustaviin, napakoihin housuihin sekä urheiluun sopivaan pitkähihaiseen paitaan. Toivomme, että sinulla ei olisi ihosta irtoavaa ja kankaisiin tarttuvaa, niitä sotkevaa meikkiä, koruja/kelloja) ja myös kaikki terävät yksityiskohdat vaatteissa ovat kiellettyjä. Kangas on hyvin herkkä repeämään esimerkiksi juoksutrikoissa olevista vetoketjuista.

Suosittelemme lämpimästi myös peruskurssin käyntiä, jossa saat hallintaan tekniikan. Voit myös tulla suoraan mukaan tunnille Aerialjooga, mutta huomaathan, ettei tunnin aikana käydä läpi perusteellisesti tekniikkaa.

Avaamme ovet viimeistään 15 min ennen tunnin alkua ja aina edellisen tunnin päätyttyä. Näet edellisen tunnin ajanvarauksesta. Studiollamme ei ole puhelinta. Pääset kuitenkin odottamaan lämpimään eteiseen ennen ovien avautumista. Saavu paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen tuntisi alkua.

Ovemme suljetaan aina tunnin alkamisajankohtana säilyttääksemme rauhan eli tunnille ei pääse koskaan myöhässä.

info@merijooga.fi tai 0400 533 556 (arkisin klo 9–16)

Voit myös lähettää meille viestin alla olevan lomakkeen kautta. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Etkö löytänyt etsimääsi? Lähetä meille viesti!