Oletko tulossa ensimmäistä kertaa Merijoogaan? Useimmin kysytyt kysymykset

Lämpimästi tervetuloa Merijoogaan tunneille ja kursseille. Olemme lämminhenkinen ameren äärellä toimiva hyvinvointikeidas Helsingin Töölössä (Hietsun Paviljonki)  ja Hangossa. Tunnelma on avoimen vastaanottava sekä aidosti välittävä.

Pääpainomme toiminnassa ovat kurssit ja Hangon viikonloput sekä retriitit. Kesällä tunteja on Hangossa päivittäin. Aikataulun löydät:  www.varaaheti.fi/merijooga

Merijoogan opettajat ovat kokeneita joogaopettajia ja elämänpolullakin paljon nähneet. Rauhoittava merellinen ja kaunis miljö edesauttavat rentoutumista jo tullessasi tunneillemme.

Usein kysytyt kysymykset

Tähän kysymykseen saamme vastata usein. Merijooga on nimemme, joka sai alkunsa perustajamme Johanna Pawlin voimaannuttavista joogakokemuksista meren äärellä saaristomerellä ja Hangon kallioilla. Ensimmäiset tuntimme pidimme rantahiekalla ja edelleenkin Beachjooga on tuttu näky rannoilla kesäisin.

Merijoogan studiot ovat merihenkisiä ja ohjauksessamme näkyy vahvasti meriteema. Merijooga nimen alle mahtuvat kaikki tyypillisimmät joogamuodot dynaamisesta joogasta  syvävenyttävään joogaan.

Merijoogassa on monenlaisia mahdollisuuksia aloittaa joogaharrastus. Jos haluat tulla suoraan tunnille ja sinulla ei ole aiempaa joogakokemusta, valitse rantajooga tai Yinjooga.

Tuntikuvauksiin » Aikatauluun » Webshoppiin »

Kun tulet mukaan joogatunnille, tutustu rauhassa sivuihimme ja varaa sen jälkeen yksittäinen joogatuntisi www.varaaheti.fi/merijooga. Voit ostaa sopivan joogakortin ennen tunnille tuloa verkkokaupastamme.

Jätäthän myös ensimmäisen kerran kirjautuessasi tunnille GSM-numerosi ja tällöin pystymme tiedottamaan nopeasti tekstiviestillä mahdollisista tuntimuutoksista.

Kun olet tulossa päivä- tai viikonloppukurssille, tee varaus suoraan webhopin kautta maksamalla kurssimaksu tai Hangon viikonlopun varausmaksu (kuvausten kohdalla info).

Voit maksaa tuntisi paikan päällä käteisellä tai webshopin kautta ennakkoon (ota kuitti mukaan studiolle). Kaikki yleisimmät liikuntasetelit ja kortit käyvät myös meillä.

Hinnasto ja korttityypit »

Merijoogassa jokainen otetaan avosylin vastaan ja opastamme sinua polullasi eteenpäin. Jooga sopii kaikille. Opettajamme opastavat miten juuri sinä hyödyt joogasta eniten. Mikäli sinulla on jokin rajoittava sairaus, niin kerro siitä tunnin opettajalle. jotta hän osaa ohjata liikkeet sinulle sopivalla tavalla. Tuki- ja liikuntaelinsairauksien yhteydessä olisi hyvä olla fysioterapeutin lausunto siitä, minkälaiset liikkeet sinulle soveltuvat ja minkälaisia liikkeitä tulisi ehdottomasti välttää.

Joogatunnille tarvitset mukaan joustavat vaatteet, joissa on mukava liikkua, juomapullon sekä joogamaton, jos sinulta sellainen löytyy. Merijoogasta löytyy myös lainamattoja, joita voit hintaamme sisältyväksi aina vapaasti käyttää studiolla. Rannalle ota oma joogamatto tai alusta mukaan, hiekalla toimii myös iso pyyhe erinomaisesti!

Studiostamme voi myös ostaa joogamaton ja muita varusteita.

Avaamme ovet viimeistään 15 min ennen tunnin alkua ja aina edellisen tunnin päätyttyä.  Saavu paikalle viimeistään 10 minuuttia ennen tuntisi alkua.

Ovemme suljetaan aina tunnin alkamisajankohtana säilyttääksemme rauhan ja  tunnille ei pääse  myöhässä. Namaste.

info@merijooga.fi tai 0400 533 556 (arkisin klo 9–16)

Voit myös lähettää meille viestin alla olevan lomakkeen kautta. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

Etkö löytänyt etsimääsi? Lähetä meille viesti!