Työhyvinvointi

Työhyvinvoinnin kokonaisuudet

Rakennamme työhyvintointikokonaisuuksia joko joogan ja/tai mindfullnessin ympärillle yksittäisestä tunnista kokonaisiin päiviin tai laajempia kokonaisuuksia mm yhteistyössä Maaret Kallion kanssa. Tutustu jooga ja mindfulness tarjontaamme täältä.

Alta saat tietoa Maaret Kallion ja Johanna Pawlin työhyvointipäivästä Inhimillisesti töissä.

Psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan Johanna Pawlin yrityskokonaisuudet sopivat erinomaisesti esimerkiksi koko tykypäivän ohjelmaksi tai virallisen kokouksen jälkeen  työhyvinvoinnin ohjelmaksi . Kutsumme ryhmänne Hankoon upeaan ympäristöön pysähtymään hyvinvoinnin äärelle.  Päivä voidaan tilata myös muualle Suomeen.

Hangossa käytössänne ovat Merijoogan luento/joogasali, räätälöimme tarpeisiinne sopivat ruokailut ja tarvittaessa majoitus/kokoustilaehdotuksen saatte myös kauttamme.Inhimillisesti töissä -workshop voidaan toteuttaa niin lyhyempänä 2-3h kestoisena kuin kokopäiväisenä. 

Inhimillisesti Töissä -kokonaisuus koostuu kahdesta osuudesta, joiden tarkoituksena on vahvistaa toinen toisensa vaikutusta. Toinen osuuksista vie osallistujat pohtimaan mielen tasolla omaa hyvinvointia ja sen viisasta luotsaamista niin arjessa työpaikalla kuin sen ulkopuolellakin  ja toinen rauhoittaa osallistujan kohtaamaan itseään kehollisin ja läsnäoloharjoitteiden (mindfulness) keinoin hyvin konkreettisesti.  

Maaret Kallion luento-osuudessa pureudutaan itsensä kohtaamisen taitoihin. Miten tukea omaa hyvinvointia pitkäkestoisin keinoin ja realistisin tavoittein? Onko edes hyvä tavoitella aina onnellista mieltä tai täydellistä elämää? Luennolla käsitellään myös tunteiden säätelykeinoja hyvän elämän perustana sekä pohdintaa merkityksellisen elämän pohjarakenteita. Mitä viisaammin ihminen kohtaa itsensä, sitä avoimempi ja joustavampi hän on myös taidoissaan kohdata toisia. Kohtaamisen taito on myös hyvinvoivan työyhteisön edellytys.

Johanna Pawlin kehollisessa osuudessa sukelletaan kuuntelemaan, miten oma keho voi, miltä kuulostaa oma hengitys ja mikä merkitys sillä on omalle hyvinvoinnille. Tutustumme erilaisten kehollisten ja läsnäoloharjoitteiden kautta itsensä kohtaamiseen kehon tasolla. Harjoitteet voidaan tehdä joogamattoja hyödyntäen tai istualteen riippuen ryhmän koosta ja tarpeista. Myös ulkona, meren äärellä tai vaikkapa metsän rauhassa toteutettavat keholliset harjoitteet ovat mahdollisia vuodenajasta riippuen.

Maaret Kallio  ja Johanna Pawli  ovat tehneet yhteistyötä keho-mieli -kokonaisuuksien saralla menestyksekkäästi vuodesta 2015. Hyvin samankaltainen ja erittäin läsnäoleva  sekä lämmin esitystapa vie kuulijat jouhevasti osuuksista toisiin.

Lisää tietoa Maaretista ja Johannasta 

Ota yhteyttä ja suunnittelemme näköisenne työhyvinvointipäivän! Johanna Pawli, email: johanna@meriwellness.fi

» Katso myös viikoittaiset yritysjoogatunnit osana työhyvinvointia.