Työhyvinvointi

Inhimillisesti töissä -work shop

kohtaamisiaInhimillisesti töissä -workshop yrityksille toteutetaan yhteistyössä psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion kanssa. Workshop voidaan toteuttaa niin lyhyempänä 2-3h kestoisena kuin kokopäiväisenä kokonaisuutena. Workshop on mahdollista järjestää Merijoogan upeassa studiossa Hangon keskustassa meren äärellä, Espoon studiossamme tai keskustan koulutustilassamme. Tarvittaessa tuomme kokonaisuuden myös valitsemaanne paikkaan.

Inhimillisesti -kokonaisuus koostuu kahdesta osuudesta, joiden tarkoituksena on vahvistaa toinen toisensa vaikutusta. Toinen osuuksista vie osallistujat pohtimaan mielen tasolla omaa hyvinvointia ja sen viisasta luotsaamista ja toinen rauhoittaa osallistujan kohtaamaan itseään kehollisin ja hengityksen keinoin.

Maaret Kallion luento-osuudessa pureudutaan itsensä kohtaamisen taitoihin. Miten tukea omaa hyvinvointia pitkäkestoisin keinoin ja realistisin tavoittein? Onko edes hyvä tavoitella aina onnellista mieltä tai täydellistä elämää? Luennolla käsitellään myös tunteiden säätelykeinoja hyvän elämän perustana sekä pohdintaa merkityksellisen elämän pohjarakenteita. Mitä viisaammin ihminen kohtaa itsensä, sitä avoimempi ja joustavampi hän on myös taidoissaan kohdata toisia. Kohtaamisen taito on myös hyvinvoivan työyhteisön edellytys.

Johanna Pawlin kehollisessa osuudessa sukelletaan turvallisesti merellisissä mielikuvallisissa teemoissa kuuntelemaan, miten oma keho voi, miltä kuulostaa oma hengitys ja mikä merkitys sillä on omalle hyvinvoinnille. Tutustumme erilaisten kehollisten ja läsnäoloharjoitteiden kautta itsensä kohtaamiseen kehon tasolla. Harjoitteet voidaan tehdä joogamattoja hyödyntäen tai istualteen riippuen ryhmän koosta ja tarpeista. Myös ulkona, meren äärellä tai vaikkapa metsän rauhassa toteutettavat keholliset harjoitteet ovat vaihtoehtoja kokonaisuudessa.

Yhteistyökumppanit ja ystävät Maaret Kallio  ja Johanna Pawli  ovat tehneet yhteistyötä keho-mieli -kokonaisuuksien saralla menestyksekkäästi vuodesta 2015. Hyvin samankaltainen ja erittäin läsnäoleva  sekä lämmin esitystapa vie kuulijat jouhevasti osuuksista toisiin.

Lisää tietoa Maaretista ja Johannasta 

Ota yhteyttä ja suunnittelemme näköisenne Inhimillisesti töissä -päivän.

» Katso myös viikoittaiset yritysjoogatunnit osana työhyvinvointia.

 Johanna Pawli

Johanna Pawli

 Maaret Kallio

Maaret Kallio