Kurssit ja tunnit

Merijoogan tunnit ja kurssit

Studiomme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä ja Hangossa. 

Tutustu täältä Hangon suosittuihin viikonloppuihimme: Merimid joogaviikonloppu, Inhimillisiä kohtaamisia kehon ja mielen hyvinvointiviikonloppu ja Rakkausviikonloppu pariskunnille (yhteistyössä Maaret Kallion kanssa). 

Avointen tuntien aikatauluun ja  tunnin varaukseen pääset  täältä.  Syksyllä 2019 avoimia drop in Hangossa lauantaisin ja Hietsussa sunnuntaisin  Muutoin keskitymme kursseihin ja cityretriitteihin. 

Yinjooga on hoitavaa ja rauhoittavaa joogaa, jossa lihasten sijasta kohdistamme asanat sidekudoksiin eli faskioihin. Pysähtymisessä asanoihin useiksi minuuteiksi avautuu  aina myös uusia kehokokemuksia- ja tuntemuksia ja hyvin samankaltaisia vaikutuksia kuin esim saamme meditaatiosta

Sidekudoksia ei tunnilla venytetä, vaan ”herätellään”, ja työskentelytapana on rentouttaminen.  Kehoon ja mieleen saadaan lisää liikkuvuutta ja tilaa.

Yinjooga sopii myös erityisen hyvin aloitteville joogeille, Ei ole olemassa liian jäykkää kehoa, joka ei voisi yinjoogaa tehdä <3

Tunnilla kuunnellaan omaa keho ja mieli-yhteyttä, hengitetään rauhassa ja annetaan kaiken ylimääräisen kiireen valua pois kehosta. Yinjooga tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan.

Liikkuvat joogatuntimme pohjautuvat  virtaavaan Vinyasa Flow joogaan.

Harjoitukset sisältävät useimmiten  rauhoittumisen, lämmittelevät liikkeet, aaltomaisia hengityksen tahdissa eteneviä liikesarjoja tuomaan voimaa ja vahvistamaan keskivartalon, ohjatun meditaation ja loppurentoutuksen.

johannapawlimeri

 

Aerialjooga eli ilmajooga on joogamuoto, jossa joogaliikkeiden tekemisen apuna käytetään katosta roikkuvaa pitkää kangasta eli hammockia.  Aerialjooga kehittää erityisen tehokkaasti keskivartalon ja selän lihaksia, kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä.

Opettamamme Aerialjooga pohjautuu New Yorkista lähtöisin olevaan Unnata Aerial Yogaan (opettajamme Michelle Dortignac)  ja opettajillamme on vankka Advanced Unnata Aerial pätevyys opettaa tätä joogamuotoa turvallisesti ja suurella tietämyksellä sen hyödyistä ja linjausten tärkeydestä.

Pääopettajamme Aerialjoogassa on Charlotta Savander. Tällä hetkellä aerialjoogaa tarjotaan Hangon studiolla.

Hangon Casinonrannalla ja Espoon Haukilahden rannalla kesäkaudella tarjottava Beachjoogatunti, joka sopii kaikille. Myös aloittelijat ovat erittäin lämpimästi tervetulleita mukaan. Tunti hakee vahvasti mielikuvia ympäröivästä merestä ja luonnosta.

Oma matto/iso pyyhe mukaan ja tervetuloa!

Jooga tai pilates harjoitus  SUP-laudan päällä.

Tunti tarjotaan kesäkaudella Hangon Regatan rannalla ja Espoon Haukilahden rannalla.

Yksityis- ja ryhmätunnit

Järjestämme yksityistunteja ja -tapahtumia studioissamme tai valitsemassasi paikassa. Tunnit suunnitellaan juuri sellaisiksi, kuin haluat. Kokonaisuus voidaan varata itselle omaksi yksityistunniksi, lahjaksi tai omalle kaveriporukalle.. Pyydä räätälöity ehdotus ja hintatiedot – vastaamme kyselyysi aina nopeasti. 

  • Aerialjooga
  • Beachjooga
  • Yinjooga
  • Polttarijooga
  • Syntymäpäiväjooga
  • Parijooga
  • Perhejooga
  • Joogacoaching
  • Joogaviikonloppu ystäväporukalle Hangossa

Pyydä ehdotus