Kurssit ja tunnit

Merijoogan tunnit ja kurssit

Joogastudiomme sijaitsevat Helsingissä ja Hangossa.

Tutustu täältä Hangon suosittuihin viikonloppuihimme: Merimid joogaviikonloppu, Inhimillisiä kohtaamisia kehon ja mielen hyvinvointiviikonloppu ja Rakkausviikonloppu pariskunnille (yhteistyössä Maaret Kallion kanssa). 

Avointen tuntien aikatauluun ja  tunnin varaukseen pääset  täältä.  Syksyllä 2018 avoimia tunteja satunnaisesti. Keskitymme kursseihin ja retriitteihin. 

Yinjooga on hoitavaa ja rauhoittavaa joogaa, jossa lihasten sijasta kohdistamme asanat sidekudoksiin. faskioihin. Pysähtymisessä asanoihin useiksi minuuteiksi avautuu  aina myös uusia kehokokemuksia- ja tuntemuksia ja hyvin samankaltaisia vaikutuksia kuin esim saamme meditaatiosta

Sidekudoksia ei tunnilla venytetä, vaan ”herätellään”, ja työskentelytapana on rentouttaminen.  Kehoon ja mieleen saadaan lisää liikkuvuutta ja tilaa. Joskus jännittynyt kehonosa ei pääse lepoon venyttämällä vaan stressaantuu ja kiristyy enemmän ja aktiivinen rentouttaminen onkin toimivampaa.

Yinjooga sopii myös erityisen hyvin aloitteville joogeille, Ei ole olemassa liian jäykkää kehoa, joka ei voisi yinjoogaa tehdä!

Tunnilla kuunnellaan omaa keho ja mieli-yhteyttä, hengitetään rauhassa ja annetaan kaiken ylimääräisen kiireen valua pois kehosta. Yinjooga tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan esimerkiksi myös muista liikuntasuorituksissa.

Espoon Yinjooga (hot lempeä) tunnilla käytämme  lempeää ja tasaisesti salia lämmittävää lämpöä n. 28-30 C, joka tukee harjoitusta ja auttaa kehoa rentoutumaan.

Yin&Yang Combo tunti pohjautuu virtaavaan Vinyasa Flow joogaan ja syvävenyttävään Yinjoogaan.

Lempeä Yin&Yang (Espoo ti 18.00 ja vkl) tunti on pehmeämpi kuin Voimakas Yin&Yang (Espoo ke 18.00)

Harjoitukset sisältävät rauhoittumisen, lämmittelevät liikkeet, aaltomaisia hengityksen tahdissa eteneviä liikesarjoja tuomaan voimaa ja vahvistamaan keskivartaloa. Espoossa Yin&Yang tunneilla käytössä myös salia tasaisesti lämmittävä infralämpö noin 30–32C.

johannapawlimeri

Dynaaminen ja liikkuva joogatunti, joka voimistaa kehoa ja mieltä

Vinyasa Flow joogassa asanat yhdistyvät toisiinsa sarjojen avulla hengityksen siivittämänä.

Mattojoogatunneistamme voimakkain. Voimakkaampi tuntimuoto kuin Yin&Yang (hot /Yin&Yang)

Tule rohkeasti kokeilemaan !

Tarjotaan Hangossa.

Aerialjooga eli ilmajooga on joogamuoto, jossa joogaliikkeiden tekemisen apuna käytetään katosta roikkuvaa pitkää kangasta eli hammockia.  Aerialjooga kehittää erityisen tehokkaasti keskivartalon ja selän lihaksia, kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä. Opettamamme Aerialjooga pohjautuu New Yorkista lähtöisin olevaan Unnata Aerial Yogaan ja opettajillamme on vankka Advanced Unnata Aerial pätevyys opettaa tätä joogamuotoa turvallisesti ja suurella tietämyksellä sen hyödyistä.

Hangon Casinonrannalla ja Espoon Haukilahden rannalla kesäkaudella tarjottava Beachjoogatunti, joka sopii kaikille. Myös aloittelijat ovat erittäin lämpimästi tervetulleita mukaan. Tunti hakee vahvasti mielikuvia ympäröivästä merestä ja luonnosta.

Joogaa SUP-laudan päällä. Tunti tarjotaan kesäkaudella Hangon Regatan rannalla ja Espoon Haukilahden rannalla.

Perustajamme Johanna Pawlin yksityistunti, jossa yinjoogan lisäksi lähestytään hengittämistä psykofyysisten hengitysharjoitteiden pohjalta. Tunnilla tutustutaan ja haetaan hengityksen nykytilaa kehossa, etsitään ja löydetään mahdollisia lukkoja ja valitaan hellittämistä ja rentoutumista juuri sinulle sopivat yinjoogan liikkeet,

Yksityistunti pohjautuu psykofyysiseen hengitysterapiaan, yinjoogaan sekä tarvittaessa lempeään terapeuttiseen hathajoogaan.

Ensimmäisen tunnin kesto on 90 min sisältäen alkuun tutustumisen ja loppuun sinulle muutaman oman liikkeen edistämään hellittämistä ja rentoutumista esim iltaisin,

Helmikuuun 2017 kampanjahinta:

90/1,5  hengitys- ja yinjoogan yksityistunti/Johanna Pawli 85 eur (norm 110 eur).  Jatkokäynneistä rakennamme sinulle halutessasi paketin.

Varaa aika johanna@meriwellness.fi

Yksityis- ja ryhmätunnit

Järjestämme yksityistunteja ja -tapahtumia studioissamme tai valitsemassasi paikassa. Tunnit suunnitellaan juuri sellaisiksi, kuin haluat. Kokonaisuus voidaan varata itselle omaksi yksityistunniksi, lahjaksi tai omalle kaveriporukalle. Espoon studioomme mahtuu kerralla 26 henkilöä ja Hangon studioomme voimme ottaa vastaan jopa 35 hengen ryhmän. Toiveestasi järjestämme myös tarjoilut tilaamme. Pyydä räätälöity ehdotus ja hintatiedot – vastaamme kyselyysi aina nopeasti. Tunnit suunnitellaan seuraavien teemojen ympärille:

  • Aerialjooga
  • Beachjooga
  • Yinjooga
  • Polttarijooga
  • Syntymäpäiväjooga
  • Parijooga
  • Perhejooga
  • Joogacoaching
  • Joogaviikonloppu ystäväporukalle Hangossa

Pyydä ehdotus