Studiot

Espoo

Pääkaupunkiseudun merihenkinenstudio sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien äärellä Espoon Piispanportissa lähellä Isoa Omenaa Länsiväylän pohjoispuolella Merituulentien vieressä, Piispanportti 5, Espoo. Kartta löytyy yhteystiedoista.

Jos olet tulossa tutustumaan tunneille, lue uuden asiakkaan info.

Studiossamme on moderni infrapuna­lämmityslaitteisto, joka lämmittää tilaa tasaisesti ilman kosteaa kuumuutta. Lämmityslaitteiden +28–34 °C:n lämmössä ohjatut harjoitukset on merkitty ohjelmaan erikseen (hot). Otathan lämpötunnille oman joogamaton mukaan tai voit myös vuokrata sen meiltä. Tutustumistunneille voit aina lainata mattoa. 

Espoon studiolta löydät aerial- eli lentojoogan kokeneet Unnata Aerial Yoga -suuntauksen opettajamme. Aloitimme opettamaan lentojoogaa ensimmäisinä joogastudioina Suomessa. Olemme kouluttautuneet Unnata Aerial Yogan kehittäjän New Yorkilaisen Michelle Dortignacin johdolla, joka myös vierailee studioillamme vuosittain.

Tutustu tarkempiin tuntikuvauksiin täällä.

Tiloistamme löydät avarat suihkutilat 4 krs:sta ja saunakin lämpiää tarvittaessa.

Meille ei ole sitoutumispakkoa, joogaat aina joustavasti. Voit käydä tunneillamme joustavasti 5 tai 10 kerran sarjakortilla tai anytimejoogakortilla. Lisää tietoa hinnastosta ja korttityypeistä löydät täältä.

Tilojamme voi vuokrata myös omaan käyttöön. Loungetilaan onnistuvat tarvittaessa tarjoilut ja tiloissamme on myös pieni keittiö. Kysy lisää!

Tervetuloa tutustumaan lämminhenkiseen studioomme.

Uuden asiakkaan tutustumistarjous » 25 eur/ 2 tuntia, 40 eur/ 7 päivän anytime.

Hanko

Tarjoamme Hangossa tunteja  ja retriittejä omassa joogastudiossamme Satamakadulla ja Toukokuusta 2017 lähtien mattojoogatunteja myös Regatta Spassa Merikadulla.

Merijoogan hyvinvointistudio avattiin Hankoon vuoden 2013 alussa. Kaikki alkoi Hangon rannoilla tapahtuvasta joogasta ja halusta tuoda samaa tunnelmaa joogaharjoitukseen myös sisätiloissa. 

Studiomme sijaitsee Hangon Itäsataman tuntumassa vaaleassa Helkama-tehtaassa osoitteessa Satamakatu 2. Käytössämme on avara merelle katsova iso studiotila mattojoogatunneille sekä tunnelmallinen alakerran sali aerial- eli lentojoogaan. Tiloissamme on myös suihku. Mattotunneilla on tilaa jopa 30 hengen ryhmille ja alakerran saliin mahtuu kerrallaan 18 lentojoogaajaa. 

Järjestämme läpi vuoden joogaviikonloppuja sekä muita hyvinvointiin keskittyviä kokonaisuuksia. Avoimia joogatunteja löytyy myös viikoittain. Lue lisää kohdista tunnit ja kurssit.

Katso sijainti kartalla yhteystiedoista.

Hangon tilojamme voi myös vuokrata omaan käyttöön. Tiloissamme on oma keittiö. Kysy lisää!

Helsinki (ei studiota tällä hetkellä)

Ota yhteyttä