Studiot

Hanko

Merijoogan hyvinvointistudio avattiin Hankoon vuoden 2013 alussa. Kaikki alkoi Hangon rannoilla tapahtuvasta joogasta ja halusta tuoda samaa tunnelmaa joogaharjoitukseen myös sisätiloissa. 

Studiomme sijaitsee Hangon Itäsataman tuntumassa vaaleassa Helkama-tehtaassa osoitteessa Satamakatu 2. Käytössämme on avara merelle katsova iso studiotila mattojoogatunneille sekä tunnelmallinen alakerran sali aerial- eli lentojoogaan. Tiloissamme on myös suihku. Mattotunneilla on tilaa jopa 30 hengen ryhmille.

Järjestämme läpi vuoden joogaviikonloppuja sekä muita hyvinvointiin keskittyviä kokonaisuuksia. Avoimia joogatunteja löytyy myös viikoittain. Lue lisää kohdista tunnit ja kurssit.

Katso sijainti kartalla yhteystiedoista.

Hangon tilojamme voi myös vuokrata omaan käyttöön tuntiperusteisesti tai koko viikonlopuksi. 

Helsinki

Helsingissä toimimme Hietsun Paviljongissa  suositun Hietarannan uimarannan äärellä. Osoitteemme on Hiekkarannantie 9, 00100 Helsinki. Hietsun toiminta painottuu kursseihin ja yritystapahtumiin.

Espoo

Tällä hetkellä meillä ei ole joogastudiota Espoossa. Toiminta Piispanportissa on päättynyt kesällä 2018. Etsimme uusia joogatiloja ja yhteistyömahdollisuuksia parhaillaan Espoossa.

Ota yhteyttä