Täyttyneet. Voit kysellä peruutuspaikkoja/jättää yhteystietosi postituslistallemme: info@merijooga.fi

Tutustu viikonloppuun Maaretin ja Johannan videosta täältä.

Rakkausviikonloppu on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Viikonlopun tavoitteena on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Hangon rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen ystävysten ja yhteistyökumppaneiden psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan Johanna Pawlin opastuksessa. Suosittu viikonloppu on saanut erinomaiset palautteet aikaisemmin mukana olleilta pariskunnilta. Mukana on vuoden 2018 loppuun mennessä ollut jo yli 200 paria ympäri Suomea.

Kenelle?

Viikonloppu on suunnattu kaikenlaisille pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten – aikaa vain toisillenne.

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita Johannan kehollisiin harjoitteisiin. Myöskään ryhmässä jakamista ei viikonloppuumme kuulu. Kaikki harjoitteet vievät teitä turvallisesti toisianne kohti.

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Tavoitteenamme on lähettää toisiaan lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Missä?

Viikonlopun keskiönä toimii Suomen eteläisin kaupunki Hanko ja Merijoogan tunnelmallinen hyvinvointistudio meren äärellä. Maaretin ja Johannan turvallisessa opastuksessa saatte vain levähtää keskittyen toisiinne. Meri on läsnä Hangossa joka puolella. Hangon rannoilta aukeava aava ulappa saa koko kaupungin kylpemään valossa ja meren läsnäolon tuntee koko kaupungissa.

Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rantoja ja nauttia Regatta Span altaista ja saunoista tai varata hemmotteluhoitoja ja hierontaa.

Viikonlopun vetäjät

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet yhdeksi kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan. Sisältö on kurssin vetäjien kehittämä ja he myös itse vastaavat koko viikonlopun toteutuksesta.

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti , tietokirjailija ja luennoitsija Maaret Kallio, johon voit tutustua tarkemmin täältä.

Kurssin kehollisista osuuksista vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja  Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä. Kaksikko on tehnyt yhteistyötä pariskuntien kanssa jo useita vuosia kurssien muodossa.

Viikonlopun ohjelma (tarkka aikataulu lähetetään teille emailitse lähempänä kurssia)

Perjantai

Mikäli saavutte Hankoon jo perjantaina rauhoittumaan viikonloppuunne, voitte tutustua Hangon ohjelmatarjontaan täältä.  Regatta Spa kylpylä sijaitsee aivan Hotel Regatan vieressä ja tarjoaa altaiden lisäksi myös erilaisia hemmotteluhoitoja mm. Duo-hoidot. Katso täältä lisää.

Lauantai

Klo 10.00-18.00

Tervetuloa – Viikonlopun avaus Maaret ja Johanna

Viikonlopun alustuksen jälkeen jatkamme Johannan lempeällä ja rauhoittavalla rentoutuksella ja pehmeästi kehoa avaavalla osuudella. Ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai muista kehollisista harjoitteista. Avaamme kehoa ja mieltä yksin ja yhdessä parisi kanssa kohti Maaretin osuuksia.

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä/Maaretin luento ja harjoitteita, joissa pääsette kääntymään toisianne kohti.

Aamupäivän jälkeen yhteinen  lounas viikonloppuun kuuluvana.

Iltapäivä jatkuu Johannan johdolla: Pysähtyminen kehon kuuntelun äärelle äänimaljarentoutuksen avulla. Tämän jälkeen tehdään tilaa iltapäivän päättävälle osuudelle pariskunnan yhteisillä harjoitteilla.

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattaa pariskunnat Maaretin kanssa lauantain matkamme satamaan.

Ilta  on varattu omalle parisuhteenne ajalle ja päivän teemoihin palaamiselle keskenänne. Saatte infokirjeessä suosituksia illallispaikoiksi.

Sunnuntai  

Klo 9.30–13.00

Hyvää huomenta  – Aamun avaus kehoon ja mieleen Johannan johdolla.. Kehon herättelyn jälkeen jatkatte Maaretin kanssa viikonloppumme päättävään pitkään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos. Tunnelmat tässä ja nyt. Rakkaudellista kotimatkaa!

Kurssipaikkamme meren äärellä


Viikonloppumme tyyssijana toimii Merijoogan merellistä tunnelmaa huokuva, vaalea hyvinvointistudio Hangon keskustan tuntumassa (Satamakatu 2, Hanko). Tilassa  kaikki odottaa tuloanne valmiina. Tuotte vain itsenne paikalle laskeutumaan matoillenne. Hotel Regatasta ja muista keskustan hotelleista on studiolle  noin 5-10 minuutin kävelymatka.

Tiedoksenne

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan.

Johannan harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai läsnäoloharjoitteista. Johannan pitkä ja vankka kokemus tuo harjoitteet helposti lähestyttäväksi. Osa harjoituksista tehdään parin kanssa ja osa yksin. Teemme kehon avautumisen myötä tilaa Maaretin luentojen antien vastaanottamiselle.  Käytössänne on studiossa  joogamattojen lisäksi tyynyjä, peittoja ja muita apuvälineitä.

Hangon majoitusehdotuksia

Majoitus viikonloppuun varataan itse, mikäli sitä tarvitsette.

Hangon vaihtoehtoja ovat Hotel Regatta ,  Villa Maija tai boutigue hotelli Hotel Bulevard , Villa Solgården (toukokuusta)  sekä Hangon yksityismajoitukset kuten airbnb ja www.lomahanko.fi.

HInta ja ilmoittautuminen

Viikonloppukokonaisuuden hinta on 560 € (sis alv) kahdelle hengelle.

Viikonloppu sisältää rakkausviikonlopun koko ohjelman Maaretin ja Johannan johdolla sekä yhteisen lounaan lauantaina. Majoituksesta huolehditte itse.

Ohjelmasta noin puolet olette Johannan ja puolet Maaretin hoivissa.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksu 200 € Merijoogan webshopin kautta täältä.

Varausmaksun (200 €) suorituksen jälkeen suosittelemme varaamaan myös heti haluamanne majoituksen.

Loppumaksu (360 €) erääntyy maksettavaksi 2 kk ennen viikonloppua. Olemme yhteydessä teihin loppumaksun  ja infon osalta emailitse noin 2,5 kk ennen viikonloppua.

Mikäli  haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen Johannalta tai Maaretilta , ota yhteyttä: johanna@meriwellness.fi. Käytännön asioissa voit myös ottaa yhteyttä Merijoogan toimistoon info@merijooga.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 200 €. Kurssin loppumaksu erääntyy 2 kk ennen viikonloppua. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 2,5  kk ennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. 2 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan myös omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja.

Tervetuloa Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan parisuhteenne äärelle!

Palautteita Rakkausviikonloppuumme osallistujilta

”Tämä viikonloppu antoi meille niin paljon! Ehdottomasti yksi parhaimmistamme kokemuksistamme yhdessä. Viikonloppu tuntuu kantavan vielä arkeemme asti. Kiitos kiitos kiitos.”

”Parasta meille oli viikonlopussa huomata, että olemme tehneet asioita oikein. Oli myös hyvä, että olimme molemmat kuulemassa saman asian. Olisimme vain voineet kuunnella Maaretia lisää ja lisää. Myös keholliset harjoitukset yhdessä olivat uutta ja mieskin tykkäsi joogasta :). Ihanan rentoa.

”Keholliset harjoitteet antoivat mahdollisuuden tavoittaa omia aitoja tunteita, joihin ei pelkällä ajattelulla useinkaan pääse niin helposti käsiksi. Harjoitukset ohjattiin niin selkeästi, että aloittelijakin pystyi rennosti heittäytymään tekemiseen. ”Meritähti” jää meillä käyttöön koko perheen rentoutus-ja ”time out”-asanaksi :).”

”Kiitos ihanasta viikonlopusta! Pariharjoitukset saivat aikaan todella suuria tunnetiloja. Tuntui ihmeelliseltä koskettaa puolisoa niin paljon ja rauhassa, sekä keskustella. Tämä oli kaikin puolin täydellinen kurssi. Se että saimme käpertyä suhteeseemme, eikä yleistä keskustelua juuri ollut oli ihanaa. Maaretin ja Johannan vuorot soljuivat täydellisesti yhteen. Voi kun kaikilla olisi mahdollisuus osallistua tälle kurssille!”