Tutustu viikonloppuun Maaretin ja Johannan videosta täältä.
Rakkausviikonloppu on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Viikonlopun tavoitteena on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.
Hangon rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen ystävysten ja yhteistyökumppaneiden psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan Johanna Pawlin opastuksessa. Suosittu viikonloppu on saanut erinomaiset palautteet aikaisemmin mukana olleilta pariskunnilta. Mukana on kevään 2019 lopussa ollut jo yli 250 paria ympäri Suomea.
Kenelle?

Viikonloppu on suunnattu kaikenlaisille pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten avulla – aikaa vain toisillenne.

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita kehollisiin harjoitteisiin. Myöskään ryhmässä jakamista ei viikonloppuumme kuulu. Kaikki harjoitteet vievät teitä turvallisesti toisianne kohti kaksin.

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Tavoitteenamme on lähettää toisiaan lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Missä?

Viikonlopun keskiönä toimii Suomen eteläisin kaupunki Hanko ja kurssipaikkamme Hangon keskustassa. Rakkausviikonlopun kurssipaikka on Hangon kaupungintalo. Saatte tarkat tulo-ohjeet infokirjeestä.

Meri on läsnä Hangossa joka puolella. Hangon rannoilta aukeava aava ulappa saa koko kaupungin kylpemään valossa ja meren läsnäolon tuntee koko kaupungissa.

Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rantoja ja nauttia Regatta Span altaista ja saunoista tai varata hemmotteluhoitoja ja hierontaa.

Viikonlopun vetäjät

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan. Sisältö on kurssin vetäjien kehittämä ja he myös itse vastaavat koko viikonlopun toteutuksesta.

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti, tietokirjailija ja luennoitsija Maaret Kallio, johon voit tutustua tarkemmin täältä.

Kurssin kehollisista osuuksista vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä.

Kaksikko on tehnyt yhteistyötä pariskuntien kanssa jo useita vuosia kurssien muodossa.

Viikonlopun ohjelma

Perjantai

Mikäli saavutte Hankoon jo perjantaina rauhoittumaan viikonloppuunne, voitte tutustua Hangon ohjelmatarjontaan täältä.

Lauantai

Klo 10.00-18.00

Tervetuloa – Viikonlopun avaus Maaret ja Johanna

Viikonlopun alustuksen jälkeen jatkamme Johannan lempeällä ja rauhoittavalla rentoutuksella ja pehmeästi kehoa avaavalla osuudella. Ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai muista kehollisista harjoitteista.

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä/Maaretin luento ja harjoitteita, joissa pääsette kääntymään toisianne kohti.

Aamupäivän jälkeen yhteinen  lounas viikonloppuun kuuluvana.

Iltapäivä jatkuu Johannan johdolla: Pysähtyminen kehon kuuntelun äärelle äänimaljarentoutuksen avulla. Tämän jälkeen tehdään tilaa iltapäivän päättävälle osuudelle pariskunnan yhteisillä harjoitteilla.

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattaa pariskunnat Maaretin kanssa lauantain matkamme satamaan.

Ilta  on varattu omalle parisuhteenne ajalle ja päivän teemoihin palaamiselle keskenänne. Saatte infokirjeessä suosituksia illallispaikoiksi.

Sunnuntai  

Klo 9.30–13.00

Hyvää huomenta  – Aamun avaus kehoon ja mieleen Johannan johdolla.. Kehon herättelyn jälkeen jatkatte Maaretin kanssa viikonloppumme päättävään pitkään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos. Tunnelmat tässä ja nyt. Rakkaudellista kotimatkaa!

Tiedoksenne

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan.

Johannan harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai läsnäoloharjoitteista. Johannan pitkä ja vankka kokemus tuo harjoitteet helposti lähestyttäväksi. Osa harjoituksista tehdään parin kanssa ja osa yksin. Teemme kehon avautumisen myötä tilaa Maaretin luentojen antien vastaanottamiselle.

Hangon majoitusehdotuksia

Majoitus viikonloppuun varataan itse, mikäli sitä tarvitsette.

  • Hangon vaihtoehtoja talvella ovat Hotel Regatta  tai boutigue hotelli Hotel Bulevard sekä Hangon yksityismajoitukset kuten airbnb ja www.lomahanko.fi.
  • Hotel Regatan huoneen hinta on Rakkausviikonloppuun tulijoille 120 € per yö 2hh. Huoneen varaus suoraan info@hotelregatta.fi ja mainitkaa koodi Merijooga. Kiintiöhuone tulee varata viimeistään 2 kk ennen kurssia.
Hinta ja ilmoittautumislinkki

Viikonloppukokonaisuuden hinta on 560 € (sis. alv 24%) kahdelle hengelle.

Viikonloppu sisältää rakkausviikonlopun ohjelman Maaretin ja Johannan johdolla sekä yhteisen lounaan lauantaina.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksu 200 € Merijoogan webshopin kautta täältä.

Varausmaksun (200 €) suorituksen jälkeen suosittelemme varaamaan myös heti haluamanne majoituksen. Loppumaksu (360 €) erääntyy maksettavaksi 2 kk ennen viikonloppua.

Mikäli  haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen Johannalta tai Maaretilta, otathan yhteyttä: johanna@meriwellness.fi. Käytännön asioissa voit ottaa yhteyttä suoraan Merijoogan toimistoon info@merijooga.fi

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 200 €. Kurssin loppumaksu erääntyy 2 kk ennen viikonloppua. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 2,5  kk ennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. 2 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan myös omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja.

Palautteita Rakkausviikonloppuumme osallistujilta

”Tämä viikonloppu antoi meille niin paljon! Ehdottomasti yksi parhaimmistamme kokemuksistamme yhdessä. Viikonloppu tuntuu kantavan vielä arkeemme asti. Kiitos kiitos kiitos.”
”Parasta meille oli viikonlopussa huomata, että olemme tehneet asioita oikein. Oli myös hyvä, että olimme molemmat kuulemassa saman asian. Olisimme vain voineet kuunnella Maaretia lisää ja lisää. Myös keholliset harjoitukset yhdessä olivat uutta ja mieskin tykkäsi joogasta :). Ihanan rentoa.
”Keholliset harjoitteet antoivat mahdollisuuden tavoittaa omia aitoja tunteita, joihin ei pelkällä ajattelulla useinkaan pääse niin helposti käsiksi.”
”Harjoitukset ohjattiin niin selkeästi, että aloittelijakin pystyi rennosti heittäytymään tekemiseen. ”Meritähti” jää meillä käyttöön koko perheen rentoutus-ja ”time out”-asanaksi.”
”Kiitos ihanasta viikonlopusta! Pariharjoitukset saivat aikaan todella suuria tunnetiloja. Tuntui ihmeelliseltä koskettaa puolisoa niin paljon ja rauhassa, sekä keskustella. Tämä oli kaikin puolin täydellinen kurssi. Se että saimme käpertyä suhteeseemme, eikä yleistä keskustelua juuri ollut oli ihanaa.”
”Maaretin ja Johannan vuorot soljuivat täydellisesti yhteen. Voi kun kaikilla olisi mahdollisuus osallistua tälle kurssille!”