Viikonloppu on jo TÄYNNÄ.  Voit kysyä peruutuspaikkoja ja tulevia kursseja meiltä suoraan: info@merijooga.fi. Seuraava Rakkausviikonloppu järjestetään Tammikuussa 2019/täynnä ja alustavasti Huhtikuussa 2019.  Ennakkoilmoittautumisia otetaan jo vastaan info@merijooga.fi kautta.
Tutustu viikonloppuun Maaretin ja Johannan videosta täältä.

Rakkausviikonloppumme on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Viikonlopun tavoitteenamme on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Hangon rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen ystävysten ja yhteistyökumppaneiden psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan Johanna Pawlin opastuksessa. Suosittu viikonloppu on saanut erittäin hienot palautteet aikaisemmin mukana olleilta pariskunnilta. Mukana on kesään 2018 mennessä ollut lähes 200 paria ympäri Suomea.

 

Kenelle?

Viikonloppu on suunnattu kaikenlaisille pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten – aikaa vain toisillenne.

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita Johannan kehollisiin harjoitteisiin. Myöskään ryhmässä jakamista ei viikonloppuumme kuulu. Kaikki harjoitteet vievät teitä turvallisesti toisianne kohti.

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Tavoitteenamme on lähettää toisiaan lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Missä?

Viikonlopun keskiönä toimii Suomen eteläisin kaupunki Hanko ja Merijoogan valossa kylpevä, tunnelmallinen hyvinvointistudio meren äärellä vanhassa tehdaskiinteistössä. Maaretin ja Johannan turvallisessa opastuksessa saatte vain levähtää keskittyen toisiinne. Meri on läsnä Hangossa joka puolella. Hangon rannoilta aukeava aava ulappa saa koko kaupungin kylpemään valossa. Kaupungin, joka on kuitenkin tarpeeksi kaukana, jotta on säilyttänyt rauhallisen ja energiaa hehkuvan puhtaan tunnelman – rauhoittumisen tyyssija.

Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rantoja ja nauttia uuden Hangon Regatta Span altaista ja saunoista tai varata hemmotteluhoitoja ja hierontaa.

Viikonlopun vetäjät

Viikonlopun ohjelma yhdistää mielen ja kehon osuudet yhdeksi kokonaisuudeksi, jotka täydentävät toinen toisiaan. Sisältö on kurssin vetäjien kehittämä ja he myös itse vastaavat koko viikonlopun toteutuksesta.

Kurssin mieltä käsittelevistä osuuksista vastaa psykoterapeutti ja tietokirjailija Maaret Kallio, johon voit tutustua tarkemmin www.lujastilempeä.fi

Kurssin kehollisista osuuksista vastaa Merijoogan perustaja, joogaopettaja  Johanna Pawli. Tutustu Johannaan täällä.

Ohjelma

Perjantai

Mikäli saavutte Hankoon jo perjantaina rauhoittumaan yhdessä viikonloppuumme, voitte tutustua Hangon ohjelmatarjontaan täältä. Hanko on tunnettu mm. pitkistä hiekkarannoistaan ja vanhasta kylpylä- sekä villakulttuurista.  Regatta Span hemmotteluhoidot ja altaat ovat myös ihana tapa laskeutua yhteiseen aikaan. Viikonlopun ohjelmamme  alkaa lauantaina.

Lauantai

Klo 10.00-18.00

Tervetuloa – Viikonlopun avaus Maaret ja Johanna

Alustuksen jälkeen jatkamme Johannan lempeällä ja rauhoittavalla rentoutuksella ja pehmeästi kehoa avaavalla osuudella. Ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai muista kehollisista harjoitteista. Avaamme kehoa ja mieltä yksin ja yhdessä parisi kanssa kohti Maaretin osuuksia.

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä/Maaretin luento ja harjoitteita, joissa pääsette kääntymään toisianne kohti.

Aamupäivän jälkeen yhteinen viikonlopun lounas.

Jatkamme iltapäivään klo 14.30, Pysähtyminen kehon kuuntelun äärelle Johannan kanssa käynnistää lounaan jälkeisen matkan. Teemme tilaa lempeästi iltapäivän päättävälle annille Johannan johdatellen teemaan sekä yhdessä että yksin tehtävien kehollisten harjoitteiden kautta. Harjoitukset  vie teitä kohti toisianne turvallisesti, toisiinne keskittyen. Iltapäivän kehollinen matka päättyy pitkään rentoutukseen, joka toteutetaan äänimaljojen avulla. Niiden rauhoittavat äänet saavat kehon entisestään rentoutumaan ja kokemus on yhteinen.

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattaa pariskunnat Maaretin kanssa lauantain matkamme satamaan.

Ilta  on varattu omalle parisuhteenne ajalle ja päivän teemoihin palaamiselle keskenänne. Saatte infokirjeestä suosituksia illallispaikoiksi mm Hotel Regatan ravintola Brasserie.

Sunnuntai  

Klo 9.30–13.00

Hyvää huomenta  – Aamun avaus kehoon ja mieleen Johannan johdolla saattelee teidät sunnuntain tunnelmaan ja teemoihin. Kehon herättelyn jälkeen jatkatte Maaretin kanssa viikonloppumme päättävään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos. Tunnelmat tässä ja nyt. Rakkaudellista kotimatkaa!

Kurssipaikkamme meren äärellä


Viikonloppumme tyyssijana toimii Merijoogan merellistä tunnelmaa huokuva, vaalea hyvinvointistudio Hangon keskustan tuntumassa (Satamakatu 2, Hanko). Tilassa  kaikki odottaa tuloanne valmiina. Tuotte vain itsenne paikalle laskeutumaan joogamatoillenne. Hotel Regatasta ja muista keskustan hotelleista on studiolle vain noin 5-10 minuutin kävelymatka.

Tiedoksenne

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan.

Johannan harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai mindfullnessista. Johannan pitkä ja vankka kokemus tuo harjoitteet helposti lähestyttäväksi. Osa harjoituksista tehdään parin kanssa ja osa yksin. Teemme kehon avautumisen myötä tilaa Maaretin luentojen antien vastaanottamiselle.  Käytössänne on studiossa  joogamattojen lisäksi tyynyjä, peittoja ja muita apuvälineitä, jotka auttavat kehoa avautumaan teille sopivalla tavalla.

Hangon majoitusehdotuksia

Majoituksen viikonloppuun varaat itse. Suosituksemme on upea täysin entisöity Hotel Regatta aivan rannan tuntumassa Hangon keskustassa. Saat kauttamme erikoishinnan Superiorhuoneista 115 €/yö. Hotellihuoneenne voitte varata heti varausmaksun maksamisen jälkeen itse suoraan Regatasta koodilla Merijooga, info@hotelregatta.fi. Kiintiöhuoneita on tarjolla rajoitetusti ja varaus on tehtävä 2 kk ennen viikonloppua. Hotel Regatan kupeessa sijaitsee myös Hangon uusi kylpylä Regatta Spa.

Muita suosittelemiamme majoituspaikkoja keskustassa ovat ihastuttava vanhaa villatunnelmaa henkivä Villa Maija tai hieman edullisempi Hotel Bulevard  tai Hangon yksityismajoitukset www.lomahanko.fi. Villa Maijan tunnelma p on ainutlaatuinen ja tuo vanhan ajan Hangon tunnelmat olemiseenne mukaan. Perheomisteinen ja lämminhenkinen Hotel Bulevard on puolestaan rakennettu vanhasta poliisiasemasta ja sijaitsee noin 5 minuutin päässä studiolta.

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun hinta kahdelle hengelle on 520 € (260€/hlö).

Hinta sisältää rakkausviikonlopun ohjelman Maaretin ja Johannan johdolla sekä  lauantain ravintola Origon lounaan kahdelle hengelle. Majoituksen varaat ja maksat itse majoituspaikkaasi.

Tunnelma viikonlopussa  on ainutlaatuinen ja otamme mukaan rajatun määrän pariskuntia. Jokaisella on tunnnelmallisessa tilassamme varattu omat joogamatot ja varusteet. Ohjelmasta noin puolet olette Maaretin ja puolet Johannan  hoivissa.

Näin ilmoittaudutte

Paikan varaus tapahtuu maksamalla varausmaksu 200 € Merijoogan webshopista. Varausmaksun suorituksen jälkeen suosittelemme varaamaan heti myös haluamanne majoituksen. Paikkoja on jäljellä niin kauan, kunnes varausmaksun voi suorittaa webshopin kautta. Loppumaksu erääntyy maksettavaksi 2 kk ennen viikonloppua.

Olemme ilmoittautuneisiin pareihin yhteydessä loppumaksun maksutietojen ja infokirjeen kera emailitse noin 2,5 kk ennen viikonloppua.

Mikäli haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen Johannalta tai Maaretilta, ota yhteyttä: johanna@meriwellness.fi. Käytännön kysymyksissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi.

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 200 €. 2kk  Kurssin loppumaksu erääntyy 2 kk ennen viikonloppua. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen  2,5  kk ennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. 2 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan myös omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja.

Tervetuloa Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan parisuhteenne äärelle!

 

Palautteita Rakkausviikonloppuumme osallistujilta

”Tämä viikonloppu antoi meille niin paljon! Ehdottomasti yksi parhaimmistamme kokemuksistamme yhdessä. Viikonloppu tuntuu kantavan vielä arkeemme asti. Kiitos kiitos kiitos.”

”Parasta meille oli viikonlopussa huomata, että olemme tehneet asioita oikein. Oli myös hyvä, että olimme molemmat kuulemassa saman asian. Olisimme vain voineet kuunnella Maaretia lisää ja lisää. Myös keholliset harjoitukset yhdessä olivat uutta ja mieskin tykkäsi joogasta :). Ihanan rentoa.

”Keholliset harjoitteet antoivat mahdollisuuden tavoittaa omia aitoja tunteita, joihin ei pelkällä ajattelulla useinkaan pääse niin helposti käsiksi. Harjoitukset ohjattiin niin selkeästi, että aloittelijakin pystyi rennosti heittäytymään tekemiseen. ”Meritähti” jää meillä käyttöön koko perheen rentoutus-ja ”time out”-asanaksi :).”

”Kiitos ihanasta viikonlopusta! Pariharjoitukset saivat aikaan todella suuria tunnetiloja. Tuntui ihmeelliseltä koskettaa puolisoa niin paljon ja rauhassa, sekä keskustella. Tämä oli kaikin puolin täydellinen kurssi. Se että saimme käpertyä suhteeseemme, eikä yleistä keskustelua juuri ollut oli ihanaa. Maaretin ja Johannan vuorot soljuivat täydellisesti yhteen. Voi kun kaikilla olisi mahdollisuus osallistua tälle kurssille!”