Rakkausviikonloppu Maaret Kallio ja Johanna Pawli


Rakkausviikonloppu pariskunnille 7.-8.9.2019


Suosittu Rakkausviikonloppumme on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Viikonlopun tavoitteenamme on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Hangon syyskuun rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen ystävysten ja yhteistyökumppaneiden psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan, joogaopettaja Johanna Pawlin opastuksessa. Suosittu viikonloppu on saanut erittäin hienot palautteet aikaisemmin mukana olleilta pariskunnilta. Mukana on vuoden 2018 loppuun mennessä ollut yli 200 paria ympäri Suomea.

Tutustu rakkausviikonloppuun Maaretin ja Johannan videosta täältä.

Kenelle?


Viikonloppu on suunnattu kaikenlaisille pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten – aikaa vain toisillenne.

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita Johannan kehollisiin harjoitteisiin. Myöskään ryhmässä jakamista ei viikonloppuumme kuulu. Kaikki harjoitteet vievät teitä toisianne kohti.

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Tavoitteenamme on lähettää toisiaan lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.


Missä?


Viikonlopun keskiönä toimii Suomen eteläisin kaupunki upea Hanko ja Merijoogan valossa kylpevä, tunnelmallinen hyvinvointistudio meren äärellä vanhassa tehdaskiinteistössä. Maaretin ja Johannan turvallisessa opastuksessa saatte vain levähtää keskittyen toisiinne. Meri on läsnä Hangossa joka puolella. Hangon rannoilta aukeava aava ulappa saa koko kaupungin kylpemään valossa. Kaupungin, joka on kuitenkin tarpeeksi kaukana, jotta on säilyttänyt rauhallisen ja energiaa hehkuvan puhtaan tunnelman – rauhoittumisen tyyssija.

Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rantoja ja nauttia Hangon Regatta Span altaista ja saunoista tai varata hemmotteluhoitoja ja hierontaa.

Viikonloput kapteenittaret Maaret Kallio ja Johanna Pawli

Mielen osuudet: Psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallio

Keholliset osuudet: Merijoogan perustaja, joogaopettaja Johanna Pawli

Ohjelma 

Perjantai

Mikäli saavutte Hankoon jo perjantaina rauhoittumaan viikonloppuunne , saatte tietoa Hangosta infokirjeestämme ennen viikonloppua. Hanko on tunnettu mm. pitkistä hiekkarannoistaan, Rakkaudenpolustaan ja villoistaan. Perjantaina Regatta Spa on auki klo 20:00 asti, jos haluatte nauttia kylpylän tunnelmasta merimaisemissa.

Viikonlopun ohjelma alkaa lauantaina. 

Lauantai

Klo 10.00-18.00

Tervetuloa – Viikonlopun avaus Maaret ja Johanna

Alustuksen jälkeen jatkamme Johannan lempeällä ja rauhoittavalla rentoutuksella ja pehmeästi kehoa avaavalla osuudella. Avaamme kehoa ja mieltä yksin ja yhdessä parisi kanssa kohti Maaretin mielen osuutta.

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä -teeman luento ja harjoituksia/Maaret 

Aamupäivän jälkeen yhteinen kurssilounas.

Iltapäivän ohjelma

Sointukylpy tuo teidät takaisin rakkausmatkalle. Sen jälkeen harjoitteet vievät teitä kohti toisianne turvallisesti, toisiinne keskittyen. 

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattaa pariskunnat Maaretin kanssa lauantain satamaan.

Ilta on varattu omalle ajallenne. Illallissuosituksia saatte infokirjeessä. 

Sunnuntai  

Klo 9.30–13.00

Hyvää huomenta – Energisoiva ja rauhoittava aamun avaus kehoon ja mieleen Johannan johdolla.

Kehon herättelyn jälkeen jatkatte Maaretin kanssa viikonloppumme päättävään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos. Tunnelmat tässä ja nyt.Rakkaudellista kotimatkaa!

Paikka

Viikonloppumme tyyssijana toimii Merijoogan merellistä tunnelmaa huokuva, vaalea studio Hangon keskustan tuntumassa,os. Satamakatu 2. Studiossa kaikki odottaa valmiina joogamatoista ja apuvälineistä lähtien. Tuotte vain itsenne paikalle.

Hotelleilta on studiolle reilun 5 minuutin kävelymatka 

Tiedoksenne 

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan. 

Johannan harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai muista kehollisista rentoutusharjoituksista. Johannan pitkä ja vankka kokemus tuo harjoitteet helposti lähestyttäväksi. Osa harjoituksista tehdään parin kanssa ja osa yksin. Hengitämme rauhaa ja tilaa sekä vahvistamme kehollista yhteyttä Maaretin luentojen antien vastaanottamiselle. 

Hangon majoitus 


Mikäli tarvitsette majoitusta Hangosta, se kannattaa tehdä heti varausmaksun maksamisen jälkeen, sillä Hangon syyskuu on vielä  hyvin suosittua matkailuaikaa. Majoituksen viikonloppuun varaatte itse. 

Hangon vaihtoehdot syyskuussa on lueteltu alla:

Hotel Regatta:

Hotel Regatta myöntää viikonloppuumme osallistujille huoneesta hinnan 130 € /yö ja hinta on voimassa jo perjantaina Hankoon saapuville. Hotel Regatta sijaitsee noin 5 minuutin päässä Merijoogasta. Hotellihuoneen Regattaan voitte varata varausmaksun maksamisen jälkeen itse suoraan Regatasta koodilla Merijooga, email: info@hotelregatta.fi. HUOM! kiintiöhuoneita on tarjolla rajoitetusti ja hotelli varaa huoneita kiintiöstämme varausjärjestyksessä, kunnes niitä on saatavilla. Teidän tulee osallistua viikonloppuumme saadaksenne kiintiöstä huoneen. 

Villa Maija:

Romanttista vanhanajan tunnelmaa haluaville on tarjolla kylpyläpuiston modernisoitu Villa Maija aivan Hangon Casinonrannan kupeessa, joka on monen Hankoon tulijan suosikki vuodesta toiseen juuri aidon villaunnelman takia. Mikäli haluatte majoittua Villa Maijaan, huoneen voi varata suoraan www.villamaija.fi sivujen kautta (alk 125 € per yö).

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen

Kurssikokonaisuuden hinta on 560,00 € (sis. alv) per pariskunta. Kurssi sisältää rakkausviikonlopun ohjelman Maaretin ja Johannan johdolla sekä yhteisen lounaan lauantaina. Majoituksen varaatte ja maksatte itse majoituspaikkaanne, jos sitä tarvitsette..

Mikäli maksajana on yritys tai toiminimi, hintaan lisätään alv (560,00 € + alv 24 %) 

Ohjelmasta noin puolet olette Johannan ja puolet Maaretin kanssa.

Paikka vahvistetaan maksamalla Merijoogan webshopin kautta  (200 € per pari) täältä. Paikkoja on tarjolla, kunnes niitä voi varausmaksulla webshopista lunastaa.

Varausmaksun suorituksen jälkeen suosittelemme varaamaan heti myös haluamanne majoituksen. Loppumaksu erääntyy maksettavaksi 2 kk ennen viikonloppua.

Olemme yhteydessä teihin loppumaksun maksutietojen ja infon osalta emailitse noin 2,5 kk ennen viikonloppua.

Mikäli sitä ennen haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen Johannalta tai Maaretilta , ota yhteyttä: johanna@meriwellness.fi . Kaikissa käytännön kysymyksissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi.

Peruutusehdot 

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu. 2 kk ennen kurssin alkua suoritetaan kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 2,5 kk vennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää seuraaviin  tapahtumiin. 2kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan myös omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen. Kurssin peruuntuessa järjestäjän taholta ”force majeure” –syistä on järjestävän vastuulla palauttaa osallistumismaksut, mutta ei mahdollisia muita ilmoittautuneille aiheutuneita kuluja

Tervetuloa Suomen etelään Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan! 

Palaute osallistujalta

Tämä viikonloppu antoi meille niin paljon! Ehdottomasti yksi parhaimmistamme kokemuksistamme yhdessä. Viikonloppu tuntuu kantavan vielä arkeemme asti. Kiitos kiitos kiitos.

Palaute osallistujalta

Parasta meille oli viikonlopussa huomata, että olemme tehneet asioita oikein. Oli myös hyvä, että olimme molemmat kuulemassa saman asian. Olisimme vain voineet kuunnella Maaretia lisää ja lisää. Myös keholliset harjoitukset yhdessä olivat uutta ja mieskin tykkäsi joogasta :). Ihanan rentoa.