Rakkausviikonloppu Maaret Kallio ja Johanna Pawli


Rakkausviikonloppu pariskunnille  
17-18.2./täynnä ja 26-27.5./ilmoittautuminen käynnissä

Valtavan suosittu rakkausviikonloppumme on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta ja pysähtyä parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon keinoin. Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi. Viikonlopun tavoitteenamme on lähettää lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Hangon rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan Johanna Pawlin opastuksessa. Suosittu viikonloppu on saanut erittäin hienot palautteet aikaisemmin mukana olleilta pariskunnilta. Mukana on vuoden 2017 loppuun mennessä ollut lähes 160 paria ympäri Suomea.

Tutustu rakkausviikonloppuun Maaretin ja Johannan videosta täältä.

Kenelle?


Viikonloppu on suunnattu kaikenlaisille pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten – aikaa vain toisillenne.

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita Johannan kehollisiin harjoitteisiin. Myöskään ryhmässä jakamista ei viikonloppuumme kuulu. Kaikki harjoitteet vievät teitä toisianne kohti.

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Tavoitteenamme on lähettää toisiaan lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Missä?

Viikonlopun keskiönä toimii Suomen eteläisin kaupunki Hanko ja Merijoogan valossa kylpevä, tunnelmallinen hyvinvointistudio meren äärellä vanhassa tehdaskiinteistössä. Maaretin ja Johannan turvallisessa opastuksessa saatte vain levähtää keskittyen toisiinne. Meri on läsnä Hangossa joka puolella. Hangon rannoilta aukeava aava ulappa saa koko kaupungin kylpemään valossa. Kaupungin, joka on kuitenkin tarpeeksi kaukana, jotta on säilyttänyt rauhallisen ja energiaa hehkuvan puhtaan tunnelman – rauhoittumisen tyyssija.

Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rantoja ja nauttia uuden Hangon Regatta Span altaista ja saunoista tai varata hemmotteluhoitoja ja hierontaa.

Ohjelma 

Perjantai

Mikäli saavutte Hankoon jo perjantaina, saatte kattavasti Hanko-vinkkejä infokirjeestä ennen viikonloppua. Hanko on tunnettu mm. pitkistä hiekkarannoistaan, Rakkaudenpolustaan ja villoistaan. 

Viikonlopun ohjelma alkaa lauantaina. 

Lauantai

Klo 9.30-17.30

Tervetuloa – Viikonlopun avaus Maaret ja Johanna

Alustuksen jälkeen jatkamme Johannan lempeällä ja rauhoittavalla rentoutuksella ja pehmeästi kehoa avaavalla osuudella . Ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai muista kehollisista harjoitteista. Avaamme kehoa ja mieltä yksin ja yhdessä parisi kanssa kohti Maaretin luentoja.

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä -teeman luento/Maaret 

Aamupäivän jälkeen yhteinen lounas tunnelmallisessa ravintola Origossa. 

Iltapäivän ohjelma


Pysähtyminen kehon kuuntelun äärelle Johannan kanssa käynnistää lounaan jälkeisen matkan. Teemme tilaa lempeästi iltapäivän päättävälle annille. Harjoitus vie teitä kohti toisianne turvallisesti, toisiinne keskittyen. Iltapäivän kehollinen matka päättyy pitkään rentoutukseen, joka tehdään äänimaljoilla.

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattaa pariskunnat Maaretin kanssa lauantain satamaan.

Ilta on varattu omalle ajallenne. Illallissuosituksia saatte infokirjeessä. 

Sunnuntai  

Klo 9.30–13.30

Hyvää huomenta – Energisoiva ja rauhoittava aamun avaus kehoon ja mieleen Johannan johdolla.

Kehon herättelyn jälkeen jatkatte Maaretin kanssa viikonloppumme päättävään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos. Tunnelmat tässä ja nyt.

Rakkaudellista kotimatkaa!

Kurssin jälkeen/1 vko

Kurssi jatkuu vielä varsinaisen viikonlopun jälkeenkin palattuanne arkeen. Saatte kurssiiin kuuluvana videoharjoituksen, joka sisältää sekä Maaretin että Johannan harjoitteet ja vie teitä arjessanne jälleen parisuhteen teemojen äärelle.

Paikka

Viikonloppumme tyyssijana toimii Merijoogan merellistä tunnelmaa huokuva, vaalea hyvinvointistudio Hangon keskustan tuntumassa,os. Satamakatu 2.  Studiossa kaikki odottaa valmiina. Tuotte vain itsenne paikalle. Hotel Regatasta ja muista keskustan hotelleista on studiolle vain noin 5 minuutin kävelymatka.

Tiedoksenne 

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan. 

Johannan harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai muista kehollisista rentoutuksharjoituksista. Johannan pitkä ja vankka kokemus tuo harjoitteet helposti lähestyttäväksi. Osa harjoituksista tehdään parin kanssa ja osa yksin. Hengitämme rauhaa ja tilaa Maaretin luentojen antien vastaanottamiselle. Et tarvitse omaa joogamattoa mukaan kurssille, kaikki tarvittava odottaa valmiina. 

Hangon majoitusehdotuksemme 

Majoituksen viikonloppuun varaat itse. Suosituksemme on upea täysin entisöity Hotel Regatta aivan rannan tuntumassa Hangon keskustassa. Saat kauttamme erikoishinnan Superior-tason huoneista 115 €/yö (norm. hinta toukokuussa alkaen 150€). Hotellihuoneenne voitte varata varausmaksun maksamisen jälkeen itse suoraan Regatasta koodilla Merijooga, info@hotelregatta.fi.

Muita suosittelemiamme majoituspaikkoja ovat ihastuttava vanhaa villatunnelmaa henkivä Villa Maija tai hieman edullisempi Hotel Bulevard  tai Hangon yksityismajoitukset www.lomahanko.fi.

Perheomisteinen ja lämminhenkinen Hotel Bulevard on rakennettu vanhasta poliisiasemasta ja sijaitsee noin 5 minuutin päässä studiolta Hangon keskustassa. Huoneet alkaen 90€ (hinta sis. oma kph ja aamiainen kahdelle).

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun hinta  kahdelle hengelle on 490 € (245€/hlö). 

Hinta sisältää rakkausviikonlopun ohjelman Maaretin ja Johannan johdolla, lauantain ravintola Origon lounaan sekä välipalaa kurssin aikana kahdelle hengelle. Majoituksen varaat ja maksat itse majoituspaikkaasi.

Tunnelma viikonlopussa  on ainutlaatuinen ja otamme mukaan rajatun määrän pariskuntia. Ohjelmasta noin puolet olette Johannan ja puolet Maaretin hoivissa.

Näin ilmoittaudut: 

Paikan varaus viikonloppuun 26-27.5. tapahtuu maksamalla varausmaksu (200 €) Merijoogan webshopista. Varausmaksun suorituksen jälkeen suosittelemme varaamaan heti myös haluamanne majoituksen. Paikkoja on jäljellä niin kauan, kunnes varausmaksun voi suorittaa webshopin kautta. Loppumaksu (290€) erääntyy maksettavaksi 30 päivää ennen viikonloppua.

Olemme ilmoittautuneisiin pareihin yhteydessä loppumaksun maksutietojen ja infokirjeen kera emailitse noin 6 viikkoa ennen viikonloppua.

Mikäli sitä ennen haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen Johannalta tai Maaretilta , ota yhteyttä: johanna@meriwellness.fi . Käytännön kysymyksissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi.

Peruutusehdot 

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 200 €/pariskunta. 30 päivää ennen kurssin alkua on suoritettava kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 6 viikkoa ennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. 30 päivää tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan myös omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Tervetuloa  Suomen etelään Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan! 

Palaute osallistujalta

Tämä viikonloppu antoi meille niin paljon! Ehdottomasti yksi parhaimmistamme kokemuksistamme yhdessä. Viikonloppu tuntuu kantavan vielä arkeemme asti. Kiitos kiitos kiitos.

Palaute osallistujalta

Parasta meille oli viikonlopussa huomata, että olemme tehneet asioita oikein. Oli myös hyvä, että olimme molemmat kuulemassa saman asian. Olisimme vain voineet kuunnella Maaretia lisää ja lisää. Myös keholliset harjoitukset yhdessä olivat uutta ja mieskin tykkäsi joogasta :). Ihanan rentoa.