Rakkausviikonloppu Hanko

Hangon Rakkausviikonloppu 25-26.11.2017

Viikonloppu on jo täyttynyt. Kysy mahdollisia peruutuspaikkoja info@merijooga.fi

Rakkausviikonloppu Maaret Kallio ja Johanna Pawli 

Rakkausviikonloppukurssi pariskunnille, jotka tahtovat ymmärtää suhteensa vahvuuksia ja löytää taitoja syvän yhteyden ylläpitämiseksi.  Hangon rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan hyvinvointistudioiden perustajan, joogaopettaja Johanna Pawlin opastuksessa. Viikonloppu on saanut huikeat palautteet aikaisemmin mukana olleilta pariskunnilta. 


Viikonloppu on suunnattu pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten upeassa Hangossa – aikaa vain toisillenne. Ei tarvitse matkata sen kauemmas kuin Suomen etelään voimaantuakseen. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita Johannan kehollisiin harjoitteisiin.


Viikonlopun keskiönä toimii Merijoogan valossa kylpevä ja tunnelmallinen hyvinvointistudio meren äärellä vanhassa tehdaskiinteistössä. Maaretin ja Johannan turvallisessa ja asiantuntevassa opastuksessa saatte vain levähtää keskittyen toisiinne. Omalla ajallanne voitte nauttia halutessanne mm. Hangon Merikylpylän Regatta Span altaista ja lempeistä löylyistä.

Kenelle 

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Tavoitteenamme on lähettää toisiaan lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää. 

Meri on läsnä Hangossa joka puolella. Hangon rannoilta aukeava aava ulappa saa koko kaupungin kylpemään valossa. Kaupungin, joka on kuitenkin tarpeeksi kaukana, jotta on säilyttänyt rauhallisen ja energiaa hehkuvan puhtaan tunnelman – rauhoittumisen tyyssija. Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rantoja ja nauttia Hangon Merikylpylän altaista ja saunoista tai varata hemmotteluhoitoja.

Ohjelma 

Perjantai

Mikäli saavutte Hankoon jo perjantaina levähtääksenne ennen lauantain ohjelmaa, saatte Hanko-vinkkejä infokirjeestämme ennen viikonloppua. Hanko on tunnettu mm. pitkistä hiekkarannoistaan, venesatamasta, Rakkaudenpolustaan ja vanhan kylpyläajan villoistaan.

Varsinainen ohjelma alkaa lauantaina. 

Lauantai

10.00 –17.30

Tervetuloa – Viikonlopun avaus Maaret ja Johanna

Aloitamme Johannan lempeällä ja rauhoittavalla rentoutuksella ja pehmeästi kehoa avaavalla harjoituksella. Ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta. Avaamme kehoa ja mieltä yksin ja yhdessä  kohti Maaretin luentoja.

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä/Maaret 

Yhteinen lounas lähellä Merijoogan studiota (viikonloppuun kuuluvana) tunnelmallisissa Rantamakasiineissa ja omaa aikaa ennen iltapäivää


Iltapäivän ohjelma

kuunsiltahankoLempeästi kehoon ja mieleen harjoitteiden kautta – kokemuksellinen kehollinen harjoitus ja yhdessä hengitellen -iltapäivä Johannan kanssa käynnistää lounaan jälkeisen kurssin. Teemme tilaa iltapäivän päättävälle annille. Joogakokemusta ei tarvitse olla. Harjoitus vie teitä kohti toisianne turvallisesti, toisiinne keskittyen.

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattaa pariskunnat Maaretin kanssa lauantain päätökseen.

Ilta on varattu omalle ajallenne. Illallissuosituksia saat meiltä varauksia varten infokirjeessä.

Sunnuntai  

10.00–13.00 

Hyvää huomenta – Energisoiva ja rauhoittava aamun avaus kehoon ja mieleen Johannan kanssa.

Kehon herättelyn jälkeen jatkatte vielä Maaretin päättävään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos – Rakkaudellista kotimatkaa!

Paikka

hankoViikonloppumme tyyssijana toimii Merijoogan merellistä tunnelmaa huokuva, vaalea hyvinvointistudio Hangon keskustan tuntumassa vierasvenesataman äärellä, os. Satamakatu 2.  Studiossa kaikki odottaa valmiina tuloanne joogamatoista lähtien. Hotel Regatasta ja Villa Maijasta on studiolle noin 5 minuutin kävelymatka.

Tiedoksenne 

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan. 

Johannan harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta. Johannan pitkä ja vankka kokemus tuo harjoitteet helposti lähestyttäväksi. Osa harjoituksista tehdään parin kanssa ja osa yksin. Hengitämme rauhaa ja tilaa Maaretin luentojen antien vastaanottamiselle. Et tarvitse omaa joogamattoa mukaan kurssille, kaikki tarvittava odottaa valmiina. 

Hangon majoitusehdotuksemme 

Kumppanimme viikonlopussa on upea täysin entisöity Hotel Regatta aivan rannan tuntumassa Hangon keskustassa. Saat kauttamme erikoishinnan Superior-tason huoneista 110 €/yö. Hotellihuoneenne voitte varata varausmaksun maksamisen jälkeen itse suoraan Regatasta koodilla Merijooga, info@hotelregatta.fi. Majoitus kannattaa varata heti ilmoittautumisen jälkeen.

Muita suosittelemiamme majoituspaikkoja ovat Hotel Bulevard ja tunnelmallinen ja romanttinen Villa Maija (auki huhtikuusta joulukuulle) tai Hangon yksityismajoitukset www.lomahanko.fi

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen 

Marraskuun viikonloppu on jo täyttynyt. 

Kokonaisuus sisältää koko viikonlopun Johannan ja Maaretin rakkaudellisen ohjelman, lauantain lounaan sekä välipalaa studiolla kahdelle hengelle. Osallistujamäärä on rajattu, jotta voimme tarjota ainutlaatuisen matkan parisuhteen teemojen äärelle.

Paikan varaus tapahtuu maksamalla varausmaksu 150 € /pariskunta Merijoogan webshopista. Varausmaksun suorituksen jälkeen suosittelemme heti varaamaan majoituksen. Paikkoja on jäljellä niin kauan, kunnes varausmaksun voi suorittaa webshopin kautta.

Olemme ilmoittautuneisiin pareihin yhteydessä loppumaksun ja käytännön infopaketin kera 2  kk ennen viikonloppua. Mikäli sitä ennen haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen Johannalta tai Maaretilta , ota yhteyttä johanna@meriwellness.fi Käytännön asioissa sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi 

Peruutusehdot 

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 150 €/pariskunta. 30 päivää ennen kurssin alkua on suoritettava kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 6 viikkoa  ennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta eikä kurssia voi siirtää eteenpäin-. 30 päivää tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu.  Noudatamme samoja peruutusehtoja kaikkien osallistujien kesken. Osallistujamäärä rajattu. Huolehdittehan myös omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Tervetuloa  Suomen etelään Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan parisuhteenne äärelle.

 Kurssin vetäjät Maaret ja Johanna

Kurssin vetäjät Maaret ja Johanna

Kysy lisää