Rakkausviikonloppu Hanko

Rakkausviikonloppu pariskunnille 16.-17.6.2018 

Täyttynyt. Mahdollisia peruutuspaikkoja voi tiedustella info@merijooga.fi

Lämpimästi tervetuloa kesäiseen Hankoon hengähtämään parisuhteenne äärelle.

Rakkausviikonloppumme on suunnattu kaikenlaisille pariskunnille, jotka haluavat yhdessä irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärelle yhden viikonlopun ajaksi. Viikonloppu soveltuu pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu tutkittuun tietoon parisuhteesta sekä konkreettisiin keinoihin parisuhteen voimavarojen vahvistamiseksi ja sisältää sekä mielen että kehon osuuksia. Viikonlopun tavoitteena on lähettää lähentyneet ja levänneet parit takaisin kohti arkielämää yhteisesti koetun parisuhdematkan jälkeen.

Hangon rauhaisassa tunnelmassa hengähdätte voimaantuen ystävysten ja yhteistyökumppaneiden psykoterapeutti, tietokirjailija Maaret Kallion ja Merijoogan perustajan Johanna Pawlin opastuksessa. Viikonloppu on saanut erittäin hienot palautteet aikaisemmin mukana olleilta pariskunnilta. Mukana on vuoden 2017 loppuun mennessä ollut lähes 160 paria ympäri Suomea. Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita, eikä viikonlopussa jaeta kokemuksia ryhmässä luentojen aikana.

> Tutustu rakkausviikonloppuun Maaretin ja Johannan videosta täältä.

Kenelle?


Viikonloppu on suunnattu kaikenlaisille pitkää parisuhdetta rakentaville tai siinä eläville pariskunnille, jotka haluavat irtioton arjesta pysähtyen parisuhteen eri teemojen äärellä mielen ja kehon alustusten ja harjoitusten – aikaa vain toisillenne.

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita Johannan kehollisiin harjoitteisiin. Myöskään ryhmässä jakamista ei viikonloppuumme kuulu. Kaikki harjoitteet vievät teitä toisianne kohti.

Viikonloppu soveltuu pitkää suhdetta rakentaville tai siinä eläville pareille. Kurssi pohjautuu parisuhteen voimavarojen vahvistamiseen, eikä se sovellu akuutissa kriisissä tai eropohdintoja käsitteleville pareille. Tavoitteenamme on lähettää toisiaan lähentyneet ja levänneet parit kohti arkielämää.

Missä?


Viikonlopun keskiönä toimii Suomen eteläisin kaupunki Hanko ja Merijoogan valossa kylpevä, tunnelmallinen hyvinvointistudio meren äärellä vanhassa tehdaskiinteistössä. Maaretin ja Johannan turvallisessa opastuksessa saatte vain levähtää keskittyen toisiinne. Meri on läsnä Hangossa joka puolella. Hangon rannoilta aukeava aava ulappa saa koko kaupungin kylpemään valossa. Kaupungin, joka on kuitenkin tarpeeksi kaukana, jotta on säilyttänyt rauhallisen ja energiaa hehkuvan puhtaan tunnelman – rauhoittumisen tyyssija.

Omalla ajallanne voitte tutustua Hangon rakkauspolkuun, kävellä pitkin rantoja tai patikoida esimerkiksi Suomen eteläisimpään kärkeen Tulliniemeen.

Ohjelma 

Perjantai

Mikäli saavutte Hankoon jo perjantaina, saatte kattavasti tietoa Hangosta ennen viikonloppua. 

Viikonlopun ohjelma alkaa lauantaina. 

Lauantai

Klo 10.00-17.30

Tervetuloa – Viikonlopun avaus Maaret ja Johanna

Alustuksen jälkeen jatkamme Johannan lempeällä ja rauhoittavalla rentoutuksella ja pehmeästi kehoa avaavalla osuudella . Ei edellytä minkäänlaista aikaisempaa kokemusta joogasta tai muista kehollisista harjoitteista. Avaamme kehoa ja mieltä yksin ja yhdessä parisi kanssa kohti Maaretin luentoja.

Onnellisen parisuhteen salaisuus on syvässä tunneyhteydessä -teeman luento/Maaret 

Aamupäivän jälkeen yhteinen lounas tunnelmallisessa ravintola Origossa. 

Iltapäivän ohjelma:


Pysähtyminen kehon kuuntelun äärelle ja äänimaljojen lempeä rentoutus teille kahdelle Johannan kanssa käynnistää iltapäivän matkan. Teemme tilaa lempeästi iltapäivän päättävälle annille. Sointukylvyn jälkeen Johanna vie teitä kohti toisianne turvallisesti, toisiinne keskittyen pariharjoitteilla. Osuuden päätteeksi on aikaa ja tilaa vain ollaja antaa mielen vapaasti vaeltaa päivän teemoihin ennen Maaretin iltapäivän osuutta.

Kosketuksen, hellyyden ja seksuaalisuuden merkitys parisuhteessa -teema saattaa pariskunnat Maaretin kanssa lauantain satamaan.

Ilta on varattu omalle ajallenne. Illallissuosituksia saatte infokirjeessä. 

Sunnuntai  

Klo 9.30–13.30

Hyvää huomenta – Energisoiva ja rauhoittava aamun avaus kehoon ja mieleen Johannan johdolla.

Kehon herättelyn jälkeen jatkatte Maaretin kanssa viikonloppumme päättävään osuuteen: Me on suurempi sana kuin minä.

Viikonlopun päätös ja kiitos. Tunnelmat tässä ja nyt.

Rakkaudellista kotimatkaa!

Paikka


Viikonloppumme tyyssijana toimii Merijoogan merellistä tunnelmaa huokuva, vaalea hyvinvointistudio Hangon keskustan tuntumassa,os. Satamakatu 2.  Studiossa kaikki odottaa valmiina. Tuotte vain itsenne paikalle. 

Tiedoksenne 

Maaret käsittelee osuuksissaan pitkän parisuhteen onnellisuuden ja vireyden edellytyksiä. Parit pääsevät tutustumaan tavallisiin parisuhteiden ongelmiin ja niiden ratkaisutapoihin sekä saavat runsaasti konkreettista tietoa siitä, miten omaa parisuhdettaan voi vahvistaa. Maaretin osuuksissa ei jaeta kokemuksia ryhmässä, vaan saatte pohtia ja käsitellä aiheita täysin kahdestaan. 

Johannan harjoitteet ovat helppoja ja kaikille sopivia, eivätkä vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai muista kehollisista rentoutuksharjoituksista. Johannan pitkä ja vankka kokemus tuo harjoitteet helposti lähestyttäväksi. Osa harjoituksista tehdään parin kanssa ja osa yksin. Hengitämme rauhaa ja tilaa Maaretin luentojen antien vastaanottamiselle. Et tarvitse omaa joogamattoa mukaan kurssille, kaikki tarvittava odottaa valmiina. 

Hangon majoitusehdotuksemme 


Majoituksen viikonloppuun varaatte itse. Majoitus kannattaa varata heti ilmoittautumisen jälkeen, sillä viikonloppu on Hangon kesäsesonkia.

Suosituksemme kesäkuun viikonloppulaisille on ihastuttava täysin muutama vuosi sitten aikuiseen makuun kunnostettu tyylikäs Hangon kylpypäpuistossa sijaitseva Villa Solgården. Villa Solgården tuo viikonloppuun tuulahduksen aitoa vanhaa Hangon villaelämää. Erityistä kiitosta aikaisempina vuosina on saanut myös Solgårdenin herkullinen aamiainen. Solgårdenista on kivenheiton päässä Hangon suosituin ranta Plagen ja Merijoogan studiolle matkaa on kävellen noin 10-15 min. Huoneen varaus tapahtuu suoraan Solgårdenin sivuilta. 

Toinen ehdotuksemme  on  Hotel Bulevard. Perheomisteinen ja lämminhenkinen Hotel Bulevard on rakennettu vanhasta poliisiasemasta ja sijaitsee noin 5 minuutin päässä studiolta Hangon keskustassa.  Bulevardissa on tällä hetkellä huoneita vapaina la-su majoittujille.

Lauantaina Hankoon saapuvat voivat myös valita keskustassa Hotel Regatan: www.hotelregatta.fi.  Hotel Regatan vierailla on kesäkaudella myös mahdollisuus käyttää pientä lisämaksua vastaan Regatta Span altaita ja saunoja. Hotel Regatassa on tällä hetkellä mahdollisuus majoittautua lauantaista lähtien. 

Hangon kesä on tunnettu myös upeista yksityismajoitusmahdollisuuksista joista löytyy  myös esim villavaihtoehtoja keskustasta/keskustan tuntumasta. Katso:  www.lomahanko.fi. Muista villoista auki ovat myös  aivan keskustan tuntuman Regatanrannan äärellä sijaitseva Tellina (www.tellina.fi), johon majoitut kesäkautena kaikkein edullisimmin (hinnat alkaen 90 € /yö). Tellinassa on myös tarjolla huoneita merinäköalalla.

Viikonlopun hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun early bird hinta kahdelle hengelle on 490 € (245€/hlö), kun varaus on tehty 30.3. mennnessä (norm hinta 520 €).

Hinta sisältää rakkausviikonlopun räätälöidyn ohjelman Maaretin ja Johannan johdolla, lauantain ravintola Origon lounaan sekä välipalaa kurssin aikana kahdelle hengelle. Majoituksen varaat ja maksat itse majoituspaikkaasi.

Tunnelma viikonlopussa  on ainutlaatuinen ja otamme mukaan rajatun määrän pariskuntia. Ohjelmasta noin puolet olette Johannan ja puolet Maaretin hoivissa.

Näin ilmoittaudut:

Paikan varaus  tapahtuu maksamalla varausmaksu (200 €) Merijoogan webshopista. Varausmaksun suorituksen jälkeen suosittelemme varaamaan heti myös haluamanne majoituksen. Paikkoja on jäljellä niin kauan, kunnes varausmaksun voi suorittaa webshopin kautta. Loppumaksu (290€) erääntyy maksettavaksi 30 päivää ennen viikonloppua.

Olemme ilmoittautuneisiin pareihin yhteydessä loppumaksun maksutietojen ja infokirjeen kera emailitse noin 6 viikkoa ennen viikonloppua.

Mikäli sitä ennen haluat kysyä viikonlopun sisältöön liittyen Johannalta tai Maaretilta , ota yhteyttä: johanna@meriwellness.fi . Käytännön kysymyksissä sinua auttaa Merijoogan toimisto: info@merijooga.fi.

Peruutusehdot 

Ilmoittautumisen yhteydessä peritään varausmaksu 200 €/pariskunta. 30 päivää ennen kurssin alkua on suoritettava kurssimaksun loppuosa. Maksutiedot lähetetään emailitse varausvaiheessa ilmoittamaasi osoitteeseen noin 6 viikkoa ennen viikonloppua. Jos osallistujapari peruu osallistumisensa, varausmaksua ei palauteta, eikä kurssia voi siirtää muihin tapahtumiin. 30 päivää tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Huolehdittehan myös omasta matka/sairasvakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen sairastumisen.

Tervetuloa  Suomen etelään Hankoon hengähtämään ja voimaantumaan! 

Kysy lisää