Lepoa ja palautumista merihenkisessä tunnelmassa työyhteisöille ja tiimeille.

Hengähdyshetkemme kokousten ja tapahtumien oheen suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Hemmotteleva hyvinvoinnin kokonaisuus kokous- tai tiimipäivän alkuun, keskelle tai loppuun.

Studiomme sijaitsevat meren äärellä Hangossa ja Helsingin Töölössä (Hietsun Paviljonki).  Kaikki tapahtumatt ovat myös toteutettavissa valitsemassanne paikassa.

Esimerkkejä Merijoogan kokonaisuuksia näet alta.

Mind & Body Relax -tunti

Mind & Body Relax -joogatunti sisältää helppoja kaikille sopivia mielen ja kehon rentoutuksia, joissa on vaikutteita joogasta yhdistettynä venyttelyyn sekä luonnon ja meren huomioimista ja hyödyntämistä harjoituksissa. Löydä läsnäoloa sekä hyvinvointia keholle ja levähdä hetki kokouksen ohessa.

Kesäkaudella tämä suosittu tunti voidaan toteuttaa myös rannalla meren äärellä pehmeällä hiekalla rannoilla keväästä syksyyn.

» Kesto 1 h – 2 h
» Sopii erinomaisesti kokouksen oheen tai jälkeen.
» Voidaan yhdistää esimerksiksi mindfulness-luentoon tai äänimaljarentoutukseen.
» Pyydä teille räätälöity ehdotus henkilömäärän mukaan.

Hengityksen voima hyvinvoinnin ylläpitäjänä -luento ja harjoituksia

Tyky ja tyhypäiviin – Käytännönläheinen mindfullness ja hengityksen voima – luento ja harjoitteita

Merijoogan perustajan Johanna Pawlin läsnäoloa arkeen ja hengityksen voima luento- ja harjoitekokonaisuudet sopivat erinomaisesti tykypäivän ohjelmaksi. Tervetuloa Hankoon hengähtämään tai meren äärelle HIetsun Paviljongin kauniiseen merimiljöseen. Tuomme tykypäivämme myös valitsemiinne muihin tiloihin.

Mindfulness ja hengityksen voima ohjelma voidaan toteuttaa niin lyhyempänä 1-3h kestoisena kuin kokopäiväisenä. Tarjoilut (välipala, lounas) ja muu oheistoiminta on mahdollista tilata myös kauttamme.

Mindfulness ja sointukylpy kokonaisuus 90-120 min

Yrityksille räätälöity hyvänolon kokonaisuutemme, jossa teemme lempeitä  läsnäoloharjoitteita sekä rentoudumme äänimaljakylvyllä ohjelman lopuksi.

Kenelle: Ohjelma sopii kaikille ja minkäänlaista kokemusta ei tarvitse olla. Läsnäoloharjoitteet ovat hyvin käytännönläheisiä, ei luentoa, vaan alusta asti osallistujat pääsevät kokeilemaan harjoituksia ja ne jäävät tekemisen kautta elämään ohjelman jälkeenkin. Voidaan toteuttaa kokoustilassa istuen tai rennommin alustojen päällä.

Osallistujamäärä: Ryhmän koko jopa max 60 hlöä – Kesto 1h-3 h. Tapahtuma voidaan suunnitella myös esim koko päivän kestäväksi virkistyspäiväksi Hankoon.

Oheispalvelut: Halutessanne tapahtumaan voidaan yhdistää esim smoothie tms tarjoilu ennen tai jälkeen ohjelman.

Ole yhteydessä ja ideoidaan lisää! info@merijooga.fi

Sointukylpyrentoutus 60 min

Merijooga suosittelee: Sointukylpyrentoutus sopii erityisen hyvin joulun alla henkilöstön viristäytymiseen.

Äänirentoutukseen osallistujat lepäilevät alustoilla, lämpimien peittojen alla, kuunnellen ympärillään rauhallisia ja pehmeitä sointuja. Lopuksi vietetään hetki hiljaisuudessa ennen palaamista tähän hetkeen levänneenä ja virkistyneenä.

Rentoutuksessa käytetään erilaisia äänimaljoja, isoa gongia ja äänikelloja, joilla syntyy syvärentouttava vaikutus. Maljoilla luodaan rauhallinen ja turvallinen äänitila, jossa rentoutuminen mahdollistuu.

Äänimaljarentoutus voidaan tuoda mihin tahansa rauhaisaan tilaan. Osallistujat sulkevat silmänsä ja äänimaljojen äänet synnyttävät kehossa rentoutusreaktion. Äänet syntyvät erilaisista gongeista, maljoista sekä niiden soittamisesta.

» Kesto 45 min – 1 tunti, ryhmän koko max 50 hlöä

Ota yhteyttä: info@merijooga.fi

Rantajooga (kesäkaudella)

Suosittu rantajoogatuntimme ulkona merellisissä maisemissa ottaen vaikutteita luonnosta.

Tule rentoutumaan kaikille sopivaan kehon herättelyyn Tuomme mukanamme alustat rannalle ja voitte vain levähtää rentoutumaan.

» Kesto 30 min – 1 tunti, ryhmän koko max jopa 100 hlöä

Ota yhteyttä ja suunnitellaan!