Viikonloppu on täyttynyt. Tulossa vielä kesäretriitti 2.-4-7. info@merijooga.fi lisätiedot ja viikonlopun varsinainen ilmoittautuminen alkaa 2.5.

Ihana Hanko ja loppukesä. Muinaistulien viikonloppu symbolisoi Hangossa kesäkauden päättymistä ja sitä vietetään vuosittain elokuun viimeisenä viikonloppuna. Merijoogan muinaistulien joogaviikonloppu vie sinut kehon ja mielen hyvinvoinnin äärelle  ja samalla pääset nauttimaan Hangon upeasta elokuun miljöstä ja muinaistulien illasta rannoilla lauantaina. Teemme harjoitteita mahdollisimman paljon ulkona rannalla. Tule nauttimaan elokuun viimeisestä viikonlopusta hyvässä tunnelmassa ja porukassa. Kanssasi Merijoogasta Johanna Pawli ja Charlotta Savander.

Tutustu Hangon Merijoogan studion tunnelmaan täältä.

Kenelle?

Mukaan voi tulla yksin, ystäväporukalla, pariskuntana. Harjoitteet ovat sellaisia, että sekä aloitteleva että kokeneempi joogaaja löytää itselleen sopivan lempeät ja halutessaan haastavat variaatiot.

 

Ohjelma (pienet muutokset mahdollisia)

 

 

 

 

 

Perjantai

KLO 18.30 -20.30 Tervetuloa Tulien matkaan. Laskeutuminen viikonloppuun ja sen teemaan rauhallisen yinjoogaan pohjautuvan harjoituksen kera. Kanssasi Johanna. Voit vain tulla ja laskeutua viikonlopun tunnelmaan valmiina odottavalle matollesi.

Lauantai 

KLO 8.00-16.30

Aamumme käynnistyy   herättelevän ja liikkuvan harjoituksen sekä ohjatun meditaation parissa  rannalla/sateella studio. Harjoituksen jälkeen aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi/kahviloissa.

Tulien matkan lauantai studiolla ja rannoilla jatkuu aamiaisen jälkeen klo 10.30. Aamupäivä sisältää liikkuvia matolla tehtäviä jooga- ja hengitys harjoitteita, joilla voimistamme tuliteeman mukaisesti kehoamme ja hellittelemme mieleen tilaa. Nautimme mahdollisuuksien mukaan Hangon luonnon tarjoamista elementeistä myös ulkona. 

Lounasaika ja omia hengähdyksiä Hangossa. Viikonloppuun kuuluvana yhteinen lounas aamupäivän harjoituksien päälle. Lounaan jälkeen ruokalevolle ja omille rantakävelyille yms varattu aikaa.

Tulien iltapäivä – Muinaistulien teemoissa Yinjoogaa äänimaljoilla ja aromaattisilla öljyillä.

Teemana Johannan johdolla tulielementin voima ja intuitio. Orientoidummme teemaan koko kehon harjoituksella. Harjoituksessa käytetään myös aromaattisia luomuöljyjä sekä äänimaljoja (Sound of Yin).

Ilta on omaa aikaasi. Halukkaille teemme yhteisen pöytävarauksen kurssilaisten kesken illalliselle rantamakasiinien ravintola Makanaan.

Muinaistulet syttyvät illalla vähitellen Hangon Rannoilla: Plagen – Kappelisataman ranta – Hangonkylän satama. Pyörällä kulkien matka taittuu joutuisasti, jos haluat kiertää eri rantoja. Saat tarkempaa tietoa illan tapahtumista infokirjeessä.

Sunnuntai

Hyvää huomenta Hanko – lempeä sunnuntain mindfullness kehon ja mielen herättely Casinon rannalla  ja aamiaisaikaa tämän jälkeen majoituspaikassasi.

Viikonlopun päättää Yin&Yang kesäteeman puhdistava harjoitus Merijoogan studiolla/rannalla Charlotan johdolla

Saavumme satamaan noin 13.00. Voit halutessasi jäädä Hankoon vielä nauttimaan Sunnuntain Hangon päivien ohjelmasta, jonka saat infokirjeessä. Myös kaikki Hangon kesäiset ravintolat ovat vielä auki, jos jatkat suoraan lounaalle harjoituksien jälkeen.

Majoitusehdotuksia

  • Majoituksen varaat itse. Majoitus kannattaa varata ja varmistaa heti varauksen yhteydessä , sillä Muinaistulien viikonloppu on hyvin kysytty Hangossa ja kaupungissa on muitakin tapahtumia. Hangossa liikut helposti kävellen tai vuokraamalla pyörän /vuokrauspiste Itäsatamassa.

Olemme koonneet alle kattavan infopaketin majoitusmahdollisuuksista .

Merijoogan kautta olemme saaneet kiintiön huoneita tunnettuun ja lämmintunnelmaiseen Villa Tellinaan sekä entisestä poliisilaitoksesta rakennettuun Hotel Bulevardiin. Lisäksi löytyy meille varattuja huoneita  Park Innista ja muutama Maijasta (täynnä) . Varaa huone kauttamme:  info@merijooga.fi Teemme varauksen puolestasi ja huoneen maksu erääntyy loppumaksun yhteydessä. 

Infoa vapaista huoneista, jotka varattavissa kauttamme/status 22.4.

  • Hotel Bulevard:  1 x 2 hh huone 90 yö/huone sis aamiaisen  (suihkutila käytävällä) ja 1 kpl x 1hh huone (”selli”) omalla suihkulla 85 €/yö sis aamiaisen. Lämminhenkinen Butique hotelli Hangon aivan keskustassa. Täysin modernisoitu lämminhenkinen perheen ylläpitämä Boutique hotelli.
  • Parkk Inn Hanko: 2 kpl – 2hh 98 €/huone sis aamiaisen (yhteinen suihku) . Aivan keskustan tuntumassa ja lähellä rantoja, lämminhenkinen Tuulan emännöimä paikka.
  • Villa Tellina:  1 x  2hh huone tarjolla merelle päin (yhteinen suihku käytävällä) 110 € /Huone. sis aamiaisen.  Tellina on Hangon Regatan rannan maamerkki ja edustaa Hangon vanhaa villatunnelmaa.

Moni on perinteisesti valinnut myös yksityismajoituksen huoneistoissa, joita on Hangossa paljon: www.lomahanko.fi

Kokonaisuuden hinta ja näin varaat paikan


Viikonloppu on täyttynyt early bird hinnalla . Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja info@merijooga.fi

Kokonaisuuden norm. hinta 280 € kahden ohjaajan luotsaamana sisältäen lauantain lounaan. Early bird hinta on voimassa 30.4. asti /kunnes paikkoja tarjolla. Viikonloppu on täyttynyt aiempina vuosina nopeasti.

Varaa paikkasi täältä maksamalla 100 € varausmaksun. Loppuosa erääntyy maksettavaksi 29.6. ja lasku lähetetään emailitse kesäkuun puolivälissä. Viikonloppuun mahtuu rajattu määrä osallistujia.

HUOM! Joogaviikonlopun voi myös maksaa  lukuunottamatta lounasta ja välipaloja liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ota tällöin yhteyttä info@merijooga.fi. Jos haluat osallistua viikonloppuun ilman lauantain yhteistä lounasta, ota yhteyttä  info@merijooga.fi.

Lisätiedo: info@merijooga.fi

Peruutusehdot

Peruutus on mahdollista ennen 1.7.,  jolloin peritään varausmaksu 100 €. Kurssi muuttuu 100% sitovaksi 2.7. lähtien, jonka jälkeen ei maksun palautusta (100% maksu). Voit veloituksetta vaihtaa aina  itse toisen osallistujan tilallesi. Huolehdithan myös matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen äkillisen sairastumisen.

Lisätietoja: Info@merijooga.fi tai suoraan Johannalta johanna@meriwellness.fi