Viikonloppu on täyttynyt. Peruutuspaikkatiedustelut: info@merijooga.fi

Ihana Hanko ja loppukesä. Muinaistulien viikonloppu symbolisoi Hangossa kesäkauden päättymistä ja sitä vietetään vuosittain elokuun viimeisenä viikonloppuna. Merijoogan muinaistulien joogaviikonloppu vie sinut kehon ja mielen hyvinvoinnin äärelle  ja samalla pääset nauttimaan Hangon upeasta elokuun miljöstä ja muinaistulien illasta rannoilla lauantaina. Teemme harjoitteita mahdollisimman paljon ulkona rannalla. Tule nauttimaan elokuun viimeisestä viikonlopusta hyvässä tunnelmassa ja porukassa. Kanssasi Merijoogasta Johanna Pawli ja Charlotta Savander.

Tutustu Hangon Merijoogan studion tunnelmaan täältä.

Kenelle?

Mukaan voi tulla yksin, ystäväporukalla, pariskuntana. Harjoitteet ovat sellaisia, että sekä aloitteleva että kokeneempi joogaaja löytää itselleen sopivan lempeät ja halutessaan haastavat variaatiot.

 

Ohjelma (pienet muutokset mahdollisia)

 

 

 

 

 

Perjantai

KLO 18.30 -20.30 Tervetuloa Tulien matkaan. Saapuminen viikonloppuun ja sen teemaan rauhallisen yinjoogaan pohjautuvan harjoituksen kera. Kanssasi Johanna. Voit vain tulla ja laskeutua viikonlopun tunnelmaan valmiina odottavalle matollesi. Hellitämme ja hengitämme.

Lauantai 

KLO 8.00-17.00

Aamumme käynnistyy kehoa herättelevän jooga harjoituksen sekä aamuhengittelyiden  parissa rannalla/sateella studio Johannan johdolla. Harjoituksen jälkeen aamiaisaikaa omassa majoituspaikassasi.

10.30 Aamupäivän tulien matka ja lounas

Tulien matkan lauantai jatkuu studiolla/rannalla  klo 10.30 Charlotan johdolla. Yin&Yang.

Harjoituksen jälkeen jatkamme yhdessä lounaalle klo 13.

Lounaan jälkeen omaa aikaa Hangon elokuussa.

14.30 Tulien iltapäivä – Muinaistulien teemoissa Yinjoogan iltapäivä ja äänimaljakylpy Johannan johdolla.

tulielementin voima ja intuitio. Saavumme satamaan noin klo 17.00

Ilta on omaa aikaasi Hangosta nauttien. Jos kiinnostuneita yhteiselle illalliselle löytyy, teemme pöytävarauksen klo 19.00 aasialaisia makuja tarjoilevaan ravintola Makanaan.

Muinaistulet syttyvät illalla vähitellen Hangon Rannoilla: Plagen – Kappelisataman ranta – Hangonkylän satama. Pyörällä kulkien matka taittuu joutuisasti, jos haluat kiertää eri rantoja. Saat tarkempaa tietoa illan tapahtumista infokirjeessä.

Sunnuntai klo 10.00

Lempeä aamuherättely tähän hetkeen ja  Yin&Yang  harjoitus Merijoogan studiolla/rannalla Charlotan johdolla.

Saavumme satamaan noin klo 12.00. Voit halutessasi jäädä Hankoon vielä nauttimaan Sunnuntain Hangon päivien ohjelmasta, jonka saat infokirjeessä. Myös kaikki Hangon kesäiset ravintolat ovat vielä auki, jos jatkat suoraan lounaalle harjoituksien jälkeen.

Majoitusehdotuksia

  • Majoituksen varaat itse. Majoitus kannattaa varata ja varmistaa heti varauksen yhteydessä , sillä Muinaistulien viikonloppu on hyvin kysytty Hangossa ja kaupungissa on muitakin tapahtumia. Hangossa liikut helposti kävellen tai vuokraamalla pyörän /vuokrauspiste Itäsatamassa.

Olemme koonneet alle kattavan infopaketin majoitusmahdollisuuksista .

Merijoogan kautta olemme saaneet kiintiön huoneita tunnettuun ja lämmintunnelmaiseen Villa Tellinaan sekä entisestä poliisilaitoksesta rakennettuun Hotel Bulevardiin. Lisäksi löytyy meille varattuja huoneita  Park Innista ja muutama Maijasta (täynnä) . Varaa huone kauttamme:  info@merijooga.fi Teemme varauksen puolestasi ja huoneen maksu erääntyy loppumaksun yhteydessä. 

Infoa vapaista huoneista, jotka varattavissa vielä kauttamme kiintiöstä:

  • Hotel Bulevard:  1 x 2 hh huone 90 yö/huone sis aamiaisen  (suihkutila käytävällä) ja 1 kpl x 1hh huone (”selli”) omalla suihkulla 85 €/yö sis aamiaisen. Lämminhenkinen Butique hotelli Hangon aivan keskustassa. Täysin modernisoitu lämminhenkinen perheen ylläpitämä Boutique hotelli.
  • Villa Tellina:  1 x  2hh huone tarjolla merelle päin (yhteinen suihku käytävällä) 110 € /Huone. sis aamiaisen.  Tellina on Hangon Regatan rannan maamerkki ja edustaa Hangon vanhaa villatunnelmaa.

Moni on perinteisesti valinnut myös yksityismajoituksen huoneistoissa, joita on Hangossa paljon: www.lomahanko.fi

Kokonaisuuden hinta 

Viikonloppu on täyttynyt . Voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja info@merijooga.fi

Kokonaisuuden norm. hinta 280 € kahden ohjaajan luotsaamana sisältäen lauantain lounaan. 

Varaa paikkasi täältä maksamalla 100 € varausmaksun. Loppuosa erääntyy maksettavaksi 29.6. ja lasku lähetetään emailitse kesäkuun puolivälissä. Viikonloppuun mahtuu rajattu määrä osallistujia.

HUOM! Joogaviikonlopun voi myös maksaa  lukuunottamatta lounasta ja välipaloja liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ota tällöin yhteyttä info@merijooga.fi. Jos haluat osallistua viikonloppuun ilman lauantain yhteistä lounasta, ota yhteyttä  info@merijooga.fi.

Lisätiedo: info@merijooga.fi

Peruutusehdot

Jos peruutus tehdään 29.6. mennessä, peritään  varausmaksu 100 €. Kurssi muuttuu sitovaksi 30.6. lähtien, jonka jälkeen ei maksun palautusta (100% kurssimaksu). Voit veloituksetta vaihtaa aina  itse toisen osallistujan tilallesi. Huolehdithan myös matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen äkillisen sairastumisen.

Lisätietoja: Info@merijooga.fi tai suoraan Johannalta johanna@meriwellness.fi