MeriMind viikonloput ovat lämmintunnelmaisia ja laadukkaita kokonaisuuksia  Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty jo vuodesta 2013. Heinäkuun retriitti on ensimmäinen lomakuukauden matkamme. Mukana on pientä ainutlaatuista hemmottelua ja otamme mukaan vain max 16 osallistujaa. Kahden päivän aikana on aikaa pysähtyä ja nauttia upeasta merellisestä Hangosta.

Kenelle?

Heinäkuun hengähdys on tarkoitettu sinulle, jolla on ainakin jonkin verran aiempaa joogakokemusta tai vastaavaa  ja harjoitus merellisellä miljössä kiinnostaa.

Oppaasi Johanna Pawli ja Charlotta Savander

Viikonlopussa kanssasi on Merijoogan perustaja, joogaopettaja, hengitysohjaaja Johanna Pawli. Johanna on perustanut Merijoogan vuonna 2013. Hänen joogapolkunsa alkoi 1990-luvun lopusta voimakkaasta ashtangajoogasta ja on sen jälkeen kulkenut kohti rauhallisempia joogamuotoja, joissa kehomieli-yhteys on voimakkaasti läsnä. Johannalla on itsellään joogaharjoituksen ja ohjaajuuden ohella  tausta yritysmaailmasta eri tehtävistä yli 15-vuoden ajalta, joten monet harjoitusmetodit ja eri joogatyylien yhdistäminen ovat syntyneet oman kokemuksen kautta siitä, miten hellittää kehon kireyksiä ja mielen jännitteitä hektisen arjen keskellä. Johanna pitää yllä omaa jooga- ja meditaatioharjoitusta päivittäin ja täydennyskouluttautuu vuosittain mm. yhden opettajistaan Sarah Powersin johdolla.

Ohjelma

Maanantai
Klo 14.00  -18.00 Tervetuloa Hankoon, tapaamme Merijoogan studiolla

Tervetuloa Merijoogaan ja saatesanat matkallemme

Laskeudun matkalle. Kesämatkaamme orientoiva harjoitus. Rannalla/sateella studio

Välipala ravitseva Hanko smoothie.

Pienen tauon jälkeen otamme allemme JOPOt ja lähdemme jatkamaan matkaamme salaisen joogapaikkaamme kauas kallioille.

Ensimmäisen päivän ilta on omaa aikaasi.

Iltameditaatio klo 21.00

Tiistai 7.00-20.00

Aamuisessa joogassa tehdään kevyt ja ihanasti kehoa ja mieltä herättelevä harjoitus. Harjoituksessa etsiskellään virtaavaa hengitystä ja lempeästi luodaan tilaa kehoon ja mieleen. Harjoituksen jälkeen olo on vastaanottavainen ja virkeä.

Aamiaisaikaa

Meren äärellä aamupäivä. Vene vie meidät salaiseen joogapaikkaamme.

Lounastauko

Iltapäivä

Merellinen saunahetki

Illallinen

Keskiviikko

Kokonaisuuden hinta ja ilmoittautuminen

350 €/hlö (sis alv 24 €)

Hinta sisältäen:

  • Koko räätälöidyn ohjelman
  • Kaikki viikonloppuun tarvittavat varusteet paikan päällä studiolla  (joogamatto, peitot, tyynyt).
  • 3 x lounas
  • Saunat, saaristojoogamatkan.
  • Illallisen tiistaina merinäkymien saattelemana.

Nyt kaksi paikkaa vapaana! Ilmoittaudut maksamalla viikonlopun kurssimaksun (Merijoogan Webshopin kautta täältäPaikkoja on jäljellä niin kauan, kuin webshopissa on mahdollisuus ilmoittautua.

Kurssimaksusta kaiken muun paitsi lounaan voi suorittaa myös liikuntaseteleillä ja – korteilla (epassi, Ticket Mind&Body, Smartum, EazyBreak). Ota tällöin yhteys Merijoogan toimistoon info@merijooga.fi ilmoittautuaksesi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksun suuruutta (100 €) ei palauteta. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Viikonloppua ei voi siirtää seuraaviin tapahtumiin. Noudatamme yhdenmukaisia peruutusehtoja kaikkien asiakkaidemme kohdalla. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen

Majoitus

Majoituksesta huolehdit itse. Suosittelemme majoitukseen Hotel Regattaa. Viikonlopun erikoishinta: superiorhuone  2hh 110 € (norm alkaen 150 €) Huoneen varaus suoraan Hotel Regatasta info @ hotelregatta.fi ja mainitse varauksesi yhteydessä koodi ”Merijooga”. Varaa huone heti tehtyäsi viikonlopun varauksen.

Huoneen hintaan kuuluu laadukas aamiainen sunnuntaina uusitussa Regatta Brasseriessa.

Muita majoitusvaihtoehtoja marraskuussa ovat mm Hotel Bulevardi, jossa huone alkaen 70€ /yö.

Lisätietoja

Merijoogan toimisto info@merijooga.fi

Viikonloppukurssin ohjaaja: Johanna Pawli johanna@meriwellness.fi