Toivottu lauantai-sunnuntai hengähdys Lokakuun alun syksyä henkivässä Hangossa. Merijoogan MeriMind viikonloput ovat lämmintunnelmaisia ja laadukkaita kokonaisuuksia  Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty jo vuodesta 2013. Kahden päivän aikana on aikaa pysähtyä ja nauttia upeasta merellisestä Hangosta .

Viikonlopun teemamme on Syksyn Värit: ravitsemme kehoa ja mieltä monipuolisilla joogaan pohjautuvilla harjoituksilla ja nautimme Regatta Span kylpyän hemmottelusta meren äärellä.

Kenelle?

Retriitti  on tarkoitettu sinulle, jota kehon ja mielen hyvinvointi joogan keinoin kiinnostaa. Sinulla voi olla aiempaa joogataustaa paljon tai vähemmän. Variaatioita tarjotaan paljon, jotta eritasoiset joogaajat löytävät oman tapansa vahvistaa hyvinvointia. Jakaannumme myös launtaina kahteen väylään.

Oppaasi Jutta Janhonen ja Johanna Pawli

Viikonlopussa kanssasi on Merijoogasta Jutta ja Johanna.

Jutta on …

Joogaopettaja, hengitysohjaaja Johanna Pawli.

Johanna on perustanut Merijoogan vuonna 2013. Hänen joogapolkunsa alkoi 1990-luvun lopusta voimakkaasta ashtangajoogasta ja on sen jälkeen kulkenut kohti rauhallisempia joogamuotoja, joissa kehomieli-yhteys on voimakkaasti läsnä. Johannalla on itsellään joogaharjoituksen ja ohjaajuuden ohella  tausta yritysmaailmasta eri tehtävistä yli 15-vuoden ajalta, joten monet harjoitusmetodit ja eri joogatyylien yhdistäminen ovat syntyneet oman kokemuksen kautta siitä, miten hellittää kehon kireyksiä ja mielen jännitteitä hektisen arjen keskellä. Johanna pitää yllä omaa jooga- ja meditaatioharjoitusta päivittäin ja täydennyskouluttautuu vuosittain mm. yhden opettajistaan Sarah Powersin johdolla.

Ohjelma

Maanantai
Klo 14.00  -18.00 Tervetuloa Hankoon, tapaamme Merijoogan studiolla

Tervetuloa Merijoogaan ja saatesanat matkallemme

Laskeudun matkalle. Kesämatkaamme orientoiva harjoitus. Rannalla/sateella studio

Välipala ravitseva Hanko smoothie.

Pienen tauon jälkeen otamme allemme JOPOt ja lähdemme jatkamaan matkaamme salaisen joogapaikkaamme kauas kallioille.

Ensimmäisen päivän ilta on omaa aikaasi.

Iltameditaatio klo 21.00

Lauantai

10.30 Tervetuloa Hankoon ja viikonloppuun, Smoothie

Ensimmäinen harjoitus

13.00 lounastauko

Iltapäivä

Aerialjooga tai Yinjooga 15.00-16.00

Päättävä Yin ja äänimaljarentoutus 16.00-18.00

Regatta Spa aikaa ja kiinnostuneille yhteinen illallinen (omakustanteinen) ravintola Brasserie. Meille on rakennettu oma menuehdotus tai voit tilata a la carte listalta.

Sunnuntai 8.30-13.00

Paikka: Regatta Span merellinen miljö

Aamuisessa joogassa tehdään kevyt ja ihanasti kehoa ja mieltä herättelevä harjoitus. Harjoituksessa etsiskellään virtaavaa hengitystä ja lempeästi luodaan tilaa kehoon ja mieleen. Harjoituksen jälkeen olo on vastaanottavainen ja virkeä.

Aamiaisaikaa

Päättävä harjoitus

Kiitos ja kotiinlähtö

Kokonaisuuden hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun hinta on 2200 €/hlö (sis alv)

Hinta sisältäen:

  • Koko räätälöidyn ohjelman
  • Kaikki viikonloppuun tarvittavat varusteet paikan päällä studiolla  (joogamatto, peitot, tyynyt).
  • Lauantain lounas
  • Välipalaa studiolla

Ilmoittaudut maksamalla viikonlopun kurssimaksun (Merijoogan Webshopin kautta täältäPaikkoja on jäljellä niin kauan, kuin webshopissa on mahdollisuus ilmoittautua.

Kurssimaksusta kaiken muun paitsi lounaan voi suorittaa myös liikuntaseteleillä ja – korteilla (epassi, Ticket Mind&Body, Smartum, EazyBreak). Ota tällöin yhteys Merijoogan toimistoon info@merijooga.fi ilmoittautuaksesi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksun suuruutta (100 €) ei palauteta. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Viikonloppua ei voi siirtää seuraaviin tapahtumiin. Noudatamme yhdenmukaisia peruutusehtoja kaikkien asiakkaidemme kohdalla. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen

Majoitus

Majoituksesta huolehdit itse. Suosittelemme majoitukseen Hotel Regattaa. Viikonlopun erikoishinta: superiorhuone  2hh 115 € (norm alkaen 150 €) Huoneen varaus suoraan Hotel Regatasta info @ hotelregatta.fi ja mainitse varauksesi yhteydessä koodi ”Merijooga”. Varaa huone heti tehtyäsi viikonlopun varauksen.

Huoneen hintaan kuuluu laadukas aamiainen Regatta Brasseriessa.

Muita majoitusvaihtoehtoja lokakuussa ovat mm Hotel Bulevardi, jossa huone alkaen vain 70€ /yö sekä VIlla Maija (huoneet alkaen 105€)

Lisätietoja

Merijoogan toimisto info@merijooga.fi