1 peruutuspaikka nyt saatavilla, varaus suoraan täältä

MeriMind viikonloput ovat lämmintunnelmaisia ja laadukkaita kokonaisuuksia joogan ja hyvinvoinnin teemoissa Suomen etelässä Hangossa. Viikonloppuja on järjestetty jo vuodesta 2013. Marraskuun joogaviikonloppu on kaksipäiväinen hengähdys vuoden pimeimpään aikaan. Harjoitteet on suunniteltu vuodenaikaan sopiviksi. Meren äärellä vanhassa tehdasrakennuksessa sijaitseva joogastudiomme takaa rauhaisat puitteet harjoituksille. Sunnuntaiaamuna herättelemme retriitin pivän käyntiin Regattan Span allasalueen lämmössä joogaten.

Kenelle?

Marraskuun viikonloppu on tarkoitettu sinulle, jolla on ainakin jonkin verran aiempaa joogakokemusta tai vastaavaa  ja harjoitus merellisellä miljössä kiinnostaa. Joogaharjoitteiden lisäksi viikonloppu sisältää pysähtymistä itsen äärelle mindfulness-harjoitteiden kautta. Sinulla on halu syventää joogan ja läsnäoloharjoitteiden kautta harjoitustasi oman hyvinvointisi tueksi. 

Johanna Pawli

Viikonlopussa kanssasi on Merijoogan perustaja, joogaopettaja, hengitysohjaaja Johanna Pawli. Johanna on perustanut Merijoogan vuonna 2013. Hänen joogapolkunsa alkoi 1990-luvun lopusta voimakkaasta ashtangajoogasta ja on sen jälkeen kulkenut kohti rauhallisempia joogamuotoja, joissa kehomieli-yhteys on voimakkaasti läsnä. Johannalla on itsellään joogaharjoituksen ja ohjaajuuden ohella  tausta yritysmaailmasta eri tehtävistä yli 15-vuoden ajalta, joten monet harjoitusmetodit ja eri joogatyylien yhdistäminen ovat syntyneet oman kokemuksen kautta siitä, miten hellittää kehon kireyksiä ja mielen jännitteitä hektisen arjen keskellä. Johanna pitää yllä omaa jooga- ja meditaatioharjoitusta päivittäin ja täydennyskouluttautuu vuosittain mm. yhden opettajistaan Sarah Powersin johdolla.

Ohjelma

LAUANTAI
Klo 10.00-17.00 Merijoogan joogastudio, Satamakatu 2 


Tervetuloa Merijoogaan ja saatesanat viikonloppuun matkaasi!

Aamupäivän harjoitus on kolmituntinen ja yhdistää sekä liikkuvaa, voimakkaampaa joogaa että linjaa rauhassa asanoita sinulle sopiviksi.  Syksyn teemojen hengessä vahvistamme kehossamme erityisesti keskivartaloa ja lantiota. Opimme hellittävän hengityksen perusteita harjoitellen ja kuunnellen hengityksen kulkua kehossamme

Noin klo 13.00 Lounastauko. Yhteisellä lounaalla on aikaa jakaa aamupäivän kokemuksia ja nauttia lauantain tunnelmasta Hangossa.

Klo 14.30-17.00 Syvävenyttävä Yinjoogaharjoitus ja äänimaljarentoutus

Iltapäivämme alkaa alustuksella siitä, mihin syvävenyttävällä joogaharjoituksella pyritään ja mihin iltapäivämme harjoitus vaikuttaa. Sen jälkeen jatkamme pitkään joogaharjoitukseen.Yinjoogan tahti on rauhallinen ja harjoitus tarjoaa vaihtoehtoliikkeitä yksilöllisistä tarpeista sekä henkilökohtaisesta avustamisesta lähtien. Yinjoogaharjoituksessa myös aromaattiset rentouttavat öljyt marraskuun vuodenaikaan sovitettuina (vahvistava metallielementti(

Lauantai päättyy äänimaljarentoutukseen, joka toimii syvärentoutuksena hellien lempeästi sekä kehoa, että mieltä.

Lauantain ohjelma päättyy klo 17.00 ja jättää sinulle aikaa esimerkiksi Regatta Span kylpylän nautintoihin ja hoitoihin. Pientä välipalaa tarjolla harjoituksen jälkeen.

Saat infokirjeessä kattavasti infoa mahdollisuuksista.

SUNNUNTAI

Klo 8.30-9.40 Hyvää Huomenta hot jooga (30 c) Regatta Span allasalueella, tila varattu vain MeriMind-ryhmämme käyttöön. Upea merimaisema hellii marraskuun aamuharjoitusta.

Klo 9.45-11.00 Omaa aamiaisaikaa.

Klo 11.00 Viikonlopun päättävä lempeä Yinjoogaharjoitus ja mindfulness harjoitteita. Viikonloppumme lipuu satamaan noin klo 13.00.

Kokonaisuuden hinta ja ilmoittautuminen

230 €/hlö (sis alv)

Hinta sisältäen:

  • Koko räätälöidyn ohjelman lauantaina ja sunnuntaina Johanna Pawlin johdolla
  • Kaikki viikonloppuun tarvittavat varusteet paikan päällä studiolla  (joogamatto, peitot, tyynyt). Oma pyyhe mukaan sunnuntain aamujoogaan Regatta Spa-kylpylään
  • Lauantaina yhteisen lounaan sekä välipalaa studiolla harjoitusten ohessa

Nyt kaksi paikkaa vapaana! Ilmoittaudut maksamalla viikonlopun kurssimaksun (Merijoogan Webshopin kautta täältäPaikkoja on jäljellä niin kauan, kuin webshopissa on mahdollisuus ilmoittautua.

Kurssimaksusta kaiken muun paitsi lounaan voi suorittaa myös liikuntaseteleillä ja – korteilla (epassi, Ticket Mind&Body, Smartum, EazyBreak). Ota tällöin yhteys Merijoogan toimistoon info@merijooga.fi ilmoittautuaksesi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksun suuruutta (100 €) ei palauteta. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Viikonloppua ei voi siirtää seuraaviin tapahtumiin. Noudatamme yhdenmukaisia peruutusehtoja kaikkien asiakkaidemme kohdalla. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen

Majoitus

Majoituksesta huolehdit itse. Suosittelemme majoitukseen Hotel Regattaa. Viikonlopun erikoishinta: superiorhuone  2hh 110 € (norm alkaen 150 €) Huoneen varaus suoraan Hotel Regatasta info @ hotelregatta.fi ja mainitse varauksesi yhteydessä koodi ”Merijooga”. Varaa huone heti tehtyäsi viikonlopun varauksen.

Huoneen hintaan kuuluu laadukas aamiainen sunnuntaina uusitussa Regatta Brasseriessa.

Muita majoitusvaihtoehtoja marraskuussa ovat mm Hotel Bulevardi, jossa huone alkaen 70€ /yö.

Lisätietoja

Merijoogan toimisto info@merijooga.fi

Viikonloppukurssin ohjaaja: Johanna Pawli johanna@meriwellness.fi