Toivottu kaksipäiväinen hengähdys Hangossa Huhtikuun lopussa 27.-28.4. Tule viettämään johdollamme voimaannuttava ja lämminhenkinen joogaviikonloppu ihanassa Hangossa. Kapteenitar viikonlopussa on Merijoogasta  Jutta Janhonen.

 

Merijoogan viikonloput ovat lämmintunnelmaisia ja laadukkaita kokonaisuuksia  Suomen etelässä Hangossa. Retriittejämme on järjestetty jo vuodesta 2013. Kahden päivän aikana on aikaa pysähtyä ja nauttia upeasta merellisestä Hangosta, sen rantojen kevään tunnelmasta  sekä halutessasi Regatta Span saunoista, altaista ja hoidoista. Tiedossa on hemmottelua huolehtivaan tapaamme.

 

Kenelle?

Retriittimme  on tarkoitettu sinulle, jota kehon ja mielen hyvinvointi joogan ja hengitysharjoittein keinoin merellisessä ja lämmintunnelmaisessa, sallivassa tunnelmassa kiinnostaa. Sinulla voi olla aiempaa joogataustaa paljon tai vähemmän. Variaatioita tarjotaan paljon, jotta eritasoiset joogaajat löytävät oman tapansa vahvistaa hyvinvointia. Pehmeää liikkeen ja hengityksen yhdistävää virtaavaa flowta (liikkuva), meditatiivisia syvävenyttäviä harjoituksia sekä erilaisia hengitysharjoitteita.

Viikonloppuun voi tulla yksin, ystävien kanssa tai vaikkapa pariskuntana, kaiken ikäiset matkalaiset ovat tervetulleita. Tulet juuri sellaisena kuin olet.

Kapteenitar

Viikonlopusta vastaa Merijoogan kokenut joogaopettaja Jutta Janhonen. Jutta on tuttu pääkaupunkiseudun studioiltamme ja Hangon retriiteistä. Jutan opetustyyli on pehmeä ja lempeä sekä erittäin läsnäoleva. Kehon ja mielen kuuntelu on hänelle tärkeää harjoituksessa sekä kiireetön eteneminen osallistujien tarpeita herkästi lukien.

Jutta kuvailee tulevaa  vapun vastaanottavaa viikonloppuaan näin:

Huhtikuun lopun viikonlopussa toivotamme kevään ja jo tulevan kesäkauden tervetulleeksi. Energisoimme sekä kehoamme että mieltämme pehmeiden sekä vahvistavien monipuolisten joogaharjoitusten parissa. Antaudumme kuuntelemaan omaa kehoamme ja sisäistä ääntämme, joka usein tuntuu jäävät arkiaskareiden ja kiireiden alle, ja jota emme ehkä ehdi tarpeeksi kuunnella.  Kuuntelemme ja kuulemme, avaamme kehoa ja mieltä ja ollemme lempeän armollisia itsellemme ja harjoitamme pysähtymistä sekä läsnäoloa.

Olet sydämellisesti tervetullut matkaani, olitpa minulle tuttu tai uusi joogaaja.

”But darling, you are a river,the rocks will break you.The valleys will bend you,  but you will never stop.Because that is what you do.You flow. ” Vinat.

 

Paikka ihana Hanko ja Merijoogan studio

Harjoitukset tapahtuvat Merijoogan joogastudiolla aivan meren äärellä Hangon keskustan tuntumassa.

Hotel Regatasta on studiolle noin reilun viiden minuutin kävelymatka rantareittiä pitkin. Osoite: Merijooga Hanko, Satamakatu 2. Studiolla odottavat ihan kaikki valmiina joogamatoista lähtien.

Merijoogan ohjelma (lopullinen infokirje lähetetään 1 vko ennen retriittiä)

Retriitin ohjelma alkaa lauantaina. Mikäli saavut Hankoon jo perjantaina, ehdit nauttia illalla rannoista yms. ja saat kauttamme vinkkejä tekemiselle. Voit myös hyödyntää Regatta Spa käyntisi halutessasi jo perjantaina.

Lauantai

10.30  Sydämellisesti tervetuloa viikonloppuun ja matkalle lähtö

Laskeudumme Hangon ja retriitin tunnelmaan lempeän liikkuvan Slow Flow -harjoitteiden avulla. Harjoituksessa kuulostellaan ja haetaan virtaavaa hengitystä lempeästi luoden tilaa kehoon ja mieleen.

13.00  Yhteinen viikonlopun teemaan sopiva lounas.

Lounaan jälkeen hetki omaa aika/ulkoilua, nautiskelua, kylpylä jne.

Klo 14 jälkeen on myös kirjautumismahdollisuus Hotel Regattaan majoittuville/ lauantaina saapuville.

 

15.00-17.30

Iltapäivä alkaa kävelymeditaatiolla  Regatan ranta. Haemme pysähtymistä ja läsnäoloa meren äärellä. 

Pitkä iltapäivän restoratiivinen ja palauttava Yinharjoitus sekä sointukylpy Merijoogan studiossa. Sointukylvyssä pääset rentoutumaan harmonisten ääniaaltojen äärellä.

Harjoituksen jälkeen  voit nauttia halutessasi vielä teetä Merijoogan salissa ja lähteä Hangon iltaan.

Hangon Regatta Spa on auki klo 20.00 asti (allasalue menee kiinni klo 19.30) . ja voit halutessasi siirtyä kylpylään päivän päätteeksi.

Viikonloppuun kuuluu 1 x ilmainen sisäänpääsy Regatta Spa kylpylään.

Illan vietät kuten sinulle parhaiten sopii omassa rauhassasi tai järjestämällämme yhteisillallisella.

19.30 Illallinen ravintola Brasserie, Hotel Regatta

Voit halutessasi liittyä Jutan johdolla yhteiselle omakustanteiselle MeriMind -illalliselle klo 19.30. Kysymme kiinnostusta lähempänä viikonloppua emailitse.

Sunnuntai

8.00-9.30 Hyvää huomenta Hanko

Pehmeä slow flow harjoitteisiin pohjautuva aamuherättely ja hengittelyt.

Harjoituksen jälkeen aamiaisaikaa yhdessä majapaikassasi

11.00  Retriitin päättävä matka:  Tasapainottava ja  restoratiivinen Yin ja pitkä rentoutus saattelevat sinut viikonlopun  satamaan. Annamme tilaa harjoituksessa hiljaisuudella ja sen kuuntelemiselle, mikä juuri nyt on merkityksellistä vapun kynnyksellä.

13.30 Yhteinen lounas ravintola Regatta Brasserie

Saavumme satamaan noin klo 14.30.

Hyvää hyvinvoivaa vappua ja turvallista kotimatkaa Sinulle. Namaste.

Majoitus

Majoituksesta huolehdit itse ja valitset sen tarpeidesi mukaan. Viikonloppumme ystävänpäivä Merijooga etuhinta Hotel Regattaan majoittujille: huone 1hh tai  2hh 115 €  per yö (norm. 150-160 €) sis. aamiaisen.

Kiintiöhuoneen varaus suoraan Hotel Regatasta info @ hotelregatta.fi ja mainitse varauksesi yhteydessä koodi ”Merijooga”. Varaa huone heti tehtyäsi viikonlopun varauksen (varausmaksu). Alennettu hinta on voimassa Helmikuun loppuun asti ja sinun tulee osallistua joogaviikonloppuumme. 

 

Kokonaisuuden hinta ja ilmoittautuminen

Viikonlopun (la-su)  hinta on 230 €/hlö (sis alv) sisältäen koko viikonloppuun räätälöidyn ohjelman, kaksi lounasta sekä 1 x  ilmaisen sisäänpääsyn Regatta Spa:han viikonlopun aikana (pe-su välillä).  Kaikki viikonloppuun tarvittavat varusteet odottavat sinua paikan päällä studiolla  (joogamatto, peitot, tyynyt).

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 100 € ja loppumaksu erääntyy maksettavaksi 30 vrk ennen viikonloppua. Lähetämme laskun emailitse varausvaiheessa antamaasi osoitteeseen.

Majoituksen varaat ja maksat itse majoituspaikkaasi. Suosittelemme Hotel Regattaa, josta saat 1 tai 2hh huoneen hintaan 115 € /yö.  Varaa hyone koodilla MERIJOOGA osoitteesta info@hotelregatta.fi. Sinun tulee osallistua viikonloppuun saadaksesi kiintiöhinnan ja se on voimassa 28.2. asti.

Ilmoittaudut maksamalla viikonlopun kurssimaksun Merijoogan Webshopin kautta täältäPaikkoja on jäljellä niin kauan, kuin webshopissa on mahdollisuus ilmoittautua. Osallistujamäärä on rajattu.

Kurssimaksusta osan (160 €)  voi suorittaa myös liikuntaseteleillä ja – korteilla (epassi, Ticket Mind&Body, Smartum, EazyBreak). Ota tällöin yhteys Merijoogan toimistoon info@merijooga.fi ilmoittautuaksesi.

LIsätietoa:

Saat meiltä lisätietoa ottamalla yhteyttä info@merijooga.fi. Jutta tai Johanna vastaa sinulle saman arkipäivän aikana.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja peruu osallistumisensa 30 päivää tai aiemmin ennen kurssin alkua, varausmaksun suuruutta (100 €) ei palauteta. 1 kk tai vähemmän ennen kurssia tulleesta peruutuksesta veloitetaan täysi kurssimaksu (100%). Voit veloituksetta vaihtaa aina itse toisen osallistujan tilallesi. Viikonloppua ei voi siirtää seuraaviin tapahtumiin. Huolehdithan omasta matkavakuutuksesta, joka korvaa mahdollisen viime hetken sairastumisen.