Muinaistulien viikonloppu kutsuu sinut Hankoon  joogan, läsnäolohetkien ja hengittelyiden äärellä Suomen etelässä Hangossa. 

Merijoogan viikonloput ovat laadukkaita hengähdyksiä merellisissä  teemoissa hyvätunnelmaisessa porukassa Suomen etelässä Hangossa. Jokaisen viikonlopun ohjelma on räätälöity vuodenaikaan ja teemaan sekä ryhmän tunnelmaan sopivaksi. Viikonloppuja on järjestetty vuodesta 2013. 

Harjoitteet ovat monipuolisesti kehoa helliviä ja voimaannuttavia:  syvävenyttävää ja liikkuvaa joogaa (Yin&Yang Flow),  luonnollista hengitystä aktivoivia hengitysharjoituksia. Lauantaina on mahdollisuus valita mattoväylä tai supjoogan väylä (säävaraus).

Kenelle

Viikonloppumme sopii sinulle niin aloittelevampi kuin kokenut joogan harrastaja, jota meren läheisyys ja sen yhdistäminen joogaharjoitukseen kiehtoo hyvätunnelmaisessa ja rennossa porukassa.

Viikonlopun kapteenittaret Johanna Pawli ja Jarna Paalanen-Flyktman

 


Aikataulu
(pienet muutokset mahdollisia)

Perjantai klo 18.00-20.00 Saavun, hellitän, laskeudun

Tervetuloa viikonloppuun, hellittelemään, laskeutumaan ja voimaantumaan.

Lauantai klo 8.00-17.00

Heräämme päivään rannalla ihanan aamujoogan merkeissä.

Aamiaisaikaa majoituspaikassasi.

Aamupäivä jatkuu jakaantumalla kahteen väylään: Valitse Johannan Yin&luovuuden lähteille -work shop tai SUPjoogan väylä. Tiedustelemme väylävalintaa myöhemmin 

Merimind lounas. 

Omaa aikaa Hangossa, rannoilla, päiväunilla – nautit Hangosta omalla tavallasi. Lempeästi kehoa yhä syvemmälle avaava Yinjoogaharjoitus ja sointukylpy päättävät lauantain matkamme klo 17.00. Illalla pääset nauttimaan Hangosta omalla tavallasi. Muinaistulet syttyvät elokuun iltaan eri rannoilla. Järjestämme myös kiinnostuneille mahdolliseen yhteisölliseen <3 illanviettoon johdollamme (illallinen omakustanteinen).

Sunnuntai klo 8.00-13.00

Tulien päätösmatka:  Lempeä liike ja hellivä Yin  

Lempeän liikkuva herättely ja hengittelyt päivään rannalla. Hiljennymme kuuntelemaan hengityksellä voimaamme aamussa.

 

Aamiaisaikaa majotuspaikassasi ja kirjautuminen ulos hotelleista. Viikonlopun päättävä pitkä Yinjoogan. harjoitus sekä Yoga Nidra (jooginen uni) Merijoogan studiolla tuo sinut satamaan. 

Päätöslounas – tunnelmat tässä ja nyt. Kaunis kiitos ja hyvää kotimatkaa. 

Viikonlopun paikka

Viikonloppumme laivana toimii Merijoogan hyvinvointistudio, os. Satamakatu  2 sekä Hangon rannat ja kalliot.

Studiossa kaikki odottaa valmiina joogamatosta ja apuvälineistä lähtien. Rannalle oma matto/alusta.

 

 

 

 

 

Majoitusehdotuksia

Mikäli tarvitset majoitusta, huolehdit siitä itse tai voit varata huoneen kiintiöidemme kautta info@merijooga.fi seuraavasti:

Olemme saaneet retriittiin järjestettyä kiintiöt kauttamme Ihanasta Villa Maijasta sekä perheomisteisesta vanhan polisiiaseman perustalle rakennetusta Hotel Bulevardista. Pystymme majoittamaan kaikki halukkaat kiintiöömme joko Villa Maijaan tai Bulevardiin. Voimme suositella kumpaakin suurella lämmöllä pitkän yhteistyön myötä.

Hanko on muilta osin jo tietojemme mukaan täyttynyt (kesäsesonki).

Villa Maija

Ihana romanttista villatunnelmaa ja yksilöllisyyttä haluavan valinta.  Jos haluat kokea aidon Hangon villatunnelman ja nauttia mm aamiaisesta terassilla, tämä on valintasi.

Hinnasto kesällä per yö/per hlö:

  • alk 130 €/ yö 1hh oma kph ja wc  sekä aamiainen
  • alk  145 €/ yö 2 hh (alk 72,50 € huone per hlö/yö)  kph ja wc sekä aamiainen.

Tiedustele Villa Maijan huoneita meiltä:  info@merijooga.fi. Vastaamme 1 arkipäivän aikana. Majoitus maksetaan suoraan hotelliin vasta paikan päällä.

Hotel Bulevard

Vanhaan polisiasemaan rakennettu kodikas ja moderni perheomisteinen hotelli Hangon keskustassa. Hotellin sisustuksen inspiraatio on haettu tunnettujen suomalaisten muotoilijoiden töistä.  Hotellissa on myös saunaosasto. Kävelymatkan päästä löytyvät kaikki palvelut, rannat, kävelykatu kauppoineen, vierasvenesatama, sekä ravintolat. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Merijoogan kiintiö, kaikki hinnat sis aamiaisen:

 
  • 135€/design-huone/yö kahdelle hengelle (67,50 € per hlö per yö) tai 121,5€/yö yhden hengen huoneena per yö . Oma kylpyhuone ja wc.
  • 99€/sellihuone/yö yhdelle hengelle. Oma kph ja wc.
  • 90 €/design huone huone/yö yhdelle tai kahdelle hengelle. Tässä edullisimmassa vaihtoehdossa kph ja wc käytävällä.
  • Muita majoitusvaihtoehtoja voit tiedustella vielä esim Villa Tellinasta. www tellina.fi

Hinta  ja ilmoittautuminen


Kokonaisuuden hinta 299 €
 (sis alv) sisältäen koko  viikonlopun ohjelman pe-su kahden vetäjän johdolla  ja lounaat. Kaikki harjoituksiin tarvittavat välineet odottavat saapumistasi studiolla.

Maksamalla varausmaksun 100 € varaat itsellesi paikan. Loppuosa erääntyy maksettavaksi 1 kk ennen retriittiä /kun retriitti voitu varmaksi vahvistaa koronaepidemian jälkeen.

Varauslinkkiin TÄSTÄ

Joogaviikonlopun voi myös maksaa  lukuunottamatta lounasta ja välipaloja liikuntaseteleillä ja -korteilla. Ota tällöin yhteyttä info@merijooga.fi.

Peruutusehdot joogaretriitit

Jos peruutus tehdään 30 pvää ennen viikonloppua, peritään varausmaksu 100 €. 29–0 vrk ennen tapahtumaa, pidätämme 100 % retriitin maksetusta kokonaishinnasta, sisältäen toimisto- ja varauskulut. . Asiakas voi aina hankkia itse tilalleen toisen osallistujan, tällöin peruutuskuluja ei synny. Kaikista edellä kuvatun kaltaisista muutoksista on ilmoitettava viipymättä Merijoogaan. MIkäli saamme 29-0 vrk ennen retriittiä tulleen peruutuspaikan täytettyä toimestamme, palautamme maksun lukuunottamatta 100 € toimistomaksua.  Huolehdithan matkavakuutuksesta, joka korvaa sinulle mahdollisen sairastumisen.

Huom. mikäli koronaepidemian tilanne vaikuttaa retriittiin, palautamme luonnollisesti maksut kokonaisuudessaan.

Lisätietoja:

Info@merijooga.fi GSM 044 766 7556 /Johanna Pawli